Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 179
    Citim Postuar më parë nga Dajti Lexo Postimin
    ...Mjekut Met Kaci, i mbushen sytë me lot kur flet. Kujton momentet kur fëmija u soll në sallën e urgjencës së Spitalit Rajonal të Durrësit dhe mezi merrte frymë. E, ashtu në grahmat e fundit të jetës, tha një frazë, që dr. Metit dhe mjekëve të këtij spitali, do t'u mbetet përjetë në kujtesë: "Xhaxhi doktori, mos i merrni lekë babit tim, se ne jemi të varfër...".

Kërthiu kishte mbyllur sytë paqësisht, pa akuzuar askënd, vetëm me merakun e fukarallëkut të prindërve të tij, të cilët do t'i linte edhe më të varfër tashmë. Dr. Meti e ka të vështirë këtë rrëfim: "Po i bllokohej frymëmarrja dhe, pasi na tha atë frazën për babanë, bëri një pauzë dhe foli prapë, duke na parë në sy: "Nuk marr dot frymë...".
    Histori te tilla vertete jane te dhimbshme, por ato kurresesi nuk duhet te sherbejne si nje mjet propagande dhe me nje qellim te paracaktuar.

Histori te tilla nuk jane me dhjetera por jane me mijera dhe kjo eshte nje dukuri (nder shume e shume te tjera) e ulet dhe nxjerr ne shesh moralin e shoqerise shqiptare, duke perfshire Berishen e deri te ne qe shkruajme ketu.

Jane turpe te nje shoqerie qe ende nuk po arrin te gjeje ekuilibrin ( qe s'e ka patur deri sot asnjehere), te nje shoqerie ne te cilen duhet menduar per te gjithe.

Shteti me te drejte eshte i fajshem ketu per shume aresye, por ajo qe vret me shume eshte mosreagimi i shoqerise shqiptare ndaj se keqes!

Askush nuk reagon ndaj se keqes, por te gjithe vetem e konstatojne ate!

Kush proteston ne Shqiperi ndaj krimit, ndaj keqqeverisjes qendrore e lokale, ndaj forcave te rendit, ndaj mossherbimit shendetesor, ndaj ...? Askush!

Bile as opozita! Kush duhet ti mbroje keto shtresa sociale?

Reforme shendetesore! Reforme sigurimesh shendetesore dhe jo vetem ato!

Ne perendim ka OJQ sic jane "Mjeket pa kufinj" etj qe e ofrojne sherbimin e tyre anekend botes. Po ne Shqiperi? A ka OJQ dhe "Mjeke pa kufinj"?

Kjo eshte me te vertete e turpshme dhe shteti dhe shoqeria shqiptare duhet te ndihen te turperuar!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Histori te tilla vertete jane te dhimbshme, por ato kurresesi nuk duhet te sherbejne si nje mjet propagande dhe me nje qellim te paracaktuar.

Histori te tilla nuk jane me dhjetera por jane me mijera dhe kjo eshte nje dukuri (nder shume e shume te tjera) e ulet dhe nxjerr ne shesh moralin e shoqerise shqiptare, duke perfshire Berishen e deri te ne qe shkruajme ketu.

Jane turpe te nje shoqerie qe ende nuk po arrin te gjeje ekuilibrin ( qe s'e ka patur deri sot asnjehere), te nje shoqerie ne te cilen duhet menduar per te gjithe.

Shteti me te drejte eshte i fajshem ketu per shume aresye, por ajo qe vret me shume eshte mosreagimi i shoqerise shqiptare ndaj se keqes!

Askush nuk reagon ndaj se keqes, por te gjithe vetem e konstatojne ate!

Kush proteston ne Shqiperi ndaj krimit, ndaj keqqeverisjes qendrore e lokale, ndaj forcave te rendit, ndaj mossherbimit shendetesor, ndaj ...? Askush!

Bile as opozita! Kush duhet ti mbroje keto shtresa sociale?

Reforme shendetesore! Reforme sigurimesh shendetesore dhe jo vetem ato!

Ne perendim ka OJQ sic jane "Mjeket pa kufinj" etj qe e ofrojne sherbimin e tyre anekend botes. Po ne Shqiperi? A ka OJQ dhe "Mjeke pa kufinj"?

Kjo eshte me te vertete e turpshme dhe shteti dhe shoqeria shqiptare duhet te ndihen te turperuar!
    a jane pjese te "boom-it" te salis keto apo jo? pse jo edhe kontribut i opozites, pozites se djeshme ...

keto me lart, or dydrins, jane si dy pika uji te ngjashme me ato brarllisjet e salis ...

Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    a jane pjese te "boom-it" te salis keto apo jo? pse jo edhe kontribut i opozites, pozites se djeshme ...

keto me lart, or dydrins, jane si dy pika uji te ngjashme me ato brarllisjet e salis ...
    Une isha shume i qarte ne pergjigje! Dhe ne tema ku eshte trajtuar ky problem te njejtin qendrim kam mbajtur.

Nuk mund te pretendohet qe nje shtet dhe nje shoqeri e ardhur nga nje erresire shekujsh, qe te mundet te ngrihet ne nivelet e shoqerive me te perparuara te botes!

Shendetesia u citua, sepse Dajti solli nje citim te nje shkrimi te paradisaditshem, mirepo gjithkush e di se niveli yne ekonomik, shoqeror etj eshte ende shume larg dhe ende duhet shume kohe dhe mund per te mberritur aty ku duhet!

Ne per momentin krahasohemi vetem me vetveten, sepse referencat me te tjeret jane te papershtatshme, ne nje vend si ky i yni ku nuk funksionon minimalisht bursa, por e gjithe ekonomia perdridhet ne mjete dhe forma qe per shtetet tjera quhen te tejkaluara!

Eshte nje qeverisje e pranueshme dhe qe pavaresisht te metave, ja ka arritur te realizoje shume gjera pozitive.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

Sinqerisht po ta them se kjo është fjalia më me vënd që ke thënë në të gjitha postimet e tua.
    Vetëm kështu do të ecim përpara, duke luftuar fenomenet negative, dhe jo duke luftuar mendimet ndryshe.
    Nuk mund të mos fajësohet Berisha për korrupsion në Shëndetësi kur ai vet është mjek në profesion por nuk është interesuar një herë se çfar ndodh në koridoret e spitaleve.
    Është me të vërtetë tragjike kur mendon se ke një të sëmurë rëndë në shtëpi dhe nuk e çon dot në Spital se po nuk i dhe para doktorit nuk e kap njeri me dorë.
    Faji për këtë është i atyre që ishin para Berishës dhe i këtyre që janë në pushtet sot, po aq sa është i të gjithë neve, që sa herë kemi parë fenomene të tilla, apo kemi qënë dhe vet protagonist në to, nuk i kemi denoncuar.
    Tek ne Shqiptarët është krijuar një virus shumë i keq, "BAKSHISHI" kudo ku vëmë këmbë lëmë bakshish, dhe kur shkojmë tek doktori ne kemi atë psikozën e sëmurë që duhet ti japim patjetër diçka nën dorë, pasi kështu ai do bëjë punën më mirë. Ndërkohë që ai është një mjek i cili ka nënshkruar një kontratë me administratën e shëndetit publik dhe, dënohet me ligj në rast se nuk e kryen detyrën. Këtë e kemi shumë të vështirë për ta kuptuar ne. Ligjin. Kjo është sëmundja jonë, ligjin e kemi alergji, nuk e zbatojmë dot. Kur me ligj ndalohet mit-marrja, ne edhe pse jemi pala viktimë, ne përsëri insistojmë se doktori duhet ti mari lekët edhe në rast se ai mundohet të tregohet i ndershëm. Ne vetë e kemi infektuar sistemin. Korrupsion ka në gjithë botën por ka plane dhe strategji për mbrojtjen e popullatës prej tij. Ka vullnet dypalësh nga qeverria dhe nga populli, ndërsa tek ne ndodh e kundërta, populli ankohet, qurravitet dhe qan se korrupsioni po ja mer frymën, por nga ana tjetër për çdo ditë e ushqen me kart-monedha të prerjes së fundit.
    Nga ana tjetër qeverria bën deklarata bombastike se po luftohet korrupsioni, dhe nga ana tjetër shet pronat e popullit tek lloj lloj matrapazësh kriminel nga Serbia deri në Kinë.
    E lexova atë historinë e atij vogëlushit Durrsak dhe mu mbushën sytë me lotë, sepse të gjithë kemi qënë nëpër koridoret e spitaleve, pasi jemi njerëz të gjallë dhe të gjithë kemi patur të afërm të sëmurë. Çfarë të thuash, nga ta kapësh e nga ta lëshë, kudo ka korrupsion, deri edhe tek pastruesja e dhomës, e cila nuk të afrohet tek dera të heqi plerat në rast se nuk i jep 5 mijë Lekshin, infermjerja bën sikur është e zënë tërë ditën dhe ti vonon mjekimet në rast se nuk mer Lek.
    Doktorit as që mund ti shkëpusësh një 30 sekondësh, sepse bën si interesant, dhe me një "hë se do bëhet mirë" nuk të flet me gojë deri sa ta ftosh për një kafe, dhe kuptohet se përse mund të vijë doktori të ulet me një familjar për kafe.
    Kanceri që po ha përditë shoqërinë Shqiptare, është me të vërtetë me përmasa dramatike.
    Uroj që gjërat të fillojnë të përmirësohen se si fenomen është ngulur shumë thellë në karakterin tonë sa do të kërkojë shumë kohë për tu ç'rrënjosur.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Kryeministri Berisha: Projekti i Kaskadës së Devollit, një gur i madh themeli në strategjinë time “Shqipëria superfuqi energjetike në rajon”

Guvernatori i landit të Austrisë së poshtme z. Erwin Pröl vlerësoi se “puna e qeverisë tuaj është dëshmia më e mirë për suksesin e Republikës së Shqipërisë”

Kryeministri Berisha mori pjesë sot në ceremoninë e inaugurimit të fillimit të punimeve për projektin në kaskadën e lumit Devoll. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm edhe ministri i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës z. Genc Ruli, ministri i Jashtëm z. Lulzim Basha, përfaqësues të Trupit Diplomatik të akredituar në Tiranë, Guvernatori i landit të Austrisë së poshtme z. Erwin Pröll, etj.

Në përshëndetjen e mbajtur me këtë rast, Kryeministri Berisha e cilësoi këtë ngjarje si një ndër ngjarjet më madhore, në historinë e këtij vendi, e cila përveçse një përfitimi të konsiderueshëm në fushën energjetike, do të bëjë të mundur punësimin e mijëra qytetarëve, nga të cilët 5 mijë punëtorë direkt në frontin e punës dhe rreth 3000 të tjerë ndihmës.

Duke vlerësuar projektin e realizuar nga dy prej kompanive më prestigjioze në fushën e hidroenergjisë, si një kryevepër të ndërtimit, në llojin e vet, Kryeministri siguroi se investime të përmasave të tilla do të gjejnë mbështetjen e plotë të qeverisë vendore dhe asaj qendrore. Ky hidrocentral, u shpreh kryeministri Berisha, është një gur i madh themeli në strategjinë time; Shqipëria superfuqi energjetike në rajon.

Nga ana e tij, Guvernatori i landit të Austrisë së poshtme z. Erwin Pröll u shpreh se kjo ditë shënon në bashkëpunimin me Kryeministrin e Shqipërisë z. Berisha një hap të ri dhe një faqe të re në historinë energjetike të Shqipërisë. Ai vlerësoi se “puna e qeverisë tuaj është dëshmia më e mirë për suksesin e Republikës së Shqipërisë”.

Zbatimi i këtij projekti, i cili është një ndër investimet më të mëdha në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhatë në Evropë në fushën e hidroenergjisë, do të mundësojë optimizimin e plotë të kaskadës së lumit Devoll përmes tre hidrocentraleve të planifikuara, me një kapacitet të instaluar në rajon prej 320 megavat. Projekti me vlerë rreth 1 miliard euro do të mundësojë prodhimin afërsisht të 1000 Gwh energji të rinovueshme, cila do të rrisë prodhimin aktual të energjisë elektrike në Shqipëri me rreth 20 %. Ky projekt është realizuar si fryt i bashkëpunimit ndërmjet kompanisë norvegjeze “Statkraft AS” dhe kompanisë austriake “EVN AG”.

Në fjalën e mbajtur me këtë rast, Kryeministri Berisha u shpreh:

“Kjo është një nga ngjarjet më madhore në historinë e këtij vendi. Dhe për një komb sado i zhvilluar të jetë ai, investimi prej 1 miliard eurosh është shumë i rëndësishëm. Dhe kjo përbën një ditë të shënuar. Për ne shqiptarët investimet e mëdha përbëjnë metrin më të saktë për të matur madhështinë e këtij vendi dhe historisë tonë.

Ndaj dhe jam i bindur se po përjetojmë një nga ditët e bardha, një nga ditët më të mëdha të historisë së këtij vendi. Këto muaj ne së bashku kemi inauguruar fillimin e punim punimesh të veprave që katër vite më parë nuk mund të imagjinoheshin. Inauguruam fillimin e punimeve të parkut energjetik në Lezhë, një investim prej 1.2 miliard euro, inauguruam fillimin e punimeve për hidrocentralin e Ashtës, investim prej 160 milion euro. Dhe sot në një hark kohor tre javor ne inaugurojmë gjigandin e Shqipërisë, Ballkanit dhe Evropës, projektin më të madh energjetik aktual në kontinentin tonë. Një mik i shquar i kombit shqiptar dhe një ndër austriakët më të njohur në tregjet financiare dhe bankare botërore Dr. Herbert Stepic do të deklaronte në 5 vjetorin e Raiffeisen Bank se ky vend po përjeton një quantum leap, po përjeton një transformim të paimagjinueshëm Dhe kjo është e vërtetë. Shqipëria, vendi që 18 vite më parë renditej e treta në botë si vendi më i varfër, më e varfra në planet, ndërsa në vitin 2008-2009 kryeson rritjen ekonomike në Evropë. Shqipëria, e cila 18 vite më parë i kishte të ndaluara me Kushtetutë investimet e huaja, vetëm në harkun kohor të gjashtë muajve të fundit ka firmosur kontrata koncesionare rreth 5,6 miliard euro. Por sot është dita e parë e një projekti dhe unë dua të shpreh mirënjohjen time të thellë ndaj kompanisë EVN dhe kompanisë “STATKRAFT AS”, konsorciumit të tyre për vlerësimin e madh që ata kanë vendosur tek Shqipëria dhe shqiptarët, tek banorët e Gramshit dhe banorët e këtij rrethi. I siguroj, sepse tek këta qeveritarë vendorë, tek qeveria qendrore, tek banorët e kësaj zone do të gjejnë mbështetje të plotë dhe totale. Besimi i madh që ata kanë treguar me projektet e tyre tregon që dhe Shqipëria do të shndërrohet në një mbështetje të fuqishme në suksesin e këtij projekti, më i madhi aktual në Evropë.

Zonja dhe zotërinj,

Kaskada e Devollit që do të ndërtohet në një tunelin rreth 62 km do të punësojë direkt 5 mijë qytetarë shqiptarë dhe indirekt do të punësojë edhe 3 mijë të tjerë. Vetëm rrogat e tyre të marra së bashku janë rreth 180 milion euro. Ky projekt është një gur i madh themeli në strategjinë time; Shqipëria superfuqi energjetike në rajon. Dante Aligeri do të shkruante dikur se nuk ka gjë më të rëndë të kujtosh kohërat e mira në kohë të vështira. Unë do të thosha se nuk ka gjë më të mirë se të kujtosh kohëra të mira je në vështirësi dhe t’i ndërtosh ato. Dy vite më parë, kur unë me mikun tim z. Erwin Pröll kur firmosëm memorandumin e mirëkuptimit ne ishim në vuajtje të mëdha, me mungesë të madhe energjetike. Sot me parime të reja të vendosura, nuk ka dhe nuk do të ketë ndërprerje energjie për qytetarët shqiptarë. Sot ne hedhim themelet e shndërrimit të këtij vendi në një superfuqi energjetike. 170 hidrocentrale të reja janë firmosur kontratat dhe nisin ndërtimin, si dhe 120 të tjera presin të dalin edhe ata në treg. “EVN” dhe “Statkraft” janë të mirëpritua të vazhdojnë interesin e tyre, sepse pas kaskadës së Devollit është kaskada e Vjosës, kaskada e Osumit, kaskada e Shkumbinit, është Skavica dhe dhjetëra e qindra hidrocentrale të tjera. Këto investime e bënë Shqipërinë, para së gjithash dhe mbi të gjithash, se qeveria ime ka krijuar në këtë vend klimën dhe kushtet më miqësore për investitorët e huaj. Taksa e sheshtë prej 10 për qind dhe lehtësira të tjera tarifore, zhdukja e barrierave burokratike, ka bërë Shqipërinë të renditet e para në rajon për investimet e huaja. Ambicia imë është shumë e madhe. Shqipëria ka nevojë dhe do të jetë 1-shi në Evropë për rritjen ekonomike, Shqipëria ka nevojë dhe do të jetë 1-shi në Evropë për investimet e huaja, Shqipëria ka nevojë dhe do të jetë quantum leap i Evropës në zhvillimin e saj.

Edhe një herë ju përshëndes shumë përzemërsisht. U shpreh mirënjohjen e thellë kompanive të mëdha, presidentëve të tyre këtu, ekipeve të tyre për punën e jashtëzakonshme që bëhet, për besimin e madh që dëshmuan. Falënderim dhe mirënjohje të madhe dua t’i shpreh ministrisë së Ekonomisë dhe ministrit Genc Ruli, administratës së tij për punën e shkëlqyer që ka bërë në konkretizimin e procesit të këtij projekti. Dua të falënderoj qytetarët Devollit, të Gramshit dhe të komunave, për frymën e lartë të bashkëpunimit që kanë dëshmuar. Dua t’ju falënderoj ju të gjithëve për praninë sot këtu, që keni ardhur për të festuar inaugurimin e veprës më të madhe energjetike hidrike në Evropa.

Gëzuar!”

08/06/2009

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ky perben nje tjeter lajm te gezuar midis boom-eve elektorale ...

Shqiperia eshte nje vend i lakmuar per investitoret e huaj ... veçse Shqiptaret ende jane duke ikur njelloj si 18 vjet perpara ... megjith barrierat, si ajo e fundit qe na lane jashte marveshjes per vizat Schengen ... pavarsisht boom-it

me sa duket, popullsia nga vendet fqinje (Italia, Greqia, IRJM e Mal i Zi do te dynden drejt Shqiperise per dy arsye:

se pari, per gjetjen e vendeve boom te punes se lire ...

se diti, per te mos iu nenshtruar regjimit te levizjes pa viza ne zonen Schengen ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Kjo eshte teme me ja fut vrapit

Ngjan me deklaraten e fyckes Topalli se eshte krenare qe shqiperia me rritje 4 % po ja kalon gjermanise, italise e frances qe e kane me te vogel rritjen.

Shqiperia ka rritje mbi 5 % thjesht per inerci sepse filloi nga zero ne prodhimin industrial ne krahasim me vitet 80.

Kane kaluar 16 vjet dhe shqiperia qe prodhonte 2 milione tone gize e celik ne vitet 80 sot mezi prodhon ca shufra hekuri per ndertim.
    Paraja e zhvillimi i nje vendi shihet tek industria mekanike,metalurgjike,kimike etj nuk shihet tek prodhimi i sapuneve dhe vajit te ullirit .

Shqiperia eshte shume larg prodhimit industrial te fundviteve 70 e te ekzistonte i njejti proces i transformimit te mallit ne dollare nepermjet mekanizmave financiare te sotem, shqiperia e fundviteve 70 do ishte disa here me e pasur se sot.

Asgje skane bere ne 16 vjet, nje vrime ne uje eshte bere, e vijne e tregojne trilionat ca Dr. fallco sikur jemi analfabete .
    Pse nuke krahason rritjen me Rrumanine, Serbine dhe malin e Zi ajo, apo sja leverdis?!

Ne per ti arritur kto vende, sepse filluam nga zeroja duhet te ecim me dyfishine shpejtesise se tyre dhe jo me te njejten Shpejtesi apo edhe me te vogel!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    ca industri te rende kerkoni ne nje vend aq te vogel mor aman???Gabimet qe beri xhaxhi enveri doni te bejne prape dhe kta te tjeret.Ai vend aq i vogel vetem te zhvilloj turizmin.Ka ikur koha te fitojme panvarsine ekonomike qe te kemi te sigurte panvarsine politike.Po shkojm ne europen e bashkuar.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    ca industri te rende kerkoni ne nje vend aq te vogel mor aman???Gabimet qe beri xhaxhi enveri doni te bejne prape dhe kta te tjeret.Ai vend aq i vogel vetem te zhvilloj turizmin.Ka ikur koha te fitojme panvarsine ekonomike qe te kemi te sigurte panvarsine politike.Po shkojm ne europen e bashkuar.
    Industrinë e kishim të ngritur ne moj Lonkë, po na doli ky Saliu nga shpella në 1991, e tha që tu vëmë kazmën çdo gjëje që është ndërtuar nga sistemi i kaluar, a thua se ishin prona personale të Enver Hoxhës ato, e jo djersa dhe gjaku i prindërve tanë, që u robëtuan gjithë jetën, punuan me 3 turne, dhe sot pensioni nuk u del as për të blerë ilaçe.
    Nji kshtu oj taaaaaaaj.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga flory80 Lexo Postimin
    Industrinë e kishim të ngritur ne moj Lonkë, po na doli ky Saliu nga shpella në 1991, e tha që tu vëmë kazmën çdo gjëje që është ndërtuar nga sistemi i kaluar, a thua se ishin prona personale të Enver Hoxhës ato, e jo djersa dhe gjaku i prindërve tanë, që u robëtuan gjithë jetën, punuan me 3 turne, dhe sot pensioni nuk u del as për të blerë ilaçe.
    Nji kshtu oj taaaaaaaj.

lol ajo industri s'kishte rendiment.Falimentoi ,Kombinatet qe na dha kina vetem hoqi plehrat e saj, Ishin nga 100 vjec.na i zhyti ne.ajo qe iku iku.Po tani qe vazhdojne ta bejne lemsh prape.

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. Berisha të ikë, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •