Mbase edhe nuk me interesojne piket e grumbulluara ne forum, por nga kurreshtja mendova te veti...
une deri me tani kam mbi 1622 pike![]()
Mbase edhe nuk me interesojne piket e grumbulluara ne forum, por nga kurreshtja mendova te veti...
une deri me tani kam mbi 1622 pike![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
4010................Tu shtuan dhe ca ty absolute..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 10-07-2008 mė 11:54
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Keni fituar 3900 pikė
Reputacioni i Fundit
hajde shpejt te reputacjoni me duhen edhe 11o pik hahhahaa
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
1331 kam po nuk e kuptoj per c'fare me hyjne ne pune?
Ma spjego ti biligoa meqe te shtova ca lek shtu pik
Goxha per 1 vit regjistrim!Keni fituar 6404 pikė
Anėtarėsuar: 07-11-2007
. .
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
kam gati 2000 pike
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
yep, MorDor.. 1668, thx lol..po ta kthej rep se e meriton4010................Tu shtuan dhe ca ty absolute..![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
4028 pikė.................
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
1. Keni fituar 6404 pikė = Apollyon
2. 4028 pikė.................= MorDor
3. Keni fituar 3900 pikė = biligoa
keta jane 3 te paret njehere per njeher![]()
une kam me shume se juve te tre,kam........................................... .................................................. ....... 198 pike![]()
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
Krijoni Kontakt