Po, dakort jam me ty.. qe ka femra materialiste, por kjo nuk do te thote se te punosh nuk do gezosh..?! Apo jam gabim?
Po, dakort jam me ty.. qe ka femra materialiste, por kjo nuk do te thote se te punosh nuk do gezosh..?! Apo jam gabim?
Behu pak realiste... prano qe femrat , dhe sidomos kur jane te bukura i gjejne te gjitha gati edhe jane te favorizuara ne kete aspekt. Kjo eshte e vertete...
Mua me behet shume qejfi nga ana tjeter qe ti je kaq e zonja ne pune dhe karriere, dhe ke arritur te besh vete nje udhetim per ne Karaibe![]()
Femrat kur jane te bukura sigurisht qe kane me shume 'kerkesa' nga lart por varet se ke zgjedh dhe varet se si i ve raportet me ate person (me kete nuk dua te them qe jam e bukur te kuptohemi). Nga ana tjeter, varet nga lloji i femres. Personalisht kam pare femra shume te bukura qe kane refuzuar ajken e njerezve, dmth materialiteti per to ishte pothuajse zero (per te qene realiste kujt nuk do i pelqente paraja? Por nese ke te besh me nje horr te ngecen ne fyt apo jo? Cfare vlere do te kete kur ate para e mban nje person pa personalitet?).
Me pak fjale, varet se sa materialiste eshte nje femer F-I. Varet se cfare vlereson dhe cfare nuk vlereson. Une psh. nuk vleresoj makinat, lluksin etj, perpara mendjes dhe karakterit te dikujt. Por sigurisht qe ka shume te tjera qe vleresojne parane perpara atyre qe une vleresoj.
Shif kush na ben neutralistin ketu .... fare mire mund t blej kushdo nje kotele ne nje pet store, kuptohet qe ne vende te tjera i ke dhe pa leke, kjo e thene per kotelen e fundit qe ti permende
Per pjesen e nenkuptuar ... gjynaf per keta qe ndjellin te tilla kafshe afer vetes
Tani besoj e kupton qe te sforcohem kot te them qe nuk me pelqen nje kafshe si kotelja eshte problem per mu![]()
Besoj se nuk do te pelqente nje nga ato qe pervec lepirjes, kane Phd ne cjerrje/grricje xhepash/veshesh?!
Krijoni Kontakt