Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    ► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Sherr me kallash mes katër adoleshentëve

Policia arreston një nga autorët e konfliktit

Sherr me armë mes dy grupe të rinjsh. Katër adoleshentë janë përleshur me armë pas një konflikti që kanë pasur me njëri-tjetrin. Ngjarja ka ndodhur dje në Laprakë, duke sjellë terror edhe te banorët e zonës. Për këtë sherr, policia ka prangosur një ndër autorët e ngjarjes, ndërkohë që ka shpallur në kërkim bashkëpunëtorin e tij. Burimet zyrtare nga Drejtoria e Policisë së Tiranës bënë të ditur se dje rreth 13:20, shërbimet e Komisariatit të Policisë nr. 2 morën njoftim se në aksin rrugor Tiranë-Durrës, në afërsi të karburant "Elga", ka ndodhur një konflikt me armë për motive të dobëta midis disa të rinjve. Menjëherë në vendngjarje shkuan shërbimet e kontrollit të territorit, respektivisht të Komisariateve të Policisë nr. 2 dhe nr. 3. Sipas uniformave blu, gjatë kontrollit rezultoi se Bekim Binak Dobrushi, 18 vjeç, lindur në Kukës dhe banues në Laprakë, së bashku me shtetasin Lumir Arifaj, 18 vjeç, kontingjent i policisë, janë konfliktuar me dy persona të tjerë për motive të dobëta, duke qëlluar 8 herë në ajër. Fatmirësisht nga këto të shtëna nuk ka pasur ndonjë të dëmtuar. Ndërkohë, burimet nga grupi hetimor në Policinë e Tiranës bënë të ditur se Bekim Binak Dobrushi do të ndiqet penalisht për konsumim të veprave penale të "Armëmbajtje pa leje" dhe "Prishje të qetësisë publike", ndërkohë që po punohet për kapjen e bashkëpunëtorit Lumir Arifaj, tashmë i identifikuar. Policia tha se konflikti nuk ka cenuar apo prishur rendin e qetësinë publike pranë ambienteve të shkollës së mesme "Aleks Buda", pasi edhe autorët e kësaj ngjarjeje nuk janë nxënës të kësaj shkolle. Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprat penale të cituara.

© Gazeta Shqip

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ska rrahje me tani ka direkt kallash
    JO SEKS PARA MARTESE

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Kam qene aty afer kur ka ndodhur ngjarja.

Ishin ca adoleshente qe po ziheshin dhe me pas njeri qe ishte dhe me trimi mori ate gjone dhe ja futi ne ajer por pa deme anesore lol

Amon sherr per femna do kete qene e sigurt.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    me mjesi kallashi e paskan ba si puna rakis kto , e mir e kan ba duhet me u nis viti mbar me ca krisma

goldian , se mos ke shti ti dhe nuk tregon re

Albanez, adoleshent adoleshent kan qen thua ti por ato i dalin te zot rrugeve te lagjes tate

PS: ngre goden qit tyten L()L
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Po po ke te drejte babe,truni sa i kokerr gruni osht

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    miku im ne shqiperi per fat te mir ato jan jasht burgut.
    |- Më Pikòj NPik Loti, Në Fòrm Realiteti -|

AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Policia arreston një nga autorët e konfliktit

Sherr me armë mes dy grupe të rinjsh. Katër adoleshentë janë përleshur me armë pas një konflikti që kanë pasur me njëri-tjetrin. Ngjarja ka ndodhur dje në Laprakë, duke sjellë terror edhe te banorët e zonës. Për këtë sherr, policia ka prangosur një ndër autorët e ngjarjes, ndërkohë që ka shpallur në kërkim bashkëpunëtorin e tij. Burimet zyrtare nga Drejtoria e Policisë së Tiranës bënë të ditur se dje rreth 13:20, shërbimet e Komisariatit të Policisë nr. 2 morën njoftim se në aksin rrugor Tiranë-Durrës, në afërsi të karburant "Elga", ka ndodhur një konflikt me armë për motive të dobëta midis disa të rinjve. Menjëherë në vendngjarje shkuan shërbimet e kontrollit të territorit, respektivisht të Komisariateve të Policisë nr. 2 dhe nr. 3. Sipas uniformave blu, gjatë kontrollit rezultoi se Bekim Binak Dobrushi, 18 vjeç, lindur në Kukës dhe banues në Laprakë, së bashku me shtetasin Lumir Arifaj, 18 vjeç, kontingjent i policisë, janë konfliktuar me dy persona të tjerë për motive të dobëta, duke qëlluar 8 herë në ajër. Fatmirësisht nga këto të shtëna nuk ka pasur ndonjë të dëmtuar. Ndërkohë, burimet nga grupi hetimor në Policinë e Tiranës bënë të ditur se Bekim Binak Dobrushi do të ndiqet penalisht për konsumim të veprave penale të "Armëmbajtje pa leje" dhe "Prishje të qetësisë publike", ndërkohë që po punohet për kapjen e bashkëpunëtorit Lumir Arifaj, tashmë i identifikuar. Policia tha se konflikti nuk ka cenuar apo prishur rendin e qetësinë publike pranë ambienteve të shkollës së mesme "Aleks Buda", pasi edhe autorët e kësaj ngjarjeje nuk janë nxënës të kësaj shkolle. Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprat penale të cituara.

© Gazeta Shqip

Bekim Binak Dobrushi

Këtë, e kam patriot une e kom pa LIVE esht cun persmari mos i binin ne qafe kot hahahahhhahhaha
    Më mirë gabime të njerëzishme se sa mrekulli mizore...

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga ixnpeL Lexo Postimin
    Bekim Binak Dobrushi

Këtë, e kam patriot une e kom pa LIVE esht cun persmari mos i binin ne qafe kot hahahahhhahhaha
    si ka ra kush ne qaf, por per fat te mir ai eshte jasht tani !

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    sa te FORTE qe ekemi rinine ne bre aman,per pit.. edhe per gjera koti e perdorin kallashin si buke me djathe kurse po te plase lufta keto do fshihen si minjte.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    e bre lalke, se ju andej na korca keni frik hijen tuj mer vec ju korcart mos flisni se sjeni per asgje!!!!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Humor Shqiptar te Ndryshem
    Nga ILIRI I MADH në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 16:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •