Nuk e deshtem ate qe ishte!
tani eshte vone te pyetemi a na pelqen apo jo?!
ky eshte tani!
mekat.
Nuk e deshtem ate qe ishte!
tani eshte vone te pyetemi a na pelqen apo jo?!
ky eshte tani!
mekat.
SHUM FLAMUR pa lidhje bash si i federates bosna hecegovina nese ju ka ren ne sy ta shfeni veq formatin e ka ndryshe i njejti jo qe sme pelqen po as qe dua ta di per te un kam nje flamur kaher aj esht flamuri shqiptar un jam shqiptar e ju kosovaro yugoviqat knaquni me te edhe kam ven re te gjith ata qe kan qen kunder shqiperis e perqafuan flamurin e kosoves veq qe te jen ndryshe nga ata pra me nje fjal ata qe jan shty me brryla ne kohen e titos dhe qe ngajshin pas shtafetes se titos kta jan ata qe per interese private edhe kombsin e ndrrojne
veq le te vjen puna per meu bashkue se shum let do ta kemi per flamur
veq me sa di une deri sot
ata qe sjan kah e perkrahin shtetin dhe flamurin e Republikes se Kosoves
kinse punoin luftoin e mendoin dhe e deshiroin per bashkim kombetar
jan kah bajn hajgare me ket pun
a e ke ndegjue ket fjal a jo
ben mend e rri nji vend barabar me 0 i thon kesaj pune
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Arsyeja Qe Nuk Me Pelqen Eshte Se Kosovaret Kan Luftuar Per Falamurin Kuq E Zi Jo Per Flamurin Qe Ja Kan Dhen Sa Per Sy E Faqe,po Un Mendoj Se Kete Flamur Kosova Do Ta Mbaj Deri Sa Te Jet Aty Ku Ata Duan Dhe Me Pas Nuk Mund Ta Ndaloj Njeri Nje Shtet Te Ndrshoj Simbolet E Veta,gje Qe Do Ta Bej Dhe Kosova Ne Arthmen
Un Personalisht Jam Shum Nacionalist Besoj Se Jam I Vetmi Shqiptar Qe E Kam Veshur Ballkonin Me Flamuj Kuq E Zi,dhe E Them Me Plot Gojen Se Ne Vlore Nacionalist Ka Qen Ismail Qemali Qe E Griti Flamurin Dhe Tani Jam Un Qe I Mbaj Flamujt Ngitur,,cdo Mengjes Kur Zgjohem Gjeja E Par Qe Bej Rregulloj Flamujt Se Mbase Kan Levizur Nga Era,dhe E Bej Me Shum Kenaqesi
ky flamuri qe ka kosova tashi eshte flamur koti
ca ngjyra blu e verdh me nji ven (pa kuptim)
Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 25-04-2009 më 09:28 Arsyeja: plotësim
kur nuk ke pulen ,duhet te hashe Sorren (populli)
prandaj, mendoj se flamuri aktual i shtetit te kosoves eshte i impunuar,
jam i bindur se populli ne kosove mban ne zemrat e tyre flmurin shqiptar shqiponjen dykrenare !
Krijoni Kontakt