Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se nje mardhenje jashte-martesore eshte e nevojshme per nje martese te....

Votues
91. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

9 9.89%
  • Jo

46 50.55%
  • Ne asnje menyre

29 31.87%
  • Nuk e di

7 7.69%
Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 148
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016

A mendoni se nje mardhenje jashte-martesore eshte e nevojshme per nje martese te....

A mendoni se nje mardhenje jashte-martesore eshte e nevojshme per nje martese te shendeteshme, dhe pse?

Harrova te vija dhe (Nuk e di)

Nje artikull sot ne Daily mail thote se po!!!lexojeni eshte ne anglisht.

"Why an affair could be the key to a healthy marriage"
    http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...-marriage.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 02-01-2010 mė 07:01
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

2. #-8
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Ti vet ke votuar po !

Je i martuar ?

Pse mendon po ?

E di gruaja jote qe ke kete ide ?
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

3. #-7
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    haha Kam qene i martuar, por jam ndare tani. Po si ka mundesi qe asnjerit nuk ja mban te votoj. Nuk te njeh njeri ketu. Duhet ta kisha lene te fshehte ate se kush voton, do ishte me mire.
    Une jam i mendimit "po" per arsye se me ka bindur artikulli, jo se e kam bere vete ne jete dhe skam ndermend ta bej kurr.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sa shpejt u bindke ti davidd. Me nje artikull. Imagjino te lexosh ndonje liber.

5. #-5
    jam e sigurte qe te gjitha vajzat do votojne jo si dhe une midish tyre.
    Porrrrrrrr puna eshte se per meshkujt eshte po sepse eshte e nevojshme nje mardhenje jashte martesore .Dhe une jam dakork me po per meshkujt sepse ata velen shpejt .Vetem nuk dua te mesoj ne qofte se me ndodh.....!!!!!!!!!!!

6. #-4
    U preka nga tema lol dhe harova te them qe per kete PO qe dhashe per meshkujt se kane fajin ata por ne femrat shoqe te dashura se ne kohet qe jetojme eshte gjeja me e kollajshme te kesh nje lidhje jashte martese......

7. #-3
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Sa shpejt u bindke ti davidd. Me nje artikull. Imagjino te lexosh ndonje liber.
    dea, libri eshte shume i gjate, pertoj ta lexoj, keshtu qe libri nuk me bind dot mua
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 02-01-2010 mė 12:41

8. #-2
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Votova Jo, edhe se ne shume raste mbase nje mesim te mire e jep, kuptohet kur ke te besh me njerez te dobet, por jo budallenj (se keto te dytet jane pa shpetim lol, e mos i pacim kismet).
    La vita č bella...

9. #-1
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    U preka nga tema lol dhe harova te them qe per kete PO qe dhashe per meshkujt se kane fajin ata por ne femrat shoqe te dashura se ne kohet qe jetojme eshte gjeja me e kollajshme te kesh nje lidhje jashte martese......

Ne nje lidhje jane dy veta , nje mashkull dhe nje femer, flas per rastet normale.

Nje lidhje jashte martesore, nuk e ben me te bukur martesen, por humb deshiren per martese
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    dea, libri eshte shume i gjate, pertoj ta lexoj, keshtu qe libri nuk me bind dot mua
    Para se te biesh dakort duhet te lexosh dhe nje artikull qe flet per te kunderten. Bej balancin midis pro-ve dhe kundra-ve. Pastaj pyet 10 e bej si di vet.

Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •