Close
Faqja 64 prej 93 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 927
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Popull Thjesht Lexo Postimin
    Pse u merzite ti mor lal ?

Une nuk po flisja per Fishten , po per ata qe kane bashkepunu me te huajin !

A je ti me mbrojt vendin nga te huajt apo jo ? Se po me habit !
    ti citove nje mesazh timin ku po thoja qe kanibalet i dhunuan varrin fishtes. sipas teje nuk ishin kanibale sepse po luftonin kundra tradhetarve te armatosur.
    mandej fillove jo ju jeni bashkpunetore te fashizmit(duke mu drejtu mu), jo jeni shtresa me e ndyre e kombit, jo turp te keni etj etj budallalleqe si keto.
    pra, siē e shef, ia ke fut kot.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    ti citove nje mesazh timin ku po thoja qe kanibalet i dhunuan varrin fishtes. sipas teje nuk ishin kanibale sepse po luftonin kundra tradhetarve te armatosur.
    mandej fillove jo ju jeni bashkpunetore te fashizmit(duke mu drejtu mu), jo jeni shtresa me e ndyre e kombit, jo turp te keni etj etj budallalleqe si keto.
    pra, siē e shef, ia ke fut kot.
    Po jo mor burre , jo !

Une nuk kam asgje personale me ty ! Une fola per nje kategori historike te caktuar qe mendova se nuk duhet me e harru cfare kemi heq prej saj , po ashtu sic nuk duhet me harru cfare kemi heq prej Enverit !

Por ne rast se kategorise se pare nuk i kujtojme asnje gje per mire , une iu vura emrin qe ti i kishe von Enverit te cilit ndonje gje mund t'ia kujtojme edhe per mire! Kaq e thjesht eshte !

Prandaj mos mu merzit !

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    lexoje prap ēa ke shkru

Cilet ishin dhe cfare jane kanibalet !

Kanibale jane ata shqiptare qe u bashkuan me pushtuesin nazifashist dhe vrane e masakruan bijte e lirise se shqipes qe dolen ne mal !

Kanibal jane ata shqiptare te shitur serish tek i huaji (se kur shet shpirtin nuk mund te kesh asnje prone tjeter dhe deshire tjeter ) qe morren armen ne dore qe iu dha i huaji dhe napolonat flori edhe bombat dhe u futen tinez ne kufi te atdheut te tyre per vrare prere dhe sabotuar zhvillimin ekonomik te tij dhe te popullit te tij !

Tani na qahen pse erdhen me arme ne dore dhe i vrane ! Po cfare te benin tu hapnin gjoksin dhe ti linin ti qellonin ? Apo pasi hidhnin ne ere trena me mallra apo uzina tu jepnin nga nje dekorate ?
    flet per njezer te armatosur e per bashkpuntore te armikur, kure ne fakt une po flisja per dhunimin e varrit te fishtes

ktu poshte mandej me fut edhe mu ne shtresen e ndyre te kombit.... etj etj
    Mos u merzisni se dekoratat po ua japim tani qe po falim si interesat kombetare edhe token e atdheut ! Ju erdhi koha , pse ankoheni ?

Une nuk e di ku e gjeni moralin njerezor , ne vend qe te mbani koken ulur dhe te turperoheni per bemat e poshtra dhe te ndyra kunder vendit tuaj , vini dje me arme ne dore dhe sot me fryrje si gjeli maje plehut dhe kerkoni dhe nderime ???!!! Me ke po flisni me racen tuaj apo me budallenje !

Vete qendrimi juaj tregon se Enveri pavaresisht se ishte diktator , me ju paska pasur shume te drejte ! Deri dje dhe une kisha dyshime dhe ndoshta edhe keqardhje , por me sa lexoj ai paska pasur shume te drejte se me kete urrejtje patologjike (megjithese ai ka vdekur ) te njeten gje qe beri ai me ju do te kishit bere dhe jua me ate ! Por sigurisht ai ishte me i forte se kishte mbeshtetjen e popullit ndersa juve thjesht nuk kishit ***** dhe keshtu e pesuat juve ne vend ta pesonte ai !

Kur e ke kruejtur vete ****** per lufte , perse te vjen keq qe ai qe eshte me i forte fiton ! Nder palet luftuese , lufta nuk ka vikltima ! Lufta ka ose deshmore dhe heronj qe rane per idealin ne lufte ose s'ka tjeter . Kurse juve na cate b.ythen duke bere viktimen ! Jo or jo vete shpallet lufte se erdhet nga jashte brenda vendit te armatosur dhe dihet qe vetem plumbi do t'ju priste , cfare priisnit tjeter kur vinit me plumba ? Per cfare po na merrni per budallenje ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    lexoje prap ēa ke shkru

flet per njezer te armatosur e per bashkpuntore te armikur, kure ne fakt une po flisja per dhunimin e varrit te fishtes

ktu poshte mandej me fut edhe mu ne shtresen e ndyre te kombit.... etj etj
    Edhe nje here miku im ! Sepse jemi te dy adhurues te Fishtes se madh !

Une di ndoshta me shume se ty poezi apo pamflete te Fishtes dhe e vleresoj realisht ate ! Cfare do te te them me shume ne kete lloj teme !

Nuk e di nese ke mbetur i habitur si mundet une qe vleresoj per disa nga zhvillimet Enverin , te adhuroj Fishten ? Por ky jam une !

Ne nje poezi qe i bera nje anetarit ne forum , nuk ishte shume poezi por me shume bejte (e kane fshire) e mbyllja me vargjet :

S'e dua Atdhene per parti,
    per fe a ideologji,
    e dua se e kam amanet
    nga te paret qe s'jane tret !

Besoj se keto vargje do te shpjegojne ndopak kete kontradikten time !

Edhe nje here - jemi keqkuptuar ! Ju, nuk je ti , por kategoria per te cilen po flas ! Ishte rastesi qe shfrytezova termin "kanibal" qe ti kishe shkruajtur . Edhe nje here kur dickaje i jap ngjyrim te forte ne shkruar , nuk e bej per te fyer apo denigruar personin me te cilin po debatoj , por per t'i dhene ngjyren dukurise per te cilen po flas , pra nuk kam asnje gje personale !

Deshiron te te them me fal , se e ndiej qe je fyer ? Dakort -me fal

Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Popull Thjesht : 17-10-2009 mė 18:09

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Kisha nje pytje:

A eshte e vertet se Enver Hoxha ka than: E du Kosoven pa kosovar ?!
    D'Oh!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Kisha nje pytje:

A eshte e vertet se Enver Hoxha ka than: E du Kosoven pa kosovar ?!
    Po mo burre i dheut , pse tani e ke degju ket pune ti ? Kete qe ka thon Enveri e ka ndigju me veshet e vet vete Vasha Cubrilloviqi dhe Sllobodan Miloshevici dhe sa ishin gjalle vinin dhe doren ne zjarr per ket pune ! Edhe Sllobodani amanetin e Enverit u mundu me plotesu , por nuk i heci se s'e la Sala dhe Rrugova qe morren p...cken ne dore dhe luftun si luane mali !

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Po si t'ia bajm qe shumica e atyne qe luftonin me arme ne dore Enverin , kur ushtria e tij i ndiqte, gjenin strehe ne Jugosllavine e Titos , Dushanit dhe Rankos ?
    t'kan rrejt

Ata ishin aleat me Enverin ? Po pse i vriste pastaj ky zagari kur i kishte aleat ?
    dy here t'paskan rrejt shum keq

Kam pershtypjen se nuk po flet me realitetin por me tifozllek !

poashtu edhe ti shoq

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Po si t'ia bajm qe shumica e atyne qe luftonin me arme ne dore Enverin , kur ushtria e tij i ndiqte, gjenin strehe ne Jugosllavine e Titos , Dushanit dhe Rankos ?

Ata ishin aleat me Enverin ? Po pse i vriste pastaj ky zagari kur i kishte aleat ?

Ma sqaro i cik se u bona ēorb nga kjo qe me the !

Kam pershtypjen se nuk po flet me realitetin por me tifozllek !
    Nuk po flas me tifozllek por shum shqiptare e dine se enveri erdhi ne krye me ndihmen e komunistave jugosllav, dhe u sherbej atyre per disa koh, ne qofte se ke nigju per masakren e tivarit te gjith ata djem te ri nga kosova i kaluan neper Shqiperi me dijenin e shtetit shqiptare dhe i cuan e i pushkatuan si te ishin derra e jo djem ne lulen e rinise, dhe cka beri enveri, asgje.
    dhe eshte realitet se me ardhjen e partizanve ne shkoder erdhen dhe partizan jugosllav pra serb dhe me nimen e partizanve shqiptare moren te gjitha materialet historike te ruajtura me shekuj ne kishen franceskane te shkodres, se donin te zhduknin cdo gje te vjeter shqiptare, dhe kjo eshte shum e vertet, ata vendosen dhe flamurin jugosllav ne ket kishe, e shum te tjera, eshte keq kur njeriu ka mesuar nje histori jo te vertet per vendin e vet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    eshte nje teori qe thote.. mund te shesesh dicka qe e ke..

e keta partizanet e kesaj teorie thone.. derisa nuk e kish mall te vetin enveri kosoven.. nuk kish as si me e shit..

ne fakt kjo teori i ka ca baza..

mirpo edhe kur nuk e ke nji gje ne dore mundesia eshte te besh dicka per te mire..
    e kjo do mencuri por dhe deshire e dashuri..

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

Pershendetje nga Gjermania

Citim Postuar mė parė nga detiad Lexo Postimin
    Me falni per nderhyrjen.
    Nuk dua te futem ne biseden tuaj por me sa shoh une ty nuk te pelqen Fishta, e pyeta nje shqiptare te fese myslimane se cmendim kishte per fishten, meqe Fishta ishte prift katolik, se disa njerez po e shajne dhe bajne dallime fetare, (ky njeriu eshte prej nje vendit ne Kosove) dhe me tha: Ai shqiptare qe shan Gjergj Fishten ka shum pak ose aspak gjak shqiptarit ne venat e tije.
    Prandaj po nuk lexove ato qe ka shrua dhe than Fishta nuk duhet te folesh kundra tij.
    Mund te lexosh fjalimin qe mbajti Fishta ne konferencen e paqes ne Paris ne vitin 1919.
    Megjithse jam mysliman Fishta eshte kreu i poszise shqiperare po citoj pak per tije:

Ma leje ma c'aj Knjaz NIkolla
    Leshu dallamen pulla pulla
    Me ni njeker gjat dy pllam
    Me ni kosh rretna neper kam
    Shqer pantollat n'kup te gjunit
    Me ju dhimt gurit e drunit
    Ja ka nis n'Berlin me qa
    Se ai tok buke nuk ka
    Bjeshk e vri ati i jan tha
    I jan tha e jan shkrumue
    Te tan rresa e shkam i lmue
    Asht tue dal per Malit Zi
    Po s'ju dha ni tok n'Shypni
    Tok Shqiptare tok me nam
    ble me pash e shit me pllam........

Me nderime e respekt Alem

Faqja 64 prej 93 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishės nė gazetėn " Express"
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  4. Unė Kam Dhėnė Shumė Mė Shumė Pare Pėr Kosovėn Se Sorosi
    Nga Harudi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndėrkombėtar me Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •