wowowow hajde trim hajde cka bo kshu re se na habise fare mer amon ja volle zemren Prishtinlinkes hihihihi
wowowow hajde trim hajde cka bo kshu re se na habise fare mer amon ja volle zemren Prishtinlinkes hihihihi
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
ahahhaha Endi tregoj be djalit, ku cka em ka bo kshtu, vec edhe atij ja vodhi dikush a, hehehehhe, mos mendo endo se ketoo mend jon ihere flutoron, edhe ska mo, ok
Endi,
ihihihih... ja ke qellu he burre... si me kokalle shalqinit ne pazar...
eu eu Endi... nihere vjen vera kah dera! Edhe qatehere mos me ja vjedh mend asaj... kur me ja vjedh?
End,
une zemren asaj nuk ja kom vjedh, ajo vete ma ka jap. Ashtu sic ja kam jap une asaj. Kesaj i thojne dashuri.![]()
Pa te prekme!![]()
Trimi
P.S. Kjo eshte nje atmosfere miqesore, me shume replika humoristike... (vlen per publikun qe nuk e ka idene se cka po ndodh ketu).
rrusho nuk tmora vesh ca the vallaj ma thuj dhe i her
Trim ur poem was beautiful![]()
Thank You!
You make my heart flutter
you make my world spin
i think in love now
your the best of all men
you make my eyes sparkle
you make me feel great
i would be so excited
for even one date
you're hot and sweet
you're perfect to me
my dreams are locked up
and you hold the key.
Hope u Luv ittt, lotz of luvvvv hunz, muahhh![]()
po mir mer daj se ne un sjom tu thon gjo qe so atmosfer miqsore dhe me replika humoristike thejsh po folim ka nai gjo me thon qe se kuptova ca kishte shkruj sma merr menja se njerez jemi dhe bohet qefi qe ja kani shpreh ndjenjat e dashuris njoni tjetrit ishalla ju del per hajer si e ka dhe vete tema titullin ca tthem un mo po thejsh me qe e njof Prishtinlinken dhe kom rrespekt pranej po fol se po mos ta njifsha skisha fol po me gjith ate my bad sorry about thatPostuar më parë nga AsgjëSikurDielli
Endi,
ihihihih... ja ke qellu he burre... si me kokalle shalqinit ne pazar...
eu eu Endi... nihere vjen vera kah dera! Edhe qatehere mos me ja vjedh mend asaj... kur me ja vjedh?
End,
une zemren asaj nuk ja kom vjedh, ajo vete ma ka jap. Ashtu sic ja kam jap une asaj. Kesaj i thojne dashuri.![]()
Pa te prekme!![]()
Trimi
P.S. Kjo eshte nje atmosfere miqesore, me shume replika humoristike... (vlen per publikun qe nuk e ka idene se cka po ndodh ketu).
ahahahahhah cka u bo mor ketu,
Endi edhe une kam gjithashtu respekt per ty, Thank U.
Pershendes, ciao
Endi, jo dashamir ka ndodhur nje keqkuptim. Une ate timen e shkrova para se ta shkruaje ti, keshtu qe une nuk e pata me ate qe ti nuk e kuptove.![]()
Me fal nese te kam bere te keqkuptosh.![]()
Te pershendes, dhe te falemnderit per pjesemarrjen tende dhe respektin tend.
Trimi
Postuar më parë nga END TIRONCI
eeee prishtinlinjka xhelozeee don't worry rrusho se nuk ta merr njeri AsgjeSikurDilli nuk ta merr Blondi-bagabondi hihihih dhe mir se erdhe nforum plako kalofsh mir mes nesh i think u will
ENDI KU E DIN TI SE SE KAM MARR BUKUROSHIN UNE ;POR PYETE NJEHERE APO SI PELQEN VAJZAT ME SY BLU-JESHIL TI ASGJE SIKUR DIELLIE KAM ZEMER:RRUSH: AH SA BUKUR TINGELLONIN FJALET E EMBLA QE MI THE NE TELEFON ASGJE SIKUR-DIELLI
DI SI SHKOJME NE TE DY SA MIRE PER TE NA PASUR ZILI(SI MACJA ME MIUN):::
OL
TE PUTHHHH NE FAQE BLONDI-BAGABONTI
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Cfare telefoni bre?!
Pse shpif ketu?!
Krijoni Kontakt