Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Olimp Lexo Postimin
    Pa em thuaj disa???

PC ime eshte serveri i salles, ka foldera share por asnje full permesion passwordet ska shance ti dije, atehere si mundet te futet
    Gjen programe pa fund. Hyr ketu se ke disa programe, se skam kohë me ti shpjegu ni nga nji.
    Life's too short to remove USB safely.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Gjen programe pa fund. Hyr ketu se ke disa programe, se skam kohë me ti shpjegu ni nga nji.
    ore me ane te vnc qe kam une i duhet password kurse programe te tjera une nuk kam te istaluara keshtu qe nuk e kuptoje se si e3shte futur e vetmja ide qe me vjen ndermend eshte qe te kete bere ndonje crackim
    Ere mire mire

Per rastin tend , ka instaluar patjeter ndonji nga remotet un ja kam bere kte njerit te nji salle ionterneti.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Sa per te qeshur me vjen me ju cuna per zotin mos e mare njeri per ofendim po per zotin harxhoni kohe me budallalliqe te kota e para e punes te te lidhet njeri me kompjuterin eshte e mundur. Te te vjedhin informacjone prap eshte e mundur po jo kaq tragjike sic e beni ama me qafshi mua kujt I nevoitet ti hyje asaj pune per te bere keto gjera. Sjane vetem programet RDC qe bejne kete te mundur po ka e trojane viruse rxbot etj etj po qe per momentin klasifikohen si viruse edhe asnjeriu nuk I intereson te te beje dem vetem mund te kaloje kohen nuk keni ndonje bange qe tja vleje araqirane te besh kete pune. Sa per informacjon IP eshte nje numur nje adrese si psh adresa e shpise qe identifikon se kush je ti po ama nuk hyet ne kompjuter me ip po ip perdoret per te te identifikuar ty ndaheni shapin nga sheqeri. DIP patriot sa I perket asaj qe do te besh beje ama te keqen mos e vrit mendjen caktivizo momentalisht share ne kompjuterin personal kur e lidh me ne ndonje salle persa I perket kur e ke ne shpi mos e vri mendjen nese ke frike instalo ndonje firewall ose instalo peerguardian 2 edhe je me terezi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Shume flm te gjitheve per ndihmesen. Ardi edhe ti shume flm vella. Jeni te pa pare te gjithe. Kalofshi sa me mire. Tung

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Ndihme nese ka dikush qe mund te me ndihmoj ?
    Nga castro.z në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 15:29
  2. Kadare: Poshtërimi i Ballkanit
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 19:57
  3. Ju ftoj te shkruani parodi
    Nga ben-shkodrani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 17:39
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •