Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    USAlbania
    Anëtarësuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524

Shuhet ëndrra kosovare, anulohet miqësorja Kosovë-Brazil

Drejtuesit e FFK-së thonë se ftesa për miqësore me kombëtaren braziliane u ka ardhur ditë më parë nga menaxheri i FIFA-s, Mark Billoi.

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll më 25 ose 26 korrik, ka mundësi që të vihet përballë kombëtares së Brazilit në Gjenevë të Zvcirës. Një lajm të tillë sensacional e kanë konfirmuar sot edhe drejtuesit e FFK-së, sipas të cilëve ftesa për miqësore me kombëtaren braziliane u ka ardhur ditë më parë nga menaxheri i FIFA-s, Mark Billoi.

Kreu i FFK-së, Fadil Vokrri ka thënë se ka kthyer përgjigje pozitive në këtë ftesë dhe tashmë ka mbetur që të merret leja nga Federata zvicerane si dhe nga FIFA për zhvillimin e kësaj ndeshjeje në Gjenevë. Vokrri ka thënë se konfirmimi përfundimtar pritet gjatë ditës së sotme ose më së voni deri nesër. Në rast se vjen deri te realizimi i kësaj miqësoreje, atëherë pa dyshim se kjo do të jetë një ndeshje historike, por edhe një hap tejet i rëndësishëm për futbollin kosovarë drejt ndërkombëtarizimit. Ndërkohë miqësorja e mundshme Kosovë-Brazil ka tronditur mediat e Beogradit, të cilat e kanë quajtur si të pabesueshëm një lajm të tillë. I njëjti menaxher i FIFA-s, në vitin e kaluar ka organizuar ndeshjes Kosovë - Arabi Saudite në Ankara të Turqiës, kurse për muajin gusht ai ka aranzhuar edhe dy miqësore tjera me Beninin (më 18 gusht) dhe me Arabinë Saudite (më 20 gusht).

http://albania-sport.com/mat.php?idm=8790

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Diqka e mrekullueshme dhe impresionuese ...Kur ta don ta don si thonë populli ,shkijet le te lehin kush po ja fut kepen atyre...

vertet u gezova ,ka ardhur koha qe edhe ne Kosovaret te i bejme senet

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Kjo ndeshje kot sa luhet se e ka te sigurte fitoren Kosova :P
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Kosova - Brazil 2 : 0

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

Ky larte ja paska be qejfin atij tjetrit.

Lajm i mire apo thash e theme?!.

Eshte mire te luan por dihet se fiton Brazili.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    nuk besoj qe do ndodh, ama doishte nje fantaziii.....le te fitoj me i keqi ksaj rradhe jarebi

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199

Miqësore midis Kosovës dhe Brazilit

Miqësore midis Kosovës dhe Brazilit

Drejtuesit e FFK-së thonë se ftesa për miqësore me kombëtaren braziliane u ka ardhur ditë më parë nga menaxheri i FIFA-s, Mark Billoi.
    Përfaqësuesja e Kosovës në futboll më 25 ose 26 korrik, ka mundësi që të vihet përballë kombëtares së Brazilit në Gjenevë të Zvcirës. Një lajm të tillë sensacional e kanë konfirmuar sot edhe drejtuesit e FFK-së, sipas të cilëve ftesa për miqësore me kombëtaren braziliane u ka ardhur ditë më parë nga menaxheri i FIFA-s, Mark Billoi.
    Kreu i FFK-së, Fadil Vokrri ka thënë se ka kthyer përgjigje pozitive në këtë ftesë dhe tashmë ka mbetur që të merret leja nga Federata zvicerane si dhe nga FIFA për zhvillimin e kësaj ndeshjeje në Gjenevë. Vokrri ka thënë se konfirmimi përfundimtar pritet gjatë ditës së sotme ose më së voni deri nesër. Në rast se vjen deri te realizimi i kësaj miqësoreje, atëherë pa dyshim se kjo do të jetë një ndeshje historike, por edhe një hap tejet i rëndësishëm për futbollin kosovarë drejt ndërkombëtarizimit. Ndërkohë miqësorja e mundshme Kosovë-Brazil ka tronditur mediat e Beogradit, të cilat e kanë quajtur si të pabesueshëm një lajm të tillë. I njëjti menaxher i FIFA-s, në vitin e kaluar ka organizuar ndeshjes Kosovë - Arabi Saudite në Ankara të Turqiës, kurse për muajin gusht ai ka aranzhuar edhe dy miqësore tjera me Beninin (më 18 gusht) dhe me Arabinë Saudite (më 20 gusht).
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Shume bukur, nqf se do arrije te behet kjo ndeshje.
    Do jete dicka e arritur...dhe me avantazh per kombetaren e Kosoves.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    eshte parapare te luhet me 25 korrik, kunder formacionit olimpik te Brazilit ne futboll, pjese e se cilit edhe rossoneri Ronaldinho e merenguez Robinho.
    Do te jete nje spektakel i vertete, normalisht nese zhvillohet ndeshja

Be the change you want to see in the world!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ky nuk është vetëm një eveniment sportiv, por këtu duhet të theksohet se edhe FIFA e ka njohur Kosovën si shtet.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  3. Nga ideja deri te realizimi i spastrimeve etnike të shqiptarëve
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-01-2004, 06:43
  4. UNMIK-u dhe KFOR-i kanë pezulluar aktivitetet e TMK-së jashtë vendit
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 17:04
  5. Tendencat E Njohura Të Veton Surroit
    Nga Albanino në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 22:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •