Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27

Club Med do të ndërtojë një kompleks turistik në Shqipëri

Kompania franceze Club Méditerranée do të ndërtojë më në fund një kompleks turistik nënë jug të Shqipërisë pas tre vjetësh bisedimesh dhe problemesh legale.

Kompleksi do të ketë 350 vila luksoze me një kapacitet prej 700 krevatësh, dhe do të ndërtohet në Kokomë, 220 kilometra ne jug-perëndim të Tiranës. Kompleksi do të ketë një sipërfaqe prej 700,000 metra katror dhe do të ketë pishina, fusha sportive, qyqane dhe një kinema. Pas ndërtimit, kompleksi do të funksionojë për një periudhë 6 mujore çdo vit.

Kompania shqiptare Riviera do të ndertojë kompleksin që do të kushtojë 75 milion euro dhe që do të menaxhohet nga Club Med.

http://www.balkantravellers.com/en/read/article/661

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Shyqyr që doli më në fund një gjë e hajrit! Epo urime!

Qindra djema e vajza të zonës do gjejnë punë aty.
    Life's too short to remove USB safely.

Për mendimin tim kjo është mënyra më e mirë për të tërhequr turistë tu huaj, komplekset tursitike. Kështu pushuesit nuk kanë nevojë të përyihen me vendasit dhe thjeshtë shijojnë bregdetin tonë.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kompania franceze Club Méditerranée do të ndërtojë më në fund një kompleks turistik nënë jug të Shqipërisë pas tre vjetësh bisedimesh dhe problemesh legale.

Kompleksi do të ketë 350 vila luksoze me një kapacitet prej 700 krevatësh, dhe do të ndërtohet në Kokomë, 220 kilometra ne jug-perëndim të Tiranës. Kompleksi do të ketë një sipërfaqe prej 700,000 metra katror dhe do të ketë pishina, fusha sportive, qyqane dhe një kinema. Pas ndërtimit, kompleksi do të funksionojë për një periudhë 6 mujore çdo vit.

Kompania shqiptare Riviera do të ndertojë kompleksin që do të kushtojë 75 milion euro dhe që do të menaxhohet nga Club Med.

http://www.balkantravellers.com/en/read/article/661
    Me ne fund

Ne artikull thuhet me tej qe "pronaret e tokes" kane rene dakort me Club Med te jene "bashkepronare" apo "shareholders".

PS: E ve ne thonjeza fjalen pronar sepse ne rastin ideal (dhe nqs do kishim nje qeveri ideale) zona bregdetare (me nje distance te caktuar) duhet te jete prone e shtetit.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kështu pushuesit nuk kanë nevojë të përyihen me vendasit dhe thjeshtë shijojnë bregdetin tonë.
    Po kjo cfare qe?

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Problemi kryesor këtu është që paratë i merr Med-i. Ndërsa po të "përyihen" dhe me vëndasit do merrnin dhe ata ndonjë pjesë
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Clauss, nuk e besoj se e tha ne kete menyre Qyfyre, mgjth mire do ishte te na sqaronte. Per vendasit, ne artikull thuhet se eshte rene dakort te jene bashkepronare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 08-07-2008 më 17:19

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Nqs jane bashkpronare ateher do te marrin dicka ne forme qeraje. Po më e rëndësishme për mua, është fakti që do të punësohem shumë persona si gjatë ndërtimit ashtu edhe pas ndërtimit. Plus që do ndikojë edhe në imazh, si dhe mund të tërheqë edhe firma të tjera të tilla.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kushedi sa do te ndertohet ky, deri atehere kemi hy ne BE e ska ngel vendas me punu ne Kakome, do kete Zuzake e Kineze, edhe polake

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nqs jane bashkpronare ateher do te marrin dicka ne forme qeraje. Po më e rëndësishme për mua, është fakti që do të punësohem shumë persona si gjatë ndërtimit ashtu edhe pas ndërtimit. Plus që do ndikojë edhe në imazh, si dhe mund të tërheqë edhe firma të tjera të tilla.
    Jack, ke qene ndonjehere ne Kakome? Une isha vjet. Po shkonim ne Ksamil. Rruges u ndalem aty dhe me thote babi nje si tip "barcalete" (me duket e kam thene njehere ne forum.) Kur po behej sherri atehere me "pronaret" u dhane pamjet ne televizor. Fshati qe thua ti, eshte nga njera ane e malit, ndersa plazhi eshte nga ana tjeter. Dhe thote njeri: Po keta, cfare duan me dëtin? Keta i kane kthyer b****n dëtit. (Kerkoj ndjese te tregimit tekstualisht po ashtu e ka lezetin lol.)

Si puna e dukaqioteve qe kerkojne Karaburunin se kane cuar bagetite atje njehere e nje kohe.

PS: Morali i fabules, Club Med duhet t'i kishte perfunduar ndertimet tani, por edhe tani, per hajer na qofte.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. A ka konspiracion kundër Shqipërisë?
    Nga BARAT në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  3. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  4. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-12-2006, 01:46
  5. Ervin Hatibi
    Nga erzeni në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 00:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •