Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Mos ki merak , nuk mund te behem i moderuar pasi nuk ben per mua moderimi. Per mua ka nje po nje jo, te thata,te qarta e aty qendron 'lumturia' ime

Nuk e di une cbejne te tjeret, mua jeta me beri fatkeq,sme dha perjetesisht ate qe doja keshtu qe ngela si bleta, ne dimer uje me sheqer ne behar ndonje lule. Organet gjenitale mi ka dhene zoti me porosi keshtu qe mos m'ofendo

Ajo shprehja tregon se duke qene 99% e burrave te vegjel ,anonime ne fakt nuk eshte faji i tyre po faji i grave qe jane te vogla hihihi

p.s Vallaj ta kisha ne lagje e kisha cu ne gjendje civile me nderru emrin
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Mos ki merak , nuk mund te behem i moderuar pasi nuk ben per mua moderimi. Per mua ka nje po nje jo, te thata,te qarta e aty qendron 'lumturia' ime

Nuk e di une cbejne te tjeret, mua jeta me beri fatkeq,sme dha perjetesisht ate qe doja keshtu qe ngela si bleta, ne dimer uje me sheqer ne behar ndonje lule. Organet gjenitale mi ka dhene zoti me porosi keshtu qe mos m'ofendo

Ajo shprehja tregon se duke qene 99% e burrave te vegjel ,anonime ne fakt nuk eshte faji i tyre po faji i grave qe jane te vogla hihihi

p.s Vallaj ta kisha ne lagje e kisha cu ne gjendje civile me nderru emrin

Hyj eshte mengjes andej nga ty prandaj ik se u ngaterrove me kembet e tua per zotin. LOL Me dashje a pa dashje e konfirmove ate qe thashe une me lart
    Po ti Hyj paske humb telebingon dhe perfundove te ai 1%? loooooooool

Ika ika se ngela pa mesuar dhe kujdes nga lulet e vyshkura

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Moj ku u ngaterrova une te rafte pika. Lexoje edhe nje here fjaline se mos e kupton sic duhet ,dmth qe nese ate shprehje e marrim per te vertete ,eshte faji i grave qe 99% e burrave jane anonime,ashtu sikurse merita per 1%. Ku me gjet ate 1% te femrave qe te bo te madh ,kjo eshte ceshtja

Ik meso e mos rro me merak se lulja e vyshkur ndihet qe ne ere .

Naten e mire e shiko ti heqesh nga qafa arturinat kur fle gjume se mos te mbysin

Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Moj ku u ngaterrova une te rafte pika. Lexoje edhe nje here fjaline se mos e kupton sic duhet ,dmth qe nese ate shprehje e marrim per te vertete ,eshte faji i grave qe 99% e burrave jane anonime,ashtu sikurse merita per 1%. Ku me gjet ate 1% te femrave qe te bo te madh ,kjo eshte ceshtja

Ik meso e mos rro me merak se lulja e vyshkur ndihet qe ne ere .

Naten e mire e shiko ti heqesh nga qafa arturinat kur fle gjume se mos te mbysin
    Hyj nje pike ty ishalla o dreq po nqs e ke mbajt mendjen ne mesim, pa me thuaj cik kush e percakton ate per mashkullin? XX -- femer....XY - mashkull...prandaj ata 99 perqindshit e hengren nga babi e jo nga mami e t'ju bej mire

Hyj paske punuar kopshtar ti keshtu qe e paske hunden kaq te mprehte per "aroma"? Ca ben ti kur je me grip dhe je i bllokuar?

Ika ika se lash nam se do me duhet dhe nje ore te heq arturinat nga gryka lol

Naten lal dhe kalofsh mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2007
    Vendndodhja
    ne absurdin koordinativ
    Postime
    77
    Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu

ARTIKULLI NE FAKT NUK ESHTE PER ATA QE MENDOJNE ME PENIS....

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga FREUD Lexo Postimin
    ARTIKULLI NE FAKT NUK ESHTE PER ATA QE MENDOJNE ME PENIS....
    Ne fakt artikulli eshte per ata qe nuk mendojne fare se skane neurone.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Fenomeni ''At'' Nikolla Marku
    Nga Fenomeni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 424
    Postimi i Fundit: 07-04-2012, 09:35
  2. Si luftova pėrkrah burrave nė luftėn e Kosovės
    Nga biligoa nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 07-08-2009, 18:36
  3. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 05:58
  4. George Sand nėpėrmjet burrave tė saj
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-02-2005, 16:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •