Close

Rezultati i Sondazhit: C'mendoni per flamurin e shtetit te Kosoves?

Votues
168. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me pelqen

25 14.88%
  • Nuk me pelqen

128 76.19%
  • Nuk e di

15 8.93%
Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 264
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    aihhh qfar pyetje e konstatim pa lidhje pyfffff
    Per nje shkja ndoshta po por per Shiqptaret jo.

Adem Jashari bashke me vlleznit e tije luftune nen flamurin e te pareve tyne e tash thashoviqet na kthyene ne nje flamur boshnjak pa identited.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Kur Kuvendi i Pepublikes se Kosoves dhe Institucionet e Republikes se Kosoves
    se bashku me mbi 2.000.000 milion shqiptar dhe Keta Burra e Pranoin Flamurin e Republikes se Kosoves
    po qfar eshte interesant qfar thoni ju disa antar te minoriteteve te ndryshme e qe flisni shqip ketu ne ket forum

Ore a ende ti meresh me flamurin dhe me 2 milionat hahaha,ja perqindja me e madhe e antareve ne kete tem jan nga Kosova dmth edhe keta bejne pjes ne kete 2 milion tend qe e permend gati qe 1 vit dhe sa e shoh une shumica e tyre jane kundra ketij flamuri ndersa ti ke mbetur ende pas dhe do te jesh pas edhe shum koh.

Rrnoft flamuri jon qe e kemi qe disa shekuj e ai eshte kuq e zi,e jo me yje.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681

A kto jane 2 milion Shqiptaret o llapush ? shumica keken femna, a mos jane nga ato shpite private qe i pa moral thaqoviqi i frekuenton rregullishte ?

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ore a ende ti meresh me flamurin dhe me 2 milionat hahaha,ja perqindja me e madhe e antareve ne kete tem jan nga Kosova dmth edhe keta bejne pjes ne kete 2 milion tend qe e permend gati qe 1 vit dhe sa e shoh une shumica e tyre jane kundra ketij flamuri ndersa ti ke mbetur ende pas dhe do te jesh pas edhe shum koh.

Rrnoft flamuri jon qe e kemi qe disa shekuj e ai eshte kuq e zi,e jo me yje.
    lexoje pak ma mire se qfar kam than une kam than per dy milion shqiptar e jo per disa antar qe flasin shqip e jan nga minoritetet e ndryshme qe kan jetue para luftes ne Kosove e tani kan ik azil neper europ.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    lexoje pak ma mire se qfar kam than une kam than per dy milion shqiptar e jo per disa antar qe flasin shqip e jan nga minoritetet e ndryshme qe kan jetue para luftes ne Kosove e tani kan ik azil neper europ.
    diznillendi i ka pregadit edhe disa flamura ma te mir per ty o llap

.....minoritet je vet .......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Postime
    8
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    diznillendi i ka pregadit edhe disa flamura ma te mir per ty o llap

.....minoritet je vet .......
    Njeri nga ato yje sa me duket u takon ashkalijve ose jam gabim?

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Është flamur i imponuar, siç është i imponuar edhe himni, pa tekst. Ahtisari ka dashur që të mos i lëndojë serbët me flamur ndryshe dhe me himn me tekst shqip. Askush nuk i ka pyetur shqiptarët çfarë flamuri doni. Pakkush e ka ditur se çfarë flamuri do të vije i paketuar nga një fabrikë e Turqisë.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Si u bo e gjithe Kosova paska ikur vetem ti dhe Hashim Thaci paskeni qen me trima,mos bre bur mos ja ras kot se nuk e sheh edhe vet se cka je duke folur,te them te drejten ti je nje partiak qe edhe ceshtjen kombetare e ke len anash,ndoshta ke qen dhe ndoshta te duket vetja se je kombetar dicka,por ne komb me sakt per ate komb qe lind dhe qe vdes,dhe qe kan lind dhe qe kane vdek per flamur nuk mund tu thuash tash se kan luftuar per ta pru ne Kosov kete flamur qe as ka qen i joni ndonjeher ne historin e ketij kombi historin e shqiptareve,ndoshta se tash kohen e fundit ka lindur edhe nje problem krejt ndryshe ata qe e quajn vetin KOSOVAR dmth dalin si nje komb i ri e jo si nje kombi vjeter ata e pranojn kete flamur,ata qe e ndjejn vetin SHQIPTAR dhe DARDAN ata kuri nuk mund ta duan kete flamur,flas per mbrenda kufijeve tuaj dhe per ata 2 milion banor qe i permend ti.

Sa e di une Gj.K.Skenderbeu vdiq me kete flamur,Isa Boletini,Ismail Qemali,Shota e Azemi,Adem Jashari e familja Jashari,Tahir Meha e shum e shum e shum te tjer lindin dhe vdiqen per flamurin Kuq e Zi me thuaj,te ishin gjall te gjithe keta heroj te Kombit ton do ta pranojshin kete flamur si te vetin,mendoj se asnjeher.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •