Djema nuk ka pse debatoni ne kete menyre dhe njekohesisht dilni nga tema.
Teliomene1.
E para pervec atyre 10-15 veteve qe mbeshtetnin "metanastoktonin" besoj je dakord qe pjesa derrmuese e opinionit grek ishte kunder ketij akti (perfshi demonstratat e e rinise KKE dhe Sinaspismos) dhe padyshim.Kjo per te qene i drejte ne gjykim. Ai qe i vrau nuk eshte i lire, pavaresisht se deshen ta nxirrnin te luajtur ka te drejte bledikorcari . Kjo nuk tregon se greket jane protare te demokracise.
Etja shumeshekullore ( me stigme ne gene) e grekeve po trubullon ujerat tona ne Himare duke "droguar" Bollanot e kompani. Ajo qe na ngelet te bejme eshte te protestojme ndaj politikes se dobet te nje shteti frikacak sic eshte ai yni, qe t'e jape nje rrugezgjidhje per kete ceshtje me rruge demokratike. Pa dyshim jo si ai turku kauboj qe vrau qipriotin qe desh te ulte flamurin turk ne protesten ne vijen kufitare midis elinoqiprioteve dhe turkoqiprioteve(besoj ju kujtohet).Ligji eshte me i forte se plumbi.
Nicku teliomenos, nuk te jep dhe besoj nuk te karakterizon as per tallje, do te sygjeroja psh; "Elinoktonos" ne kuptimin e hobbie dhe jo ate racist.
Dola dhe une nga tema por ka nevoje njeriu te urreje greket.
(Salam).
Bese dhe hakmarrje.
Ndryshuar për herë të fundit nga bledikorcari : 12-07-2008 më 10:23
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
korbi pse jo si ai qe vrau taso issakun??me vjen keq per ate se ishte djale i ri por shikoji qipriotet qe atehere,e kane grricur me ******???pse nuk e kane kruajtur me turqit qe atehere??ndoshta kjo mund ti bente kete grekushet e himares te mos e kruanin me trojet shqiptare me.te gjithe bota e di qe greket jane frikacake ne kulm kur ka te beje me jeten e tyre.
ligji sigurisht eshte me i forte se plumbi por kur nje cope gomari smer vesh me ligj atehere le ta mare ligjin ne dore maliqi![]()
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
Bled.
Eshte kollaj fare te heqesh qafe nje Bollano ose dy, ose dhjete.
Maliqi i shtetit tone eshte Europa dhe USA(de fakto). Kreret e Himares jane kukulla qe luajne programe te instaluara ne mikrocipet qe nderrohen here pas here ne Athine.
Shqiptaret jane popull qe HISTORIKISHT NUK KANE BERE KURRE LUFTE GRABITQARE, perkundrazi te huajt kane shfrytezuar kete fakt dhe na kane shker...... .Te gjithe minoritaret (pakica greke(endacaket ergate eshte emertimi me i pershtatshem) qe ngeli pas 1914 ne territorin tone), fare mire mund t'i debonim nga trojet tona pas luftes se II. Nuk e beri Xhaxhi.
Bravo i qofte. Mua me vjen keq per popullin qe bie viktime e lojerave politike. Himariotet meritojne te jetojne ne trojet e tyre dhe te zbatojne ligjet e shtetit ku ata perkasin. Greket e kane ne gjak luften ne kemi ne gjak paqen( afta mas dhidhaski i historia ton laon mas). Por e ardhmja nuk eshte lufta , eshte paqja ndaj le t'i japim shansi shtetit tone te veproje me viktimat himariote qe sic e kam thene me siper po vazhduan keshtu, do te ngelen fukarenje si turqit e TRAKES(thraqit).
Edhe TELIOMENOS besoj se (simfoni mazi mas) thjesht me sa kuptoj ai i urren me shume greket pra kemi pika te perbashketa.
Ka nevoje njeriu te urreje greket, jo himariotet(pros theu).
Bese dhe hakmarrje.
Kjo pun mua po me cmend , pse lejohen veprimtarit antikushtetuse ? Pse politikanve shqiptar sju han per jugun ? A e kan shit ato ket pjes te Shqiperis pa lejen e popullit ?E habitshme është sesi të gjitha shoqata që bëjnë thirrje antikushtetuese dhe me program të përcaktuar qartë për aneksimin e Jugut të Shqipërisë, vijojnë të regjistrohen nga gjykatat shqiptare në kundërshtim të hapur me ligjin themeltar të shtetit.
Ska rend jo
Shqiperi eshte edhe Cameria
alitia vre manga? i kam bere ditet aq sa ti akoma nuk ke cerekun.. pra mos fol ne tym perpara se te matesh te tjeret me veten. ironia varet si kuptohet djalke. nuku ka me nevoje te prishesh temen me pergjigje pe mendjemadhi. nuk ka cfare te duhet ty ne kam perzgjedhur une kete nick qe kam dhe as nuk te takon ty te japesh mendime per ta hequr.. kjo me takon mua shtu si te takon ty te mbash ate nick qe ke apo ta ndrrosh.
ja qenka ne burg ky vrasesi i egjiptianeve.. po ai qe hyri ne peshkepi te permetit qe vrau oficerin e kufirit dhe ushtaret dhe qe ishte shifranti i ambasades greke ne tirane dhe kryetari i organizates MAVI.. eshte i lire apo eshte ne burg? po piloti qe ishte simpatizant i mbretit dhe shkeli hapsiren ajrore te shqiperise duke hedhur fletushka kunder shqiperise dhe pro vorio epirit, ne burg eshte?
ne na provokojne brenda ne shtepine tone dhe ne nuk levizim as qimen qe te reagojme dhe na duket cudi kur na marrin neper kembe.
organizatat e kke dhe anarshistet grek dihet qe mbrojne (deri diku) emigrantet ne greqi, por sa peshe ka pasur kjo deri tani atje?
Ndryshuar për herë të fundit nga Teliomenos1 : 12-07-2008 më 23:33
Krijoni Kontakt