E DASHURA PASQYRĖ MĖ KALLZO
Kandidatėt pėr ministra tė BDI-sė tė selektuar nga kryeministri, u paraqiten tek ai tė veshur me kostum dhe kravata. Por para se tė shkonin, ishin munduar shumė. Njėri prej sapo mori lajmin se do paraqiten pėr verifikim tek Nikolla, me vrap pėr tė blerė kostume. Meqė i kishin thėnė parakrakisht se duhej tė jetė u urte, i butė, i devotshėm pėr nėnėn qeveri dhe babėn Nikollė, i kishin lenė edhe njė amanet tjetėr: duhet tė kujdesesh pėr pamjen e jashtme. Kandidati mendon e mendon dhe merr mobilin dhe kėrkon numrin e njė shokut tė tij
-Kanditati; allo, a je mir...
-Shoku: mir, mir jam, do vi ta bėj pėr hajėr nė zyrė
-Kandidati: ani,ani, por me trego cfarė tė bėj qė Kryetari tė mė pėlqejė
-Shoku: nuk po tė marr vesh, cfarė po thu, kryetari tė ka zgjedh ministėr bre vlla, e kjo don tė thotė tė ka pėlqy
- Kandidati: e kam fjalėn pėr , kryetarin e ri, nuk po ditke asnji gjė ti
- Shoku: Pse nuk ėshtė kryetar Alija
- Kandidati; mos mė shurdho shumė, kryetar kam Nikollėn, a nuk e din marrėveshjen
- Shoku: po a, dhė ia mbyll mobilin
- Kandidati: sa budalla janė kta njerėz, ai jarani i VMRO-DPMNE-sė doli dhe e tregoj marrėveshjen, ene kryetari Nikollė...
Kandidati shkon tek pasqyra dhe i thotė:
-e dashura pasqyrė me trego a jam azgan , si dukem, a do ta fitoj konkursin para kryetarit Nikoll
Pasqyra: mos ki dert, puna ėshtė sos, pėr formalitet do jesh ministėr
Kandidati: pse, a pak tė duket, rrogė po, makinė tė mirė, po sekretarėn e zgjedh si dua unė, nėnshkrim kam
Pasqyra: harrove, edhe ēelsat e kashtės do i kesh
Krijoni Kontakt