Close

Rezultati i Sondazhit: C'mendoni per flamurin e shtetit te Kosoves?

Votues
168. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me pelqen

25 14.88%
  • Nuk me pelqen

128 76.19%
  • Nuk e di

15 8.93%
Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 264
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-01-2008
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Shtetin multietnik, magjup-serb=turk-ashkali- ku vetëm shqiptarët nuk njihen si komb.

Ky osht shteti që thu ti. Ajo osht leckë, merr vesh edhe mos fol ma palidhje. Ajo osht leckë e mu'tit.
    Ketu minoriteti eshte "zot" nderkombetaret i ruajne kishat ortodokse "serbe" 24 Ore ndersa nderkombetaret na vjedhin monumentet sic ndodh shpesh ne kalate ilire ku vidhen vazo e arme.

Nuk guxojme te festojme per pavaresi ne Mitrovice madje njehere ne Mitrovice kishin falenderuar francen per njohjen e Kosoves shtet me ane te nje billboardi ndersa vete KFORI francez urdheroj heqjen e atij billboardi per shkak se ofendon serbet.
    E vizatojne flamurin e tyre te ndytur duke e ndotur uren e Mitrovices.

RTK - emisione
    Serbisht, Magjupisht, Turqisht dhe Bosnakisht.

Kalate e monumentet ilire i emerojne me emra te VIÇ- ave.

por edhe krimin kur e bejne serbet duhet te fshehet e te mos burgosen shkijet ndersa kur bejne shqiptaret krim e bejne te madhe qe ta degjoje e gjithe Evropa.

I rrahin median dhe nuk pergjigjet askush, kalon ne mes te Prishtines e sheh serb ti ngrisin tre gishta!
    Madje na urdheruan te hiqnim pikturat shqiptare ne parlament gjoja ofendoheshin serbet, po kush i pyet shqiptaret ne serbi, maqedoni, mal te zi e greqi!?
    Ku ka me shume te drejta se ne kosove per minoritete?

O llap ti per mu maje edhe duje ate harren po ta dish qe e ke gabim se po krijoni kombin tuaj si maqedonet!
    PolitiKUAJT e sotit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Artti : 11-12-2008 më 16:14

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga antina Lexo Postimin
    Ka situata të domosdoshme që burin ta cakton baba,
    Kur na u ba babe unmiku. Ne babe jemi vet, e Shqiperine e kemi nene. Po nese njerku vje ma cakton mua fatin - eshte faji im nese i perkulem.
    dhe kur vjen momenti qe behesh i afte dhe mund t'i përballosh jetes atëherë divorcohesh dhe bashkjeton me ate qe e zgjedh vet...... .Nuk dij se sa mund te me kuptosh........
    S'ka cka te kuptohet ketu, ti po propozon te e hame mu'tin vullnetarisht e po krenohesh qe ke ngrane tatline e embel. Edhe po kerkon ti edukosh te tjeret se mu'tit prej sot nuk i thuhet ashtu po i thuhet tatli, - keshtu femija kur te rritet nuk do ta dije dallimin dhe do ta haje kete tjetrin pa diskriminim se do thote: prinderit e mi e kane heneger e as mua nuk me gjen gje e keqe po e vazhdova tradhetine.
    Nga ajo qe lexoj vertet mendoj se duhet te jemi me te qyteteruar, dhe te kujtojme situaten se si erdhi deri tek kjo.Sa e duam ose nuk e duam ajo eshte krejt tjeter por se duhet ta pranojme se ai flamur pamare parasysh se si u krijua perfaqson kudo ne bote -SHTETIN E KOSOV-ES.....
    Te qyteteruar apo tradhetar?
    Kjo situate erdhi si rezultat i tradhetive sistematike te shperndare ne afat kohor prej 10 vjetesh. Duke ta futur nga 2mm ne muaj tash i ke 2.40 metra ne te, e te plasur syte perjashta, nuk sheh as hunden tende.
    Kosoven e kujte e perfaqeson ajo lecke tradhetare? Si quhet tradhetia atje te ju?
    A eshte tradhetia shtet multietnik apo Kosova 95% shqitare pa asnje te drejte etnike? Cilen e quani ju "tatli" ne kete mes?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Llapi!!!...

E kam thën edhe më heret , rast shumë i rrënd ky!

Lecka , modifikim i simbolit te bosnjes , më i vlefshëm se flamuri kombëtar , është shenja më e mirë që tregon se ku gjindet ky far llapi (qe une për përkëdhelje po e quaj lapi, se një e kemi të tillë) .

Ani rankoviqi, ti po e përmend se je msu me ta o qyan.

Ti i ki 300 fjalë krej në fjalorin tënd , gjysmen në shkinish more mjeran.

A e din se luftëtarët e UCK-së ndihen shumë të poshtruar kur një peron si ti, që vendos amblemen e të lavdishmes , e flet kësi gjëra antikombëtare.

Duhet të kesh turp... një milon her turp. Po njerëz si ti nuk i bëhet për turpin, se janë të flliqur me të gjith jeten.

Më shtine në gjynah ,citim : "shiqoni se si e shani dhe e provokoni nji njeri qe thot se e don flamurin e shtetit te vet".

Je tipik sahanlëpirës, po të ishte serbia aty, ti do ta valvitje flamurin e tyre, jam i sigurtë.

Dhe si fund, nuk u deklarove ,a ke ashkali ti a jo?!

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Kur na u ba babe unmiku. Ne babe jemi vet, e Shqiperine e kemi nene. Po nese njerku vje ma cakton mua fatin - eshte faji im nese i perkulem.
    S'ka cka te kuptohet ketu, ti po propozon te e hame mu'tin vullnetarisht e po krenohesh qe ke ngrane tatline e embel. Edhe po kerkon ti edukosh te tjeret se mu'tit prej sot nuk i thuhet ashtu po i thuhet tatli, - keshtu femija kur te rritet nuk do ta dije dallimin dhe do ta haje kete tjetrin pa diskriminim se do thote: prinderit e mi e kane heneger e as mua nuk me gjen gje e keqe po e vazhdova tradhetine.

Te qyteteruar apo tradhetar?
    Kjo situate erdhi si rezultat i tradhetive sistematike te shperndare ne afat kohor prej 10 vjetesh. Duke ta futur nga 2mm ne muaj tash i ke 2.40 metra ne te, e te plasur syte perjashta, nuk sheh as hunden tende.
    Kosoven e kujte e perfaqeson ajo lecke tradhetare? Si quhet tradhetia atje te ju?
    A eshte tradhetia shtet multietnik apo Kosova 95% shqitare pa asnje te drejte etnike? Cilen e quani ju "tatli" ne kete mes?
    Ka te tjere qe i dine me mire keto pune , ndoshta duken si tradhtare ne syte e injoranteve paedukate.Nga vet stili i t shprehurit te mendimeve tuaja, pa mos i njohur hapat fillestar te nje diplomacie qytetare dhe edukate vertet qytetare ateher eshte humbje kohe te vazhdohet metutje ky egocentrizem.Une respektoj mendimin tend por nencmoj vulgarizmin paedukat dhe aq te ulet tendin.
    Ndoshta un mendoj se eshte nje hap shume i rendesishem drejt bashkimit kombetar(per nje trimeri te madhe ndoshta dhe lejohen "tradhti" te vogla)
    Pse nuk e kthen koken mbrapsht dhe te kujtohesh si ka qene kosova perpara me shekuj jo me vite.
    Ndoshta me tradhtar je Ti qe nuk te pelqen KOSOVA SHTET..........

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Longarus Lexo Postimin
    A mundemi ne shqiptaret e Kosoves te pranojme nje flamur te ri , ti perkulemi , ta duam ate si nje indentifikues te asaj se cka jemi ,kush jemi dhe cka mund te bejme ne emer te flamurit te ri ?. A do te prezantohemi ata qe jemi me te vertet para botes apo do te mendon bota qe ne ndryshojme nga flamuri per te cilin shqiptaret edhe jane sakrifikuar ?

SI TI EDUKOJME " MIRE" FEMIJET TANE ?

Ka njerez ne bote qe 3 dite rresht gdhendin nje cope dru,formojne nje figure dhe pastaj i luten asaje tere jeten.Ka dhe njerez te tille qe formulojne nje rrene dhe i besojne pastaj tere jeten.Jan keta popuj ose njerez primitiv.
    Ne shqiptaret ndoshta jemi te varfer ne aspektin material por primitiv nuk jemi.
    Flamurin na e "gdhenden" nga njecope lecke dhe na than:" Ja ky eshte i juaji dhe kete duhet ta duani ".Ne do ta mbajme deri sa ti vie dita shqiptarit qe prap te vendose.
    Albin Kurti i tregoi botes me se miri se per cfare na duhet aj objekt artificial.Per ta fshire prapanicen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 11-12-2008 më 20:26

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Mesa shoh tema paska degjeneruar ne fyerje ndaj njeri-tjetrit, si gjithmone, zihen Shqiptar me Shqiptar per hiçgje.

Megjithate po them dhe une dy fjale rreth temes.

Kuvendi i Kosoves e miratoi Flamurin dhe Stemen e re te shtetit te Kosoves, me fushen blu, harten e Kosoves e me 6 yje te verdhe. Ajo u vendos tani dhe nuk kemi me çfare te themi. Por, per mendimin tim ky flamur do jete thjesht nje "Lecke Identifikuese" e asgje me teper. Gabimi me i madh qe eshte bere ne ate flamur jane 6 yjet. Po perse shteti i Kosoves eshte i detyruar te vendose 6 yje te 6 komuniteteve ne flamur? Perse Kosova duhet te jete e detyruar qe te paraqese komunitetin Serb ne flamurin e saj? Kosova ka shekuj qe eshte dhunuar, djegur, i jane vrare bijte e bijat e saj nga Serbi per flamurin Kuq e Zi dhe tani Kosova te nderoje komunitetin serb me nje yll ne flamur? TURP! Po komunitetet e tjera perse duhet me doemos te nderohen me nga nje yll ne flamur? Mire qe u ndryshua totalisht flamuri per te cilin luftuan, por te pakten le te behej nje flamur si ky qe eshte por pa ato yje, thjesht harten e kosoves. Megjithese he ky nuk eshte gje. Ku keni pare ne ndonje vend te botes qe flamuri i atij vendi te paraqese harten? Te paraqesesh harten ne flamur sipas mendimit tim, do te thote te identifikosh vetem banoret qe jetojne brenda asaj harte. Po Kosovaret qe jetojne neper bote, ku e gjejne veten ne ate flamur? Apo nuk ka problem per ata? Prap shume TURP! Po Shqiperia, populli vella, qe jemi i te njejtit gjak, kemi te njejten prejardhje, te njejtat doke e zakone, po ne ku respektohemi? Prap shume TURP! Por, kjo pak rendesi ka tani, e thashe dhe me lart, eshte thjesht nje LECKE IDENTIFIKUESE e asgje me teper. Sikur te mos mjaftonin keto, ato parlamentare te paturshem, nuk futen 28 Nentorin si feste kombetare. Kjo eshte paturpesia me e madhe, e ktej pastaj rrine e qahen nuk duam EULEX e nuk duam te ndahemi. Por dhe bota e shikon se si vepron shteti i ri dhe ben sipas qejfin kur jemi te perçare. Po na ngjit tamam nje fjale e vjeter e W. Durant, i cili thote: "Nje qyteterim i madh, nuk mund te pushtohet nga jashte, pa u shkaterruar nga brenda" Dhe kjo po ndodh pikerisht tani.

Ne nuk jemi qorruar, kemi pare shume manifestime te popullit te Kosoves, si ne diten e Pavaresise ashtu dhe pas saj. Me ka bere shume pershtypje festa e dites se Pavaresise, sheshet kryesore te qyteteve e fshatrave te Kosoves ishin gjak te kuqe, nga Flamuri Kombetar Shqiptar, me fushen e KUQE dhe SHQIPONJEN DY KRENARE TE ZEZE. Gjithashtu neper shume intervista qe kane dhene banore te Kosoves, si brenda ashtu dhe jashte vendit, te gjithe jane shprehur qe ata do perulen vetem para Flamurit Kombetar, pasi per ate kane derdhur gjakun nder shekuj dhe ai eshte flamuri i te pareve te tyre, i tokes se tyre.

FLAMURI KUQ E ZI DO VALEZOJE GJITHMONE E DO JETE IDENTIFIKUESI REAL I TE GJITHE SHQIPTAREVE, TE TE GJITHA TROJEVE, KUDO QE NDODHEN!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Flamurin Kombetar e dua sepse eshte i Kombit tim.
    Flamurin e Kosoves e dua sepse eshte i Shtetit tim.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    U bane bozë bre shoq. Qe nizet her qi na kallxon. Hajt ik tash se e murrum vesh ça o puna jote.
    Do e them sa her qe ngritem ne mengjes dhe do ta falenderoi zotin e UÇK-ne qe e prita ket dit
    Do e them çdo mbremje kur te bie ne gjum dhe do ta falenderoi zotin e UÇK-ne qe e prita ket nat

Flamurin Kombetar e dua sepse eshte i Kombit tim.
    Flamurin e Kosoves e dua sepse eshte i Shtetit tim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 12-12-2008 më 16:01
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Polemike e shpifur fund e krye..
    Nuk ka zemer shqiptari qe mund te thot se ky flamur i imponuar t`i pelqeje.Por, populli thot:"dimri e ha kashten".Pra me nje fjale,nuk kemi pasur tjeter zgjidhje he per he, dhe deri ne nje rast tjeter, do te duhet te adaptohemi me te nga nevoja.
    Kujtoj se per momentin kemi pune me te medha e ma te meqme;-ta bejme shtetin, qe do te jete joshes per banoret e tij dhe i lakmuar nga fqinjet...

i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    http://uk.youtube.com/watch?v=C3Ngh5sL6cs

HAuhauahauahua.....ju lutem e degjoni kete vjers....

Aty ku flet “kosovarçe” nëna
    Ku nuk shndrit kurrë dielli as hëna
    Aty ku nuk të ndahet kurrë gazepi
    Ku zot i vërtet është minoriteti

Aty ku udhëheqin
    Llapi e Drenica
    Aty ku flamuri
    I ka 6 „zvezdica“

Aty ku dikujt
    I bën ve dhe knusi
    Vendi me flamur
    Si Miki Mausi

Aty ku meshkujt
    Martohen ndër vete
    ku falen traktorë
    për minoritete

Aty ku të vdekurit
    I thonë rroftë Rugova
    “shtet” multietnik
    Me emrin Kosova

Demir Reshiti, Prishtinë
    Ndryshuar për herë të fundit nga bklyn_kid : 12-12-2008 më 17:33

Faqja 4 prej 27 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •