Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ditët e para, kur na lindi flamuri i ri, në dasma përdoreshin dy flamuj, në dy shtiza. Pas do ditësh, u vendosën dy flamujt në një shtizë. Më vonë, dikujt i ra ndërmend t'i qepë njërin mbi tjetrin. Tash po shoh se fabrikisht janë prodhuar dy flamuj në një. Ai me shqipen dykrenare dhe ky me yjet. Mbase vetëm për dasma e ahegje.
Ndryshuar për herë të fundit nga xani1 : 27-04-2009 më 18:29
Me ket flamur ndaqit me dit , ket e kan vrejt te gjith , shum veshtir dhe shum rall thaqi e permend fjalen uck, shum i vjen merzi ne kohen e fundit, kjo fjal ashtu edhe prej sejdiut, vetem qe jan te mbytur ne kurupsion, vllezerit e hashimit me djalin e sejdiut. hajna hajna hajna.
Ky flamur ju ka ndihmu shum sidomos per plaqkitje te popullates.
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 28-04-2009 më 05:18
Ky flamur i kosovarëve (një pakicë kjo e formuar së fundit në Kosovë pas mbetjeve jugo-serbe) nuk ka të bëjë fare me shqiptarët.
Kosova , pas ndarjes së kombit , kishte mbi vete flamuj të ndryshëm, këto 100 vjetët e fundit.
Shqiptarët në Kosovë e kan pasur dhe do ta kanë gjithmonë një flamur, pra flamurin kombëtarë që i përket njëjët si cdo pjese tjetër të kombit.
Kemi pas mbi koka tona gjithfar flamujsh , të cilët nuk i kemi pranuar e nuk i kemi dashur. Ishin flamujt e jugosllavis mbretrore, pastaj asaj komuniste.
Më 1968 , pas shumë vuajtje emundime për të gëzuar flamurin , arritëm që ta gëzojm flamurin kombëtarë (edhe pse me simbolin idealist , yllin).
Pas 81 , e sidomos kur erdhi në pushtet tradhëtari Rahmon Morina, erdhi ai edhe me një flamur të ri, i cili tentoi të jet flamur i ndarjes së shqiptarëve nën dy flamuj. Ky flamur kishte dicka që dallonte nga ai zyrtari në Shqipëri. Ylli ishte cvendosur nga vendi , mbi kokat e shqiponjës, dhe kishte dalur në anën e majt të Shqiponjës.
Ky nuk ishte flamuri që doli nga zemra e popullit, por së paku ishte kuq-e-zi.
Pastaj doli ai i rugoves, flamur partiak i cili me cdo kusht tentohej nga ldk të bëhej flamur i Kosoves.Edhe ky nuk doli nga populli dhe dështoi.(Kishte lindur për të dështuar, sepse u plasua si një simbol nga një parti e jo nga populli)
Tash së fundi ndodhi cudia më e madhe, na doli një flamur iKosovës:
As nuk ka lidhje me shqiptarët , si shumicë në vend, as nuk ka dal nga populli.
Bile, në krahasim , më i pranushëm ishte ai kombëtari me yll i tradhtarit rahmon morina , se ky që po valon sot në institucionet e Kosoves.
Kjo cfrë ka ndodh dhe ndodh me ne në Kosovë, duke pas parasysh se jemi nën administrim të Kombeve të Bashkuara dhe Evropes , jap sinjale shumë të liga sidomos shteteve të kulturuare se si po e trajtojmë vehten ne.
Kultura e shteteve të zhvilluara është e bazuar në disa principe të thjeshta fundamentale.
Një ndër to është edhe: "Nëse nuk e don dhe respekton vetvehten, nuk mund të më duash dhe rrespektosh as mua"
Prandaj , kjo cfarë po ndodh në Kosovë , me flamur , himnë , kushtetutë(Ahtisari) ,6-pikësh. decentralizim, c`kombtarizim... janë shenja që tregojnë se Kosova , më drejtpërdrejt populli i saj është një popull i nivelit të ulët në të gjitha aspektet si në kultur ,arsim , atdhedashuri, rrespektimin e vetvehtes dhe të tjerëve dhe i paprespektivë.
Kili
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUKFALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Thaqi me flamur tjeter, por
krejt komplet, me shkoll te rugoves , me nato amerik edhe hajni. edhe ramushi qashtu, krejt ikan haru uck. lere ma flamurin
nuk e kaj thaqi po popullin qe poe rren dhe e vjedh. veq hajni hajni.
upss dy shtete
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Krijoni Kontakt