Njė tjetėr ndryshim ėshtė se, nė qoftė se ju shani kėta politikanėt Shqiptar, mua nuk mė rruhet shumė, nė kundėrshim me kėtė bastardin e Ēetnikėve, qė po ju sha Saliu, i dhėmb mė shumė se po ti shash nėnėn.
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Prandaj e provove edhe nga nena qe te masesh dhimbjet? Apo me qe ty te dhemb partia me shume se gjaku shqiptar i derdhur kot, te ketille duhet te jene te tere?
Nga familja ime (Tirane) kane dhene doreheqjen komandante partizane per te evituar vellavrasjen, dhe keta komandante kishin strehuar ne shtepi te tyre Enverin. Me vjen keq qe nuk i kam marre afidavit me vule qe te te postoj origjinalin. Me c'rast duke qene person ne internet une konsiderohem te pasoj llogje kavaje dhe te mos kem njohur babane.
Jo vetem qe logjika ju ka lene shendene, por ju nuk posedoni as respektin minimal te njeriut per njeriun. Thone qe urrejtja ndaj njeriut te ben hero ne shume raste.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 22-06-2009 mė 00:13
Hahahaha
Po shihet sa shume gjera te rendesishme paske ne kete qe ti e quan jete gjakndrequr me dekret te partise.
Nuk kemi asnje pike ku jemi dakord sepse une jam shqiptar e ti nuk je.
E sa per kelysh cetnikesh bijte e Mugoshes nuk kane konkurence. Cuditerisht kjo jeta jote nuk paska asnje gje me te rendesishme se subjekti me te cilin po merresh kaq intenzivisht.
Shetitu pak. Se nuk jam une gjeja me e rendesishme ne jete, duhet te vizitohesh ndonjehere edhe te psikologu - shendeti psiqik eshte mbi te gjitha, e tek pastaj rendesa e personalitetit tim e tjerat me radhe.
Merru me dicka tjeter. Gjej vetes nje qellim pak me pragmatik. Une nuk jam arsyeja e ekzistences tende e aq me pak e kompleksit tend te inferioritetit absolut.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ti do ti bėje nder vetes, po ti shkėputeshe internetit ndonjė ditė.
Get a life i thonė kėtej ku jam unė. Kjo ėshtė e vetmja kėshillė qė do tė jepja unė.
Interneti ėshtė Virtualitet, dhe ka shumė pak gjėra reale.
Jeta ėshtė jasht tij, pėr aq kohė sa ti tė jesh rob i internetit, dėshmorėt e Atdheut kanė pėr tu dukur kriminela.
Ik futja vrapit gjėkundi, dhe mos u hiq sikur i di tė gjitha.
Interneti tė mėson disa gjėra, por jeta tė mėson mė shumė.
Ka ardhur koha tė dalėsh dhe tė marėsh pak rreze dielli.
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Flory, duhet te shkosh dhe lexosh me shume per cfare njerezish ka vrar Enver Hoxha dhe perse i ka vrar dhe burgosur ata.
Shume prej tyre qe ka vrar kane luftuar per Kosoven. Nje nga ata qe eshte denuar me nja 20 e ca vjete burg nga Enveri ish gjyshi im, i cili ka pas punuar per Kosoven.
A e shiti Enveri Kosoven? Sigurisht. Lufta vella vrasese pikerisht humbjen e Kosoves solli (per te mos permendur pasojat e tjera qe po perjeton populli yne sot)
Nga gjith ky debat qe po beni ju jo e shiti se shiti ka shume teza, dhe une per vete mendoj se ndikimi i enver hoxhes gjate dhe pas lufes per Kosoven ka qene i demshem , dhe jam kundra enver hoxhes si figure,
po vetem per nje fakt.
Nqs enver hoxha do ta shiste kosoven ajo duhej te ishte e tija, dhe jo e jugosllavise, dicka duhet te jete e jotja qe te mund ta shesesh.
Edhe nqs Hoxha e kishte Kosoven dhe jugosllavia pranonte ta leshonte prap do qendronte nen jugosllavi se vete qenja e jugosllavis u vendos nga aleatet.
Enveri e cliroi Kosoven ka batalionet fashiste te tipit "Scanderbeg" qe ishin ngrit gjithanej neper Kosov.A e shiti Enver Hoxha Kosovėn?!
Gjithashtu liroi ene te burgosurit, ka kampi famkeq i shfarosjes m'Prishtin.
Kosova duhet me ja dit per ner Enver Hoxhes per ket.
Sepse mos me qen Enveri, pas marimit te luftes do ishte bo spastrim etnik si m'Cameri per bashkpunim me Nazi-Fashizmin, ene sot s'do kish asi kom Shqiptari m'Kosov.
Pranaj mlidhni trunin, ene boini ka nji lapidar Enver Hoxhes, m'cdo qytet ene fshat Shqiptar m'Kosov.
Cfar tu thush ktyne Serbve qe bojn video te tilla?
Me cfar argumenti ti kundershtosh?
Kur Kosova ishte rreshtu m'krah te Nazisteve, m'nje koh kur gjithe bota po i luftojte.
Pranaj qendrimi i Enverit me kto meturinat Fashiste m'Kosov ishte diplomatik dhe patriotik m'te njejten koh.
Krijoni Kontakt