Close

Rezultati i Sondazhit: C'mendoni per flamurin e shtetit te Kosoves?

Votues
168. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me pelqen

25 14.88%
  • Nuk me pelqen

128 76.19%
  • Nuk e di

15 8.93%
Faqja 19 prej 27 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 264
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Si u bo e gjithe Kosova paska ikur vetem ti dhe Hashim Thaci paskeni qen me trima,mos bre bur mos ja ras kot se nuk e sheh edhe vet se cka je duke folur,te them te drejten ti je nje partiak qe edhe ceshtjen kombetare e ke len anash,ndoshta ke qen dhe ndoshta te duket vetja se je kombetar dicka,por ne komb me sakt per ate komb qe lind dhe qe vdes,dhe qe kan lind dhe qe kane vdek per flamur nuk mund tu thuash tash se kan luftuar per ta pru ne Kosov kete flamur qe as ka qen i joni ndonjeher ne historin e ketij kombi historin e shqiptareve,ndoshta se tash kohen e fundit ka lindur edhe nje problem krejt ndryshe ata qe e quajn vetin KOSOVAR dmth dalin si nje komb i ri e jo si nje kombi vjeter ata e pranojn kete flamur,ata qe e ndjejn vetin SHQIPTAR dhe DARDAN ata kuri nuk mund ta duan kete flamur,flas per mbrenda kufijeve tuaj dhe per ata 2 milion banor qe i permend ti.

Sa e di une Gj.K.Skenderbeu vdiq me kete flamur,Isa Boletini,Ismail Qemali,Shota e Azemi,Adem Jashari e familja Jashari,Tahir Meha e shum e shum e shum te tjer lindin dhe vdiqen per flamurin Kuq e Zi me thuaj,te ishin gjall te gjithe keta heroj te Kombit ton do ta pranojshin kete flamur si te vetin,mendoj se asnjeher.
    o trim une shqip po te tham qe te zgjedhurit e dy milionve e kan zgjedh dhe e kan pranue ket Flamur dhe dy milion e doin dhe e respektoin
    e ju thoni qfar te doni se sesht aspak interesant se normal qe ka edhe kundershtar te shtetit e te flamurit nuk je i vetmi balit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Ditët e para, kur na lindi flamuri i ri, në dasma përdoreshin dy flamuj, në dy shtiza. Pas do ditësh, u vendosën dy flamujt në një shtizë. Më vonë, dikujt i ra ndërmend t'i qepë njërin mbi tjetrin. Tash po shoh se fabrikisht janë prodhuar dy flamuj në një. Ai me shqipen dykrenare dhe ky me yjet. Mbase vetëm për dasma e ahegje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xani1 : 27-04-2009 më 18:29

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Me ket flamur ndaqit me dit , ket e kan vrejt te gjith , shum veshtir dhe shum rall thaqi e permend fjalen uck, shum i vjen merzi ne kohen e fundit, kjo fjal ashtu edhe prej sejdiut, vetem qe jan te mbytur ne kurupsion, vllezerit e hashimit me djalin e sejdiut. hajna hajna hajna.

Ky flamur ju ka ndihmu shum sidomos per plaqkitje te popullates.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 28-04-2009 më 05:18

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Me ket flamur ndaqit me dit , ket e kan vrejt te gjith , shum veshtir dhe shum rall thaqi e permend fjalen uck, shum i vjen merzi ne kohen e fundit, kjo fjal ashtu edhe prej sejdiut, vetem qe jan te mbytur ne kurupsion, vllezerit e hashimit me djalin e sejdiut. hajna hajna hajna.

Ky flamur ju ka ndihmu shum sidomos per plaqkitje te popullates.
    haaaaaaaaaaaaaaaaa
    sa pa lidhje paske fol
    veq me u knaq njeriu tu qesh me ty

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Ky flamur i kosovarëve (një pakicë kjo e formuar së fundit në Kosovë pas mbetjeve jugo-serbe) nuk ka të bëjë fare me shqiptarët.

Kosova , pas ndarjes së kombit , kishte mbi vete flamuj të ndryshëm, këto 100 vjetët e fundit.

Shqiptarët në Kosovë e kan pasur dhe do ta kanë gjithmonë një flamur, pra flamurin kombëtarë që i përket njëjët si cdo pjese tjetër të kombit.

Kemi pas mbi koka tona gjithfar flamujsh , të cilët nuk i kemi pranuar e nuk i kemi dashur. Ishin flamujt e jugosllavis mbretrore, pastaj asaj komuniste.
    Më 1968 , pas shumë vuajtje emundime për të gëzuar flamurin , arritëm që ta gëzojm flamurin kombëtarë (edhe pse me simbolin idealist , yllin).

Pas 81 , e sidomos kur erdhi në pushtet tradhëtari Rahmon Morina, erdhi ai edhe me një flamur të ri, i cili tentoi të jet flamur i ndarjes së shqiptarëve nën dy flamuj. Ky flamur kishte dicka që dallonte nga ai zyrtari në Shqipëri. Ylli ishte cvendosur nga vendi , mbi kokat e shqiponjës, dhe kishte dalur në anën e majt të Shqiponjës.
    Ky nuk ishte flamuri që doli nga zemra e popullit, por së paku ishte kuq-e-zi.

Pastaj doli ai i rugoves, flamur partiak i cili me cdo kusht tentohej nga ldk të bëhej flamur i Kosoves.Edhe ky nuk doli nga populli dhe dështoi.(Kishte lindur për të dështuar, sepse u plasua si një simbol nga një parti e jo nga populli)

Tash së fundi ndodhi cudia më e madhe, na doli një flamur iKosovës:
    As nuk ka lidhje me shqiptarët , si shumicë në vend, as nuk ka dal nga populli.
    Bile, në krahasim , më i pranushëm ishte ai kombëtari me yll i tradhtarit rahmon morina , se ky që po valon sot në institucionet e Kosoves.

Kjo cfrë ka ndodh dhe ndodh me ne në Kosovë, duke pas parasysh se jemi nën administrim të Kombeve të Bashkuara dhe Evropes , jap sinjale shumë të liga sidomos shteteve të kulturuare se si po e trajtojmë vehten ne.

Kultura e shteteve të zhvilluara është e bazuar në disa principe të thjeshta fundamentale.
    Një ndër to është edhe: "Nëse nuk e don dhe respekton vetvehten, nuk mund të më duash dhe rrespektosh as mua"
    Prandaj , kjo cfarë po ndodh në Kosovë , me flamur , himnë , kushtetutë(Ahtisari) ,6-pikësh. decentralizim, c`kombtarizim... janë shenja që tregojnë se Kosova , më drejtpërdrejt populli i saj është një popull i nivelit të ulët në të gjitha aspektet si në kultur ,arsim , atdhedashuri, rrespektimin e vetvehtes dhe të tjerëve dhe i paprespektivë.
    Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUKFALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Thaqi me flamur tjeter, por
    krejt komplet, me shkoll te rugoves , me nato amerik edhe hajni. edhe ramushi qashtu, krejt ikan haru uck. lere ma flamurin

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Thaqi me flamur tjeter, por
    krejt komplet, me shkoll te rugoves , me nato amerik edhe hajni. edhe ramushi qashtu, krejt ikan haru uck. lere ma flamurin
    kane ju Thaçin se keq i ka punt maroi krejt haaaa

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    nuk e kaj thaqi po popullin qe poe rren dhe e vjedh. veq hajni hajni.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    nuk e kaj thaqi po popullin qe poe rren dhe e vjedh. veq hajni hajni.
    per qata qe po e akuzon ti prej 36% sa i pat fitue zgjedhjet e fundit
    tani sipas shum sontazheve do te fitoi mbi 50% te votave heeeee
    bal bali

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    upss dy shtete
    Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.

Faqja 19 prej 27 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •