me mire do ish te dalesh vete ta presesh e ta cosh ku duhet.. ne se i jep makines..
eshte dashur te kopsitet qo pune me pare..
bela paska e shkreta.. italianet te rrjepin..
trenat e nates jan plot me bandite..
me mire do ish te dalesh vete ta presesh e ta cosh ku duhet.. ne se i jep makines..
eshte dashur te kopsitet qo pune me pare..
bela paska e shkreta.. italianet te rrjepin..
trenat e nates jan plot me bandite..
Pershendetje Brar,
Ti ke te drejte. Une, jo vete, por edhe ne Milano kam te familjes plot. Por fatkeqesiht ne jemi te gjithe ne Shqiperi ne gusht. Kemi gezim. Fejohet nje nga vėllezėrit e mi. Kėshtu qė askush nga tė afėrmit e mi s'ėshtė nėpėr Itali apo Zvicėr. Prandaj,duhet parashikuar njė zgjidhje tjetėr.
Pėr ē'kopėsitjen ē'ti bėjmė. E kopsiti ashtu ajo. Se ky webi sa i mirė, qė tė mbaron punė shpejt, aq edhe problem, sepse merr biletėn tak-fak pa menduar mė shumė gjeografinė. Itali tha bileta, ok tha ajo, dhe ja kėputi pa ditur se Trieste - Milano kishte aq shumė km largėsi.
Flm pėr pėrgjigjen.
Elna.
http://car-rental.traveleurope.it/au...talia/trieste/
Shiko ketu se mbaron pune.Mund ta marresh ne oren 22 dhe ta dorezosh jo para ores 7 te mengjesit.
€ 150 por nuk besoj te gjesh makine me marsh automatik.Mund ta prenotosh qe tani.
Taksia kushton € 1,50/km,shto iva 10%,dhe nje tjeter 10% mbas ores 22.
Jane 420 km e kushton rreth 800 €.
Urime
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Elna pershendetje.
Taxi kushton vertet shume edhe sipas meje eshte zgjidhja me e mire por edhe te marri makine me qera pervec problemit te Kambio Automatike e kane menduar se mund te ngaterrohen rruges edhe keshtu qe e kane akoma me te veshtire te mbrijne ne orar pasi Malpensa eshte 30 km larg Milano edhe duhet te pershkosh Tagenzialet me te ngarkuara te Milano.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Leci dhe Il Santo,
Falenderimet e mia pėr ndihmėn tuaj.
Pėrshėndetjet e mia.
Elna!
Elna u interesova dhe une ,por nuk e di cfare patente ka ajo.
me duket se punojne non stop.shume fat kushurires.
Flm Drague...
Nga sa po kėrkojmė e lexojmė, po duket mė e udhės pėr tė blerė bileta tė reja avioni Tiranė - Milano.
Sot tek BelleAir, kishte vende pėr kthim me datė 26 gusht. Tarifa pėr 1 njė tė rritur dhe 2 fėmijė shkonte tek 386 euro.
Sille nga ta sjellėsh, ajo shumė parash do shpenzohet qė do shpenzohet. Me siguri herės tjetėr kur tė vijė nė Evropė, do lexojė mė shumė njohuri gjeografike e do evitojė probleme tė tilla. Ajo qė u bė, u bė.
Mendoj se e motra ja merr nesėr nė Tiranė biletat e avionit dhe kėshtu e mbledh mendjen. Gjėra qė ndodhin.
Faleminderit pėr ndihmėn tėnde.
Me tė mira.
Elna.
Elna, ka linje ajerore Trieste-Malpensa? Nese ka, brenda Italise s'duhet te jete aq shtrenjte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 16-07-2008 mė 19:54
Kam vetem nje limit: qiellin!
elna mirembrema, nje rruge tjeter mund te jete edhe ajo e Autobuzave nga aeroporti i Triestes ne ate te Milanos (Malpensa) ose Linate, kemi folur here tjeter bashke, nqs ka mundesi te arrije me autobus ne Milano apo dhe afer milanos mund te ta bej kete nder ta marr e ta coj deri ne Malpensa. mund te rri ne aeroport e ne oren 5 te niset per milano, nuk di as oraret une se sa kohe ka. une do jeme ne milano se nusja punon, po mgjth nese mundem te te ndihmoj e bej me kenaqesi, se dhe mua dikur nje vajze durrsake ma ndihmoj motren kur ngeli me djalin ne mes te rruges se italianet dine te bejne vetem greva e nuk mori dot trenin. do gjendet nje rruge. degjohemi perseri
Krijoni Kontakt