Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i pavdekshem Maska e mystery-guy
    Anėtarėsuar
    16-08-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    63
    Degjoni ketu....mos ja fusni dokrra!

Edi rama ka bere per Tiranen aq shume sa per ti dhene voten per here te dyte, sic e mori.

Para 3-4 vjetesh eshte zgjedhur si kryetari i bashkise model ne te gjithe Evropen.

Tjeter, nese qeveria nuk percakton buxhet per bashkine, ca i kerkoni te mjerit te beje?

Nese kerkoni qe gjerat te realizohen, duhet te perndjekni qeverine qe eshte ne pushtet. Ajo i ka kushtet dhe mundesite te ndryshoje dicka!

Kemi pritur boll dhe asgje s'ka ndryshuar!....Ti hedhim poshte keta shushunjeza qe po ja pijne gjakun popullit Shqiptar dhe te krijojme nje hibrid te ri politike,...!
    Lux Aeterna....!

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Ose tė sjellin ujė ose tė bin dakort me firmėn e Niveas tė na ulin antidjersėn.

Ngelėm tu bo dush francez

Ram zorra nė Kukės tu bo POLLITIKĖ, ne kėtu tu krujt meneren nga morrat.

Epo tė paktėn ka lon nonkryetarin pėr tu kujdes pėr morrat tanė, por jo ky padhoshi tjetėr e ka menien me ju pėrgjigj deklaratave tė Metės.

Nėnkryetari i bashkisė i pėrgjigjet njė kryetari partie pėr deklaratat qė bo ky i funit kundėr njė kryetari partie qė ėshtė njėkohėsisht dhe kryetar bashkie.

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga mystery-guy Lexo Postimin
    Degjoni ketu....mos ja fusni dokrra!

Edi rama ka bere per Tiranen aq shume sa per ti dhene voten per here te dyte, sic e mori.

Para 3-4 vjetesh eshte zgjedhur si kryetari i bashkise model ne te gjithe Evropen.

Tjeter, nese qeveria nuk percakton buxhet per bashkine, ca i kerkoni te mjerit te beje?

Nese kerkoni qe gjerat te realizohen, duhet te perndjekni qeverine qe eshte ne pushtet. Ajo i ka kushtet dhe mundesite te ndryshoje dicka!

Kemi pritur boll dhe asgje s'ka ndryshuar!....Ti hedhim poshte keta shushunjeza qe po ja pijne gjakun popullit Shqiptar dhe te krijojme nje hibrid te ri politike,...!
    Nė e ke seriozisht shko futi njė vrap tė marrėsh veten dhe mos na trego pėrralla

maxhar...

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    liones.. po cbenet ne vlore..

ka qene dikur kur ti ishe e pa lerė.. nje rruge.. vlore skele.. me ca lulishte anash.. qe mbasditeve kundermonte nje arome e mrekullushme muajve verore pranverore vjeshtore..
    kur jesh nje dizaj.. tmerr..
    pellembe lulishte skishte mbetur.. dy mure gjigande kinezo-labe me grataciela te ngjitura.. fillonin ne qender e deri ne sheshi i para ish komitet te partise ku vigjelonte dikur shoki hysni..

po shkolla e marines mo.. a eshte akoma ashtu si dikur me fusha rreth e rrotull?
    po ato pemishtet portokallishto ullishtet.. ne te mengjer.. buz udhes se skel- uj ftohtit.. a jan me..

nje psikopat kish bere nje si shtese mbi udhe ..mu te vėrra te uji ftonėt.. pra duhej te kaloje nen kete objekt per te vajtur tek grika tynelit..
    ceshte ai gomarllek..

nejse..o po te bejne cte duan..
    Nuk e kam fatin te vete kete behar se eshte rrit nafta

Vjet qe isha, birinxhi dukej Vlora. Palmat qe thu ti i kemi shpallur monument kulture dhe s'guxo njeri t'i preke me dore. Nga Sheshi i Flamurit e tutje (jo deri ne Skele, por deri ne Uje te Ftohte), aty jane palmat (qe u thua lulishte ti) dhe s'i ka preke njeri.
    Ate te tunelit, nuk ne di ku e pe a ku e degjove. Tani nga Uji i Ftohte deri te Vilat, me nje drejtim eshte rruga, te evitohet trafiku. Ne kthim, i bien makinat nga lart (andej nga Kanina) e dalin prape ne Uje te ftohte. Se per cfare shtese e ke llafin, hic s'e kam idene. Do me per Belulin?

Sa te ze meraku per Vloren, mer Brar, jo vetem Vloren, po dhe zenepete e Vlores.

Ne kete teme ne fakt, merakosemi per Tiranen, nga halli e kam une ne fakt, se prinderit e mi, bene ate procken qe thua ti, me mundin e djerset e viteve blene nje apartament ne Tirane. Une qe thua ti, isha kondra qe ne fillim, po s'ma vari njeri, se emigrante hesapi, dhe s'kam te drejte vote lol.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    (Nga Panorama)

Alo… Alo… Edi Rama?? Zoti Kryetar, jam njė qytetar i Tiranės, njė nga ata qė tė kanė dhėnė votėn nė tė gjitha llojet e zgjedhjeve qė janė bėrė e ku figuronte emri jot. Aloo.. po, po, tė kam dhėnė votėn e kam folur pėr ty kudo qė kam mundur. Edhe fis e farefisi im ty ta kanė dhėnė votėn, sepse kishim besim tek ty. Aloo… o Kryetar, po si i bėhet pėr njė pikė ujė o burrė i dheut. Shtėpinė?? Unė e kam tek “Komuna e Parisit”, prindėrit e mi e kanė nė Kombinat… Po ē’rėndėsi ka o burrė, njėsoj ėshtė gjithė Tirana, pa pikėn e ujit. Si?? Po bėn dialog nė Fushė-Arrėz?? Po ē’mė duhet mua mo zotėri dialogu jot me Fushė-Arrėzin, unė nuk kam ujė nė shtėpi.

Ti ndoshta nuk e ke provuar ndonjėherė se ēfarė tmerri ėshtė kur punon gjithė ditėn nėn diellin pėrvėlues, kur tė shkojnė djersėt ēurg dhe e vetmja gjė qė dėshiron ėshtė njė dush nė shtėpinė tėnde mbas pune. Ti ndoshta nuk ia ke idenė se ēfarė mizorie ėshtė qė mbas gjithė asaj lodhjeje e zhuritjeje tė tė duhet tė shkosh nja 5 km mė tej pėr tė gjetur njė tub tė ēarė a nė ndonjė nga lavazhot e shumta mes lagjeve qė tė mbushėsh pak ujė, pak ujė o Kryetar.

E pastaj tė lahesh me kanaēe si nė kohėn e qoftėlargut dhe tė gatuash sa mė pak gjellė me lėng pėr tė kursyer ujin. Si?? Konsensus me PD?? Po ti e ke mirė me Berishėn, o Kryetar. Unė e di kėtė gjė, sepse e kam parė e dėgjuar me sytė e mi. Ti o Kryetar i fėrkove shpatullat atij kur ndodhi Gėrdeci dhe kur unė si gjithė qytetarėt e tjerė me sens qytetarie menduam se ai do tė jepte dorėheqjen, ti i dole nė mbrojtje. Ti o Kryetar ua preve hovin atyre mijėra studentėve qė dolėn tė inatosur e tė vendosur pėr ta hedhur nė shesh edhe kėtė palo diktator tė fundit qė ka Evropa. Ishe ti o Kryetar qė na i thave bėrtitjet dhe mllefin nė grykė, siē po na than sot gojėn pėr ujė, kur dolėm nė shesh qė t’i kėrkonim kafshės tė zbythej.

A nuk ishe ti o Kryetar qė menjėherė mbas saj u ule nė tavolinė dhe firmose brenda natės ndryshimet e famshme nė Kushtetutė. Si?? Ku marr vesh unė nga Kushtetuta?? O kryetar, po unė e kam votuar atė Kushtetutėn nė vitin ‘98. E kam shfletuar, lexuar dhe mėsuar disa nene qė mė janė dashur bile, sepse falė saj Berisha nuk u bė dot mbret e nuk e shkatėrroi kėtė vend pėrfundimisht. Falė asaj kushtetute o kryetar u bėre dhe zotėrote kryetar bashkie, po falė saj arritėm nėnshkruam MSA. E shikon, o Kryetar, qė i di dhe unė ca gjėra, i ke bėrė gabim hesapet kur ke menduar se jemi popull budalla. Jo o Kryetar jo, ne mbase nuk flasim shumė dhe kemi shumė halle, por pėr tė menduar mendojmė e sidomos kur s’kemi pikė uji nė shtėpi, o kryetar.

Ti zotėrote mė thua tani qė me Berishėn nuk bie dot dakord pėr ujėsjellėsin, qė nuk bėn dot njė marrėveshje qė ne tė na vijė uji nė shtėpi. Nuk ėshtė normale fare o zoti Rama qė ti bie dakord brenda natės tė na ndryshosh Kushtetutėn qė e votuam ne (se zotėrote ishte duke u rehabilituar nė Francė) dhe nuk ulesh dot qė tė firmosėsh marrėveshjen pėr ujin tonė. Po ti o kryetar e mbaj mend si tė ishte sot, ulėrije e bėrtisje si i marrė nga podiumi i Bashkisė, sepse Berisha nuk ta jepte ujėsjellėsin. Ti na premtove tė gjithėve se po ta menaxhonte bashkia atė ujėsjellės, ne do tė kishim brenda njė viti 24 orė ujė nė ditė. Unė e di se nė tė gjitha qytetet ujėsjellėsi ka kaluar nė kompetencat e bashkive dhe janė ato qė po e menaxhojnė, vetėm Tirana jote… mė fal, Tirana ime, ka mbetur jetime.

Aloo.. po Kryetar… ehe… si, si, kjo ėshtė politikė e vjetėr?? Tė mos flas si veteran i pjerdhur?? Tė mos sillem si anėtar i Partisė sė Punės?? Pėrtej tė majtės dhe tė djathtės?? Pėr tė gjithė shqiptaret, ah dhe shqiptarėt… po mė fal o Kryetar po unė jam vetėm 27 vjeē. Babai im s’ka qenė anėtar i Partisė sė Punės dhe as nėna ime. Tė mitė nuk mė kanė folur fare pėr komunizmin e as pėr heroizmin e PPSH. Jo, mo zotėri, unė gjyshin e kam patur veteran lufte, por ai nuk ishte aspak siē thua ti. Ishte babaxhan e i rrahur fort nga jeta. Po mė fal o kryetar po ē’rėndėsi kanė tė gjitha kėto, unė po tė qaj hallin e ujit. Ujit qė tė pi, ujit qė tė lahem, ujit qė tė gatuaj, ujit qė tė laj rrobat, o zotėri. Po pse nėse unė shkoj e kaloj Ylberin pėrtej tė majtės e tutje tė djathtės a thua do mė vijė ujė 24 orė, ose tė paktėn 10 orė, hajde dhe 2 orė o kryetar??

Tė pashė rishtas dje nė televizor, m’u duke pėrsėri i inatosur me Berishėn. Seē po dėrdėllisje zotėrote mbi situatėn e vėshtirė ekonomike dhe po pėrpiqeshe tė na mbushje mendjen se politika jote e re do tė bjerė parajsėn mbi tokėn tonė. Mė fal qė ta them, o kryetar, po tė ka dalė boja tashmė, nuk tė beson mė njeri asnjė lloj fjale. Sepse kėtu tek lagja ime o kryetar ke dėshtuar me elementin kryesor tė jetės, me ujin. Kur ka shumė ujė ngaqė bie shi ne mbytemi e s’dalim dot nga shtėpia, sepse kanalizimet qė ke bėrė zotėrote nuk mbajnė dot as dy pika shi. Tani qė ėshtė vapė e madhe ne nuk kemi pikė uji e po shohim iluzione me oaze nga thatėsira e madhe dhe etja e pashueshme. Nėse kjo ėshtė politika jote e re, o Kryetar, nuk e duam, mbaje pėr vete. Nėse kjo ėshtė pika mbasylberiste pėrtej tė majtės dhe tė djathtės, qėndro i vetėm aty se asnjė nga ne nuk do tė tė ndjekė. Nga sa di unė nga politika kryetaro, qoftė kjo e re apo e vjetėr, ėshtė njė vėrė nė ujė bile-bile njė vėrė nė hava kur nuk ka ujė. Sepse pa ujė o kryetar nuk ka jetė. E kur nuk ka jetė s’ka as politikė tė vjetėr e as tė re.

Si?? Jam njė komunist i pandreqshėm?? Tė shkoj nė…?? Alooo, o Kryetar??? Kryetar???

PS: Disa nga fragmentet e kėtij bashkėbisedimi janė pjellė e imagjinatės time.

o liones per ate qe do te percjellesh ose per ate tematike qe duhet te bisedosh te pakten duhet ta kesh nje fije njohuri !!! qe ne fillim tema eshte fallco sepse ai qytetari duhet ta dij sic duhet ta dish edhe ti si hapesja e temes qe ujesjellsi eshte ne doren e qeverise dhe edi rama s'hyn fare ne kete teme qe ti po mundohesh te percjellesh !!! biles edi rama i ka bere kerkese qeverise qe ujesjellesi te kaloj ne pushtetin lokal por qeveria nuk e ka dhene ok-in per nje gje te tille !!! gjithsesi teme te mbare !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    o liones per ate qe do te percjellesh ose per ate tematike qe duhet te bisedosh te pakten duhet ta kesh nje fije njohuri !!! qe ne fillim tema eshte fallco sepse ai qytetari duhet ta dij sic duhet ta dish edhe ti si hapesja e temes qe ujesjellsi eshte ne doren e qeverise dhe edi rama s'hyn fare ne kete teme qe ti po mundohesh te percjellesh !!! biles edi rama i ka bere kerkese qeverise qe ujesjellesi te kaloj ne pushtetin lokal por qeveria nuk e ka dhene ok-in per nje gje te tille !!! gjithsesi teme te mbare !!!
    Une mbase s'e kam haberin po filani me lart vuri re qe:

Ti zotėrote mė thua tani qė me Berishėn nuk bie dot dakord pėr ujėsjellėsin, qė nuk bėn dot njė marrėveshje qė ne tė na vijė uji nė shtėpi. Nuk ėshtė normale fare o zoti Rama qė ti bie dakord brenda natės tė na ndryshosh Kushtetutėn qė e votuam ne (se zotėrote ishte duke u rehabilituar nė Francė) dhe nuk ulesh dot qė tė firmosėsh marrėveshjen pėr ujin tonė.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Une mbase s'e kam haberin po filani me lart vuri re qe:
    e kuptova mire po ai filani lart po ben tendence te paster politike edhe une skam si te them qe ai filani eshte i besueshem qe nuk ka uje ne shpi edhe po i dhimb zemra per popullin !!! qe ne fillim ai po i drejtohet me argumentin e ujit personit qe nuk e ka ne dore nje gje te tille edhe spo i drejtohet kryeministrit !!! me justifikimin e ujit prape ai po i drejtohet njeriut te gabuar e theksoj edhe njehere qe nuk eshte edi rama po sali berisha !!! pse nuk thote alo kryeminister ti qe je perfaqesuesi i politikave shteterore ti qe ke ne dore ujesjellsin nuk na sjell ujin ne shpi !!! gjithsesi teme te mbare edhe njehere !!! tema eshte pak fallco ( me kupto jo ajo qe ke dashur te percjellesh ti por ajo qe ka shkruajtur ai filani alo edi rama ) ose me sakte me tendence politike gjithsesi gje qe i humbet komplet vlera atij qe e ka shkruajtur !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Alo Edi Rama?

nqs fati i Tirones dhe Shqiperise ka ngel ne durt tua dhe te erjon braces, u mytshin shqiptaret ne shurren e vet.

tung kryetari.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    e kuptova mire po ai filani lart po ben tendence te paster politike edhe une skam si te them qe ai filani eshte i besueshem qe nuk ka uje ne shpi edhe po i dhimb zemra per popullin !!! qe ne fillim ai po i drejtohet me argumentin e ujit personit qe nuk e ka ne dore nje gje te tille edhe spo i drejtohet kryeministrit !!! me justifikimin e ujit prape ai po i drejtohet njeriut te gabuar e theksoj edhe njehere qe nuk eshte edi rama po sali berisha !!! pse nuk thote alo kryeminister ti qe je perfaqesuesi i politikave shteterore ti qe ke ne dore ujesjellsin nuk na sjell ujin ne shpi !!! gjithsesi teme te mbare edhe njehere !!! tema eshte pak fallco ( me kupto jo ajo qe ke dashur te percjellesh ti por ajo qe ka shkruajtur ai filani alo edi rama ) ose me sakte me tendence politike gjithsesi gje qe i humbet komplet vlera atij qe e ka shkruajtur !!!
    O Sas, ne bejme politike me pulat e komshiut. Ate qe e kemi e kemi. Tani, sic e kam thene ne nje postim me lart, le t'i heqim pak petkun politik kesaj ceshtje, dhe ta sqarojme fshatce, se po flasim per kushtet jetike: UJI. Ka mungesa uji ne Tirane? Ka. A premtoi Edi se do zgjidhte punen e ujit te Tiranes? Premtoi. Thua ti qe s'e ka ne dore ujesjellesin. Sic e vura ne pah me lart, firmos naten per ndryshime ne Kushtetute, por nuk begenis te merresh per punen e ujesjellesit, ku vetem bashkia e Tiranes nuk e ka ne varesi, se gjithe bashkite e tjera e kane.

Ky filani, qe ka votuar per Edin, se ai i premtoi luge e pirua ari, Edit do t'i dergoje llogari. Fillohet nga a-ja kjo pune, jo nga zh-ja.

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga Lioness

Sic e vura ne pah me lart, firmos naten per ndryshime ne Kushtetute, por nuk begenis te merresh per punen e ujesjellesit, ku vetem bashkia e Tiranes nuk e ka ne varesi, se gjithe bashkite e tjera e kane.

Per Kushtetuten o burra firmos, se pastaj mos te firmose e sheh se sa shume e perkrahin nga jashte per fushaten dhe zgjedhjet e 2009-es. Se zihen dy palet te tregojne se kush siguron me shume stabilitet per Shqiperine e per rajonin e per kete bien ne kompromis. Kurse per ujin populli ka problem te madh, se me se pari duhet ta ngreje ceshtjen ne nivel Bashkimi Europian e SHBA-je qe pastaj te vijne telefonatat Alo E., e di ti kush jam. C'thote puna e ujit? Ohhhh, uji, thote E. Dhe brenda pak ditesh ne media lexojme, shohim e degjojme se keshtu e ashtu...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •