Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2008
    Postime
    93
    Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    Topi se lun, kete edhe prita ta thuash
    Sduhet diskutim tjeter.
    Anetar mos u perlani tash e tutje sepse dihet arsyeja

(Eshte e vertete kjo dhe ska asnje pike dyshimi, por shqipetar jemi dhe nuk ndryshojm me duket )
    Po une ket e kam thene edhe ne disa postime tjera, nuk e di a ke pasur rast ti lexosh. Kjo pune dihet. Une e di se as une nuk jam i cmendur qe te mbroj PDSH, e as ti BDI, nese nuk kemi ndonje interes prej tyre (ose nese te pakten nuk shpresojme se mund te perfitojme dicka prej tyre). Ne ketu kur diskutojme, nisemi prej interesit personal, kjo eshte shume e qarte. Jo vetem ne shqiptaret, po ballkanasit ne pergjithesi jane keshtu, te gjithe pa perjashtim. Skemi c'te bejme, ne jemi te nemur qe kemi lindur ne kete Ballkan te mallkuar.

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga LeGJeNdA_86 Lexo Postimin
    Po une ket e kam thene edhe ne disa postime tjera, nuk e di a ke pasur rast ti lexosh. Kjo pune dihet. Une e di se as une nuk jam i cmendur qe te mbroj PDSH, e as ti BDI, nese nuk kemi ndonje interes prej tyre (ose nese te pakten nuk shpresojme se mund te perfitojme dicka prej tyre). Ne ketu kur diskutojme, nisemi prej interesit personal, kjo eshte shume e qarte. Jo vetem ne shqiptaret, po ballkanasit ne pergjithesi jane keshtu, te gjithe pa perjashtim. Skemi c'te bejme, ne jemi te nemur qe kemi lindur ne kete Ballkan te mallkuar.
    Nuk ka asgje te keqe nese ke ndonje interes.Interes kane edhe anglezet edhe gjermanet etj por diskursi (menyra) e debatimit eshte me shume e nivelit vetkritik dhe kjo eshte ajo qe duhet te arrime ne si shqiptar te Maqedonise. Kjo parasegjithash vjen me gedhendjen tone te intelektit dhe te shtimit te horizontit te vlerave shoqerore.Thene thjeshte ne jemi si nje dru i pagdhendur plot me therra e vrraga dhe duhet kohe per te gdhenudr mire. Posacerisht tek shqiptaret e Maqedonise ka munguar edhe tradita familjare si nje oscilator i vlerave shoqerore e kur kesaj ti shtohet edhe padituria,skamja,dhuna sllave dhe ndikimi i madh i rrymave fetare nga paralagjet e Stambollit, fitohet pasqyra e plote e talibanizimit te shqiptareve te Maqedonise posacerisht ne rajonet e Shkupit, Kumanoves, Tetoves dhe Gostivarit.

i/e regjistruar Maska e babtista
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    DIKU LARGE
    Postime
    53
    Shkupi, Veceri nuk i ka share, por i ka nencmuar. Domethene prej ministrave shqiptare ne Qeveri, s'pritet asgje se jane te paafte. Nuk eshte e share kjo, por nencmim. Edhe, fundja, nuk duhet ta genjejme vehten, e dime se cfare "kapaciteti" kane njerezit qe i ka vendos BDI per ministra. Skane faj edhe ata, skane me te mire. Shnosh.
    Gjema citatin ku i ka nencmu veceri ministrat shqiptare, se une smujta me e gjet . mos ja fut kot, mos sjell vetem dezinformata ketu ne forum . edhe nese te shane veceri dhe sitelli dije se i ke punet mire ,si qe ceku ma larte SHKUPI

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Kesaj i then shkurt, ~ Te mvarur nga politika ~ derisa gjithcka quhet politike, po s'pate ndonje lidhje e ke henger krejt.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2008
    Postime
    93
    Citim Postuar mė parė nga babtista Lexo Postimin
    Gjema citatin ku i ka nencmu veceri ministrat shqiptare, se une smujta me e gjet . mos ja fut kot, mos sjell vetem dezinformata ketu ne forum . edhe nese te shane veceri dhe sitelli dije se i ke punet mire ,si qe ceku ma larte SHKUPI
    Фатмир Бесими, Економија 6

Едвај преодна оценка. Фатмир Бесими бил министер од ДУИ и во владата на Бучковски, кој на јавноста и е познат и по добро и по лошо. Имаше сериозна афера околу продажбата на ТЕЦ Неготино. Едно од местата кои имаат закана за афери со корупција, и на кое Груевски ќе мора да отвори четири очи.

Po ku ka nencmim me te madh se tet thote dikush hajdut. Ku ka nencmim me te madh se tet thote se ket njeri duhet ta ruajme se ky eshte i korruptuar, se ky vjedh, se ket Gruevski duhet ta ruaje qe mos vjedhe. Po lene be babtista se asnje parti nuk e ka sjell punen si BDI-ja qe partneri maqedon tia kontrolloje ministrat.

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Po nese qenkan shqiptaret aq per tu poshteruar, ateher vetem ti themi disa fakte per politikanet maqedonas - Nikolai Grrujeski me note 10 ishte minister i pasukseshme ne kohen e ljubcos, per me teper eshte kryeminister edhe me i pasukseshme duke rritur cmimet e sendeve ushqimore dhe gjitha tjerave dhe duke ulur rrogat dhe nr e te te punsuarve, nga ana tjeter tatimet marin hov!
    Politikanet shqiptar duhet te shahen nga shqiptaret se ato i zgjedhin e jo nga gjak perzierit!

USAlbania
    Anėtarėsuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    nga ana tjeter tatimet marin hov!
    Tatimet perkundrazi jane zvogluar mirepo kane filluar me shume te grumbullohen.
    Keshtu qe nese ke problem me tatimet lirisht nje mesazh privat.

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Coca-Cola Lexo Postimin
    Tatimet perkundrazi jane zvogluar mirepo kane filluar me shume te grumbullohen.
    Keshtu qe nese ke problem me tatimet lirisht nje mesazh privat.
    Nese ti marrin parate ajo esht tatim, ska rende perqindja po shuma se sa jep. Mundet te japish 30 lloj tatimesh me perqindje minimale dhe 1 lloj tatimi me perqindje extra por ka mundesi qe kjo e para te jete me shume extra. Per rritje te tatimeve pa dyshim qe ka vecanerisht ne shitblerje te patundshmerive. Pastaj tatimi personal, tatimi i ksaj asaj....
    Sa per ndihmen qe ma ofrove, faleminderit ama ju doli mandati juve, duhet te kerkoj denjo te duit. Plus edhe sdi si dom ndihmojshe se skam ble tezge ne bit pazar e tem ndihmoje denjo i pazarna inspekcis.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2007
    Postime
    119
    Citim Postuar mė parė nga AngryAngel Lexo Postimin
    Nese ti marrin parate ajo esht tatim, ska rende perqindja po shuma se sa jep. Mundet te japish 30 lloj tatimesh me perqindje minimale dhe 1 lloj tatimi me perqindje extra por ka mundesi qe kjo e para te jete me shume extra. Per rritje te tatimeve pa dyshim qe ka vecanerisht ne shitblerje te patundshmerive. Pastaj tatimi personal, tatimi i ksaj asaj....
    Sa per ndihmen qe ma ofrove, faleminderit ama ju doli mandati juve, duhet te kerkoj denjo te duit. Plus edhe sdi si dom ndihmojshe se skam ble tezge ne bit pazar e tem ndihmoje denjo i pazarna inspekcis.
    ej aj mos fol palidhje se haberin ka tatimet se ke
    tatimi personal ishte 15 % 18% dhe 23 % kurse tani eshte 10%
    o bilmes
    mjer popolli se kush del e fole per politik fiskale
    prandaj luan gruevski me ne shqiptaret

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2007
    Postime
    119
    jenni ba si hithna ju bilmezat
    edhe pse kemi dy universitete ju mugjithate shtoheni

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Frika nga deshtimi, ministrat e Berishes, ne krye te listes
    Nga ai_shoku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 18:22
  2. PDSH promovon ministrat e rinj nė qeverinė e Maqedonisė
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 09:14
  3. Ministrat e financave tė Shqipėrisė
    Nga CEZARND nė forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 21-08-2005, 23:31
  4. Ministrat e Drejtesise se Ballkanit mblidhen ne Tirane
    Nga StormAngel nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2004, 20:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •