thone;...karakteri i robit shihet ne bixhoz dhe ne te pime!
thone;...karakteri i robit shihet ne bixhoz dhe ne te pime!
une per vete kam luaktur shume para se te behesha musliman pastaj u betova se so hyj me ne asnje loje fati ose llotari se iumagjinoni dot cfare stresi ndieja kur i lija leket doja te vrisja veten aq keq ndiesh sa kur po ecja nje dite mbas isha bere musliman po degjoja nje grua gabele e cila po zihesh me burrin se ky punonte ne ndertim iumagjinoni sa pune e lodhshme dhe kur kishte marre rrogen ishte bere xurxull me alkol dhe i kishte lene lekt ne bingo nje komshiu im po e turturon gruan shkon e shkreta diten e marrjes se rroges ne bingo qe mos tia le burri e ruan e kam ndier shume kete fenomen sa me vjen ti rrezojte gjithe bongot dhe lojrat e fatit si lokaletr tek ura e lanes hajdulluku me i madh qe ai tjetri se kupton leket xhirohen po tek njerzit qe luajne kurse ai qe ka bingon i vjedh nga xhepat pak nga pak derisa kujtojne se ia fituan njeri tjetrit.
Kam degjuar per disa raste ne qytetin tim se shume njerez ka lene gjithe pasurine ne bixhoz, biles do t'ju tregoj dhe nje ndodhi:
"Shume vjet me pare gjyshja ime, ndjese paste, me tregonte se si martesa e vajzes se tezes sime kishte shkaktuar merzi dhe pakenaqesi te madhe tek motra e gjyshes sime dhe kjo sepse daja i gjyshes sime shume decenije me pare kishte qene nje bixhozxhi i madh dhe me nam dhe njehere qellon e luan me dajen e dhendrrit te ri (pra burrit te vajzes se tezes) dhe mbasi e mund mire e mire ai nga inati e mbyt duke e therrur me thike 17 here ne gjoks dhe prandaj ajo mbante akoma inat te madh me ate familje. Mirpo eshte kjo nje happy end sepse vajza e tezes sime u martua me djalin qe e donte dhe sot kane nje jete mjaft te lumtur".
Kaq per sot te nderuar dhe ju uroj dite te mbare dhe jave te mbare.
jeto dhe leri te tjeret te jetojne!
Jo te gjithe kane humbur!!!!
Pronaret e kazinove kane fituar
Sa shume i pelqeka shqiptarit t'i vidhkan leket ne nje menyre te ligjshme pasi keshtu quhen gradimet e kompjuterave ne shqiperi qe jane ne nivelin me te ulet te mundshem. Me vjen keq per 2 shoke te mi , pasi ato luanin gjithmone me APEX makinerit e reja nga interbast qe te vjedhin dhe ti marrin leket ne nje shpejtesi rrufe. Ata kane lene shtepite , jane ne borxhe te medhaja tani , dhe kane ikur jashte Shqiperise.
MOS LUANI APEX!!!!(do rrenoheni totalisht)
MOS LUANI ASTRA!!!(do rrenoheni akoma me keq)
MOS LUANI CAESAR!!!(do rrenoheni plotesisht)
MOS LUANI ROULET!!!(me siguri me pas do vrisni veten)
MOS LUANI BLACKJACK!!!(megjithese mund te mendoni se eshte loje fati ekziston hilja qe letrat qe para se te jene paketuar te jene te perpunuara keshtu qe do rrenoheni shume keq)
MOS LUANI POKER!!!(Luani vetem ne turne te regjistruar ne amerike ku mund te fitoni deri 1 miliard dollar pa paguar dhe humbur asnjelek , perndryshe do rrenoheni)
MOS LUANI ME FRUTA!!!(Ky eshte niveli me i veshtire per t'u harruar dhe per te mos luajtur me gjithsesi edhe ketu s'ka zgjidhje tjeter vec rrenimit tuaj.
Me besoni keto qe thashe , i kam kaluar te gjitha por tani falenderoj Zotin qe s'luaj me thjesht nje here ne 2 ose 3 muaj luaj pak CAESAR (atje kam pasur fitimet me te medhaja pavaresisht se i kam humbur tek tjerat).
Shpresoj qe ta leni sa me shpejt bixhozin pasi nese nuk e beni nuk ka shpetim per ju fatkeqesite do ju bien mbi koke njera pas tjetres e do ju shkaterrojne plotesisht.
Une kam degjuar qe mallkimi me i madh qe mund te jete eshte : te hyfte...ne gjak (ore:d) bixhozi.
Paradoksalia eshte se veset nuk kane juridiksion tek njerezit e trashe.
Une personalisht mbaj perhere moton : ne lotari fiton ai qe nuk luan![]()
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
A keni njohur ndonjehere dike nga afer qe luante bixhoz, cfare qendrimi keni mbajtur ndaj tij? Si mund te luftohet ky ves dhe a keni njohur dike qe ka hequr dore?
|- Mė Pikņj Njė Pik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|
do isha shume mirenjohese nese me mesazhet tuaja beni sygjerime te vlefshem baze eksperienceve tuaja personale
|- Mė Pikņj Njė Pik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|
Pershendetje LoTi.....Ne 96-98 kam punu me ni shqiptar ne Milano. Ishte person teper inteligjent, punetor dhe bujar, teper bujar. Kishte vetem nje te met, BIXHOZIN qe e praktikote ne ato makinerit neper bare. M'ka rastis disa her ta shoh tek lute dhe i basha pytjen vetes:"Pse, car e shtyn?"....Kam arrit disa her me e bind per me e nerpre lojen, por jo me e lan bixhozin....E veresha tek lute, dhe shifsha qe syt e tij shkelqeshin prej emocionit qe i jepte loja e bixhozit. Najher menoj qe per ta nuk ka renci se humin apo fitojn, por thjesht te lujn, te nigjojn emocionin e rrezikut, friken e humjes, te provojn fatin....Nuk kam pa najni qe ta ket lan ket ves perfundimisht..................................." Ni bixhozxhi i thot shokut te vet qe nuk do lute ma bixhoz. Shoku duke e njoft i thot se nuk e besote. Bixhozxhiu i nxehun i thot: Me sa e vem ne bast se un e le."
Une jam 15 vjeqar dhe luaj shume lojen Poker poashtu di te luaje shumicen e lojerave ne kazino...kam qejf shume te luaje ne nje kazino por mendoj qe eshte shume shume e keqe...Qendrimi ndaj nje personi qe luan poker do te ishte si qendrimi ndaj personave tjer po vetem me pak ndryshim...Njoh personin i cili ka humbur banesen e tij ne bixhoz por ende eshte i pasur ,pasiqe ka humbur banesen e ka lene gjithe bixhozin...
Krijoni Kontakt