digjesh si qiri per nji djal? Per nje foto? lol,
Ok blondie te pershendes
digjesh si qiri per nji djal? Per nje foto? lol,
Ok blondie te pershendes
CIAO ZEMRA SE IA PRISHEM TEMEN KTIJ BUKUROSHIT :::UTEN NACHT:
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Bukurosh...bukurosh!! Ahh miresevjen ne forumin e bukur Shqipetar!! Ju uron nje kohe te bukur me ne anetaret e tjere! Dhe une si ju jam e re gjithashtu!! Ciaooo *mpuqitosss*![]()
![]()
Miredita fisnike!
Ahh, blondina... kuku lengu i shampites... pershendetje artistike duke e prashitur kallamoqin... me nje dore nje shalqin... per dy skam vend... se kete qe e kam... e kam te embel si sheqerin... dhe e caj ne mes e zemren e bukur qe e ka ia ha... e si ta doje qejfi ty... te cirresh apo te venitesh... hiihih... si po qesh blondina...
Blondina, ererat e trendafilave te qesin ne kokerr te shpines... sidomos kur jane shume... e te ton keqyrin me i rras hundet aty... po sidomos kur trendafili eshte i sterpopulluar... atehere syte xixa te qesin...
Blondina, ti si kalaja e Krujes je... po e shoh qe fort po mbahesh... jepi jepi Blondine!
P.S. Karamelja... pershendetje edhe ty... si bilbili ne ne deg te blinit... ciu-ciu...
Kam nje propozim, qe do ta shtroj dhe ne bordin drejtues te forumit:
Te ndalohet rreptesisht postimi i fotove te anetareve qe te magjepsin! Madje ky vendim te zbatohet ne retrospekt.
Ju si thoni? AsgjeSikurDielli, te lutem jep mendim si anetar i stafit ne rradhe te pare, detyra mbi te gjitha
PS: Gjendjen familiare s'na e kishe vene ketu ne forum... apo duhet ta nxjerrim vete ne perfundim nga analogjia e shalqinit?
Pershendetje AsgjeSikurDielli !
Urime per prezantimin interesant dhe kalofsh çaste te kendeshme ne forum.
Me respekt Siara !
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
Henri, hiihihih...
Si je sot! Mos thuaj se je e magjepsur, besoj qe e ke me shume nga dashamiresia.![]()
Si anetar i stafit, them te vendosen fotografite qe magjepsin e te hiqen ato qe nuk hyjne ne ate kategori... si te mijat...![]()
P.S. Jam single, por jetes nuk i dihet!![]()
Trimin e kemi single ala, vec duhet i nuse te mire me a gjet diku vec mundet me prit ky edhe pak se ala i ri o, ahahahah, hunz imma kiddin u know me right, ok latez,
Siara, falemnderimet e mija te sinqerta te lutem ti pranosh.![]()
Prishtinalikja,
Trimi valla, me duket se nja e ka gjet... po, "Nothing is absolute, everything is relative"![]()
Hajde per hajer!
P.S. Nje ty, nje mua, ti e di se une te dua...
eeee prishtinlinjka xhelozeee don't worry rrusho se nuk ta merr njeri AsgjeSikurDilli nuk ta merr Blondi-bagabondi hihihih dhe mir se erdhe nforum plako kalofsh mir mes nesh i think u will
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
Krijoni Kontakt