Vetem ajo qe Enveri e shiti Kosoven per nje hekurudhe thuhet, ndersa te tjerat qe i shkrova me lart une dhe qe i vazhdoj Centauri, ato nuk thuhen, ato jan fakte, fakte historike qe partizanet komunist te Enver Hoxhes dhe Fadil Hoxhes sebashku me jugosllavet malltretuan, rrahen, vrane, pushkatuan e maskaruan Shqipetart e Kosoves ne Tivar dhe ne regjionet e Gallapit, Anamoraves dhe Karadakut.
Si u paska shpetuar librave te historise ky "detaj" ???? Ja shyqyre qe na e the se do vdisnim injorante. Ki miresine te na jepesh reperencat, per te lexuar me shume.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
jo nuk e ka shitur por e ka falur![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *mistrecja* : 06-06-2009 mė 13:49
Marreveshtja sekrete enver-popoviq-mugosha, qe bashkformuan ushtrine e sistemin ne shqiperi, plasoi me vrasje e masakra masive tradhtisht, mbi burrat me te zgjedhur kosovar, me mbi 50mije te vrare e pushkatuar ne mase, deri tek tragjedia e Tivarit, ku 'fal' komandesh shqip, t; Mal Sadikut brigada e peste shqiptare, ne Shkoder ''vllezer, dorzoni armet, se keni rruge te gjate per te bere deri ne frontin dalmatin, e mos i bartni per se rendi kraheve, e kur te arrini atje, i merrni perseri armet tuaja'', mbi 4000 shqiptar kosovar, dorzuan armet dhe p;soi tragjedia e Tivarit. Pas vrasjeve e zhdukjeve masive, nga te dy ushtrite jugosllavo-shqiptare, RA KOSOVA DHE IU MUNDESUA UDHEHEQJA ENVERIT STALINIST, DERI SOT ME MBETURINAT E TYRE QE TENTOJNE TE RINGJALLEN.
Keto jane fakte historike qe nuk mund te fshihen as ketu ne forum.
Ketu ju po fshini fakte historike, e po leni imoralitete.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 09-06-2009 mė 00:00
ti je dakord, se po te pelqen mos ta terheqesh karrocen, se nuk mbetesh per tjeter
se me ato ''ligje nderkombetare'' edhe sot Kosova do te ishte e ndare e coptuar, por ja qe pati kush i mbrone ato ligje nderkombetare. Ligjet kombetare e nderkombetare ishin qe: te luftojme sebashku nazi-fashizmin e pas luftes, tokat shqiptare i perkasin shqipnise, e ato jugosllave - jugosllavise'', po ja qe pas konvferences se Bujanit iu be kurthi Kosoves.
perla..pse hyn tek kjo teme?
jo ti qe sdi gje nga kto muhabete po as krejt farefisi yt nuk di asgje..
ke hy si berberja e grave ne laborator te fizikes..
si ty dhe ca te tjere.. hyjne ketu me tregu me zor se nuk marrin vesh nga kjo teme..
interesant..
pra ti zotim dhe zeusi.. ja fusni buq me ate pallavren se tito ka qen ne kosov e ka luftue kunder shqiptareve e paska marre nje plumb bethve..
kjo tregon se ju nuk e njihni fare historin e kosoves e as te jugosllavise..
megjithate lexoni se te rinj jeni..e mesoni..
Zotimi qe eshte Nezir Myrta i thurte poezi vete Titos,si klysh shkije qe eshte. Edhe ti rrin e diskuton kot me ata te cilet trasheguan pushtetin e komunisteve. Neziri hante me luge floriri ne ish-Jugosllavine ndersa sot po i qan shpirti per atdheun. Phu Nezir Myrta,shkije e bir shkinje.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt