Close

Rezultati i Sondazhit: C'mendoni per flamurin e shtetit te Kosoves?

Votues
168. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me pelqen

25 14.88%
  • Nuk me pelqen

128 76.19%
  • Nuk e di

15 8.93%
Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 264
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

lapi

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Flamuri i ri i Kosoves!
    Dora e ish-ushtarit të UÇK-së dizajnoi flamurin dhe stemën e Kosovës
    23.02.2008 11:16 ET Prishtinë (KosovaLive)

Ngjyra e kaltër në flamurin e Republikës së Kosovës paraqet aspiratat e popullit të Kosovës për të ecur përpara drejt institucioneve euroatlantike, gjashtë yjet paraqesin komunitetet e barabarta të cilat jetojnë në vend, ndërsa ngjyrën e arit të paraqitur në hartë e kam për zemër, tha dizajnuesi i flamurit dhe i stemës së Kosovës, Muhamer Ibrahimi.

Kryeministri Thaçi takon z. Muhamer Ibrahimin, dizajnuesi i flamurit të Kosovës

Posted on 23 February 2008 by dârdha

Prishtinë, 23 shkurt 2008

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në një takim Muhamer Ibrahimin, dizajnuesi i flamurit dhe i stemës së Kosovës.

Kryeministri Thaçi duke uruar Ibrahimin për dizajnimin e flamurit të Republikës së Kosovës tha se ndihet shumë mirë që shpirti, mendja, sakrifica, ideja, ideali por edhe dora e ish-luftëtarit të lirisë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës e ka prezantuar dhe e ka dizajnuar simbolin e ri të Kosovës, flamurin shtetëror të Kosovës, që do të valojë edhe në OKB edhe në gjithë botën për jetë të jetëve…

trimi-thaqi.jpg

“Muhameri ka bërë një punë të mrekullueshme në atë konkurrencë të jashtëzakonshme profesionale. Ideal i luftës për liri tash po ngadhënjen edhe në betejën për dizajnimin e shtetit të pavarur dhe sovran të Kosovës”, deklaroi kryeministri Hashim Thaçi.

Ndërsa, autori Muhamer Ibrahimi duke shpjeguar përmbajtjen e flamurit tha se ngjyra e kaltër në flamurin e Republikës së Kosovës paraqet aspiratat e popullit të Kosovës për të ecur përpara drejt institucioneve euroatlantike, gjashtë yjet paraqesin komunitetet e barabarta të cilat jetojnë në vend, ndërsa ngjyrën e arit të paraqitur në hartë e kam për zemër.

Muhamer Ibrahimi dizajnuesi i flamurit dhe i stemës së Kosovës me këtë rast i dhuroi kopjen e parë të dizajnuar të flamurit të Republikës së Kosovës, kryeministrit Thaçi dhe i uroi atij dhe qeverisë së Kosovës shtetin e ri dhe të pavarur.
    dora e ish ushtarit ahahahha kur dhe ne cilen luft na ka qen aj tipi kishe aj paska luftu per ndrrimin e simboleve kombetra sa sa me knaqesi flet per simbole jo kombetre ti llap komunisti ti paske endrru per ex yougosllavin lap me thuaj aje shqiptar a kosovar si endien veten

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    flamur i shemtuar si i bosnies e hercegovines ahahaha si nuk ju vjen turp disave ta reklamojn ket te ashtuquajtrin flamur ata qe reklamojn ket leck besoni kurr skan pas ndjejna shqiptarizmi ku far flamuri nuk e ka vendin ne publik kursesi

BAC, E SHITEN

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    beni33 qe ku e ki edhe nje verzion tjeter

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

mr.dd

Citim Postuar më parë nga Mr.DD Lexo Postimin
    Shume me mire do ish vertet.....
    edhe ky ka pas te njejtin pretendim qkomtarizimin si ky i hashimit flamuri KUQ.E ZI esht i shqiptarve mos genjeni veten onjerz te mir
    ata qe kan vetem pak ndjenja shqiptarie nuk ndrrojn flamura jo i brahimit jo i thaqit

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    beni33 qe ku e ki edhe nje verzion tjeter

Hhahahhahahahahaha bravo , nje krahasim shume i qelluar .

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Mire shume pra . Per cfare eshte tema , u pajtuam . Si ty si mua flamuri i Kosoves nuk na pelqen .

Sa per Kapidanin , une kam lexuar diqka tjeter nga ajo cfare thua ti. Dhe jo vetem per te , por edhe per djemt e tij , te cilet kohe te gjate luftuan kmunizmin nga egzili . Dhe nje gje dua te ta them : nuk e kam une Kapidanin as fare e as fis , e kam ne avatar ne rend te pare se ma kujton gjyshin , dhe ne fund te fundit duket si shqiptar i moqem . Mirepo nese me te vertete do te hase ne ndonje literature ( te besueshme ) ku flitet per veprimtari antikombetare te Gjon Marka Gjonit , une nuk do te hezitoj ta heq nga avatari . Deri tani nga gjerat negative qe kam degjuar per te , kan qene ato te shkruara dhe te kenduara ne kohen e Enverit . Ne librin " Deshmi Koherash " nga Nue Oroshi flitet nje gjuhe tjeter per Kapidan Gjomarkun .

PS

Edhe njehere : nuk eshte tema per Gjonmarkun , por per at m.ut flamurin e Kosoves .
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 22-10-2009 më 17:17

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    A lejohet qe ne te gjitha zyrat shtetnore ta vendosin flamurin kombtare dhe ate copen blu me yje qe po thirret flamur, meqenese jena mesua tu i ba qefin cdo te huaji dhe tu sha veten tone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga detiad : 20-09-2009 më 14:38

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Bravo i qofte asaj cuces burrneshe.

Dhe jo koqevar Serb.

Mos u prekni ne ndjenja te pergjithshme.
    Kuq e zi.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Gjithsesi,22 vete e pelqejne flamurin multietnik dhe eshte per t'u tmerruar!
    Neser nga 22 do behen 222 e kshu me radhe,,,!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

i/e regjistruar Maska e Glaukia88
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Postime
    75
    Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    Po kjo te duket qudi shqiptare esht nga na erdhi kjo kosvar ne duhet te indetifikohmi me komb e jo me gjera qe na inponohen.
    Un nuk e kam quajtur veten kurr kosovar as kurr sdo ta bej jam shqiptar si kan qen edhe te paret e mi shqiptar.
    Nqs ka dicka qe me merzit, eshte kurre degjoj Shqiptar te shaje Shqiptar! Dmth duke berre diskriminime krahinore dhe duke perdorur epitete te ndryshme te stilit "malok i trash" "ai eshte cam" etj. Dhe une personalisht besoj qe ky eshte shkaku kryesor i deshtimit te bashkimit kombetar: Percarja dhe diskriminimi krahinor! Por une jam i mendimit "NJE KOMB NJE SHTET" (DHE JO NJE KOMB DHE PESE SHTETE)... dhe se fundmi bravo te qofte sikur te gjithe te kishin te njejtin mendim me ty... ketu disa qe moren nenshtetesi Angleze as nuk thon qe jane Shqiptar dhe flasin nje anglishte cale cale.
    KRENARSHQIPTAR
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •