Pse jo !?
Dito
Po
Jo
P.sh.
- sepse ligji i cili reglementon zgjedhjet (kodi i zgjedhjeve) mund te parasoh se te drejten per zgjedhje aktive kane vetem ata persona qe jetojne si shembull 5 apo me shume vite pa nderprere ne Shqiperi;
- sepse "mergimtari" mund te kene fituar nenshtetesi tjeter, cka do te sillte per mergimtarin rrezikun e konfliktit te interesave;
- sepse mergimtari jeton ane e kend botes dhe mund te jete i adoptuar intelektualisht dhe ne aspektin e botekuptimit ne shoqerine e zgjedhur dhe me kete rast ai nuk do te kete informacionet e duhura per te influencuar me voten e tij ne menyre adekuate pozitivisht politiken dhe me te zgjedhjen e problemeve te shoqerise shqiptare;
- sepse nuk eshte per te u refuzuar patjeter mendimi se pjesemarrja ne procesin drejtues te shoqerise duhet te behet vetem nga njerez, te cilet ne menyre relevante, direke dhe te perditshme jane te prekur nga kjo politike.
E keshtu me radhe. Pra duhet dalluar. Zgjidhjen me te mire te kesaj ceshtjeje e shoh ne perpilimn e nje ligji (qofte te pavarur, qofte si aneks i kodit zgjedhor), i cili ne baze te kriterieve relevante demokratike dallon qarte ne mes te situatave dhe i barazon interesat e shtetit me ato te mergimtareve. Pra jam per nje te drejte vote per nje mergimtar te caktuar, por jo per cdo mergmtar.
Emigrantėt duhen lejuar tė votojnė pėr mendimin tim. Por nuk ėshtė se kjo ka pėr tė sjellė ndonjė ndryshim tė madh. Biles besoj se ka pėr ta bėrė akoma mė tė lehtė manipulimin e vootės.
E mire, ja votove ti, e zeme se jua sollem kutite e votimit atje ku jeni, ju do te keni keto opsione votimi.
50% PD (perfshi gjysmat e partive)
50% PS (perfshi gjysmen tjeter te partive)
Pra o Lioness si te votosh, si mos te votosh eshte njelloj, ti vetem ca do humbesh nje dite pune qe ndoshta atje ku je, mund te marresh shum lek per nje dite, se sa te votosh per 2 debila qe kan zaptuar politiken shqiptare.
Jeta ne Usa, eshte e shtrenjte edhe lluksoze, mos humb kohen kot te merresh me budallalleqe votimesh per ne shqiperi, sepse sja vlen! Na ler te votojme neve qe jetojme ktu edhe rrim ter diten kafeneve edhe Pubeve, fundja se e pime kafen ne lagje, apo ne ndonje lokal afer kutive te votimit, per neve eshte njelloj, pa pune jemi prap se prap.. vetem ajo dite do jete cike ndryshe se do ndryshojme muhabet, nuk do bejm rutinen e perditshme.
Kurse ju andej.. me mire punoni me ndonje gje, ca u duhet te humbi diten kot me gjera pa rendesi. Fituesin nuk e zgjedh vota jone.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
po te qelloj se jam ne shqiperi,kur te behen votimet (gje qe eshte e pamundur) do votoj
edhe po te ma sjellin kutin e votimit ku banoj (i pamundur edhe ky opsion) do votoj
keshtu i bie qe nuk kam votuar dhe nuk do votoj asnjehere (ke pekato)
jeshét prčmč ne aliarčm
jeshčm more jeshčm
po drita skeshčm
po cdo shqiptar ka te drejten e tij te votoj,pavarsisht se kjo gje eshte gje e veshtire te realizohet
PARTIZONI@MILAN FOREVER
vota e emigranteve do sillte pastimin e politikisht nga ca monstra qe se meritojne pasi ata nuk do votonin sic votohet ne shqiperi s i tifoze une kam kete ekip dhe ti ekipin tend por do votonin per ate qe do punonte dhe do sillte ndryshimin si dhe do elemeinohej dhenia e votes 2 -3 here nje kryetari partie ne 2-3 zgjedhje te ndyshme keshtu do largoheshin ca funderrina qe kane vite si kryetare partish e si figura politike
ne evrope po humbe zgjedhejet largohen nga posti jo si ne shqiperi qe rrine deri ne vdekje
Besoj Qe Dhe Emigrantet Kan Te Drejte Te Votojne. Kush Tha Qe Emigrantet Nuk Kalojne Halle Nga Qeveria Shqiptare??
Per Kete Arsye Duhet Te Vendosin Dhe Ata Per Ata Qe I Perfaqisojne Ne Bote(qeveria).........
Krijoni Kontakt