Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Tigri Kumanoves , po duket se ti shef vetem para po kthehu dhe shif njiher edhe pas, po nuk te duken ato fjalet e mia te verteta ose nuk don ti ndegjojsh te them eshte problemi jot qe ske turp ti, edhe un nuk pajtohem me mendimin tend si ti me mendimin tim po une thash realitetin qe duket prej hene.Ti nese je BDI mu nuk me intereson as BDI po as PDSH por populli shqiptar,ti me shprehjet tua e demanton se je BDI - un per fat te mir prej luftes nuk kam te demtuar po i shoh te afermit tjer qe u mungojn ato qe i thash me lart e ajo me shtyri te shkruaj,ti kthehu pas?-don ti shohish vetem anet pozitive e une te perkujtova pak edhe ato negative,ti she vetem bardh por une thash se ka edhe zi.
    Mos e zgjati se nuk te replikoj me jo se nuk di por nuk vlen,se ti punet i din shum mire por nuk do dhe zoti te ndimoft... ti kujtojsh BONJAKET.

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Universiteti i Tetoves apo tentimi per ta formuesuar arsimin siperor per shqiptaret e Maqedonise ishte perpjekje e te gjitheve.Qytek prej shkavit kane hanger edhe shkupjanet,kercovaret,kumanovaret.Une e di se ka qene ashtu se atebote isha gazetar i cili i percjellte keto ngjarje drejperdrejte.E di se kam bere intervista me shume themelues edhe nga Shkupi e Kumanova e qe kane qendruar bodrumeve te policise se shkaut per vepren e tyre.
    Jam kunder mentalitetit krahinor qe e propagon Rapsouli e qe sipas tij merite kane vetem fshati e mahalla e tij.Kjo eshte filozofia e perhapur e Menduh Thacit i cili u struk ne Polog dhe nuk i interesonte cka po ndodh ne pjeset tjera. Kjo eshte filozofia e PDSH-VMRO per "Grupcinin" te instaluar ne keto dy vite te fundit. Kete e beri Menduhi sepse Nikolla dhe VMRO e tij i thane: prej Grupcini e deri ne Mavrove futja si te duash, pjeset tjera mos i prek.E ne pjeset tjera ka me shume shqiptar sesa ka vetem ne Tetove dhe Gostivar.

Mosni vellezer keshtu sepse te bashkuar nuk mund te na bejne asgje e keshtu te percare luajne me neve si te duan.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Oooo cka te te them une ty more injorant.

USHT ALI AHMETI E BERI??????????????????????????????

Ore cka je duke folur?

TE TREGOJ UNE DICKA USHT U THEMELUA NE POROJ KU MIJERA BANORE TE FSHATIT TIM REZIKUAN JETEN E TYRE ME FORCAT E ATEHERSHME SLLAVE, E JO ALI TORBESHi!!!

Mos ta ndegjoj kete fjale edhe njeher, more, kjo eshte poshtersi drejtuar gjithe porojasve dhe mua.

Turp te kesh, te thuash aliu e beri usht!!
    Po spaske lidhje ti, une ndoshta kam gabu ne shkrim gjat ngutjes, po eshte fakt qe USHT-en e beri Ali Ahmeti dhe partia e tij e zyrtarizoi, UT-en e ben populli qysh thua ti, kurse Aliu e shenderoi ne USHT, ka dallim Ut-ja prej USHT-se ?? Lexo mire
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    ju vellezer mos u zini per kot gje-kush eshte bajraktar,populli e beri UT,alia e zyrtarizoi,Shtulin ma para e beri pdsh e tjeterkush do te beje tjeter etj.....keto jane imperativ i kohes dhe ikje nuk ka.
    klm.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Me acarojne kot kur thuajn aliu e beri, a kur e di vet se me syt e mi e kam perjetuar se si prinderit,vellzerit dhe te gjithe bashkfshataret e mi e venduan jeten e tyre ne rezik per at Universitet, e vjen torbeshet e thojne ne e beme!!

Ikni more, po nuk ditet ka nje liber special per themelimin e UT-se lexojeni, se mos permendet ndonje vend tjeter pos Porojt.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2007
    Postime
    18
    e vjen torbeshet e thojne ne e beme!!
    Ti nuk je mire me mendjen, te kan leshu hapat

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Me acarojne kot kur thuajn aliu e beri, a kur e di vet se me syt e mi e kam perjetuar se si prinderit,vellzerit dhe te gjithe bashkfshataret e mi e venduan jeten e tyre ne rezik per at Universitet, e vjen torbeshet e thojne ne e beme!!

Ikni more, po nuk ditet ka nje liber special per themelimin e UT-se lexojeni, se mos permendet ndonje vend tjeter pos Porojt.
    Fakti qe Aliu e zyrtarizoi aty se leviz as topi i Rusit, kurse ate qe thua se permendet vetem Poroj ndoshta gabohesh, keshtu gjith shqiptaret kan kontribuar per ate Universitet, harrove qe edhe ne Recic u vran e u maltretuan ?
    Kurse sa per librin, edhe une tash e nxjeri nje liber dhe shkruaj aty cka me kujtohet mua, pastaj psh, duhet ti besojm edhe asaj qe kam shkrujt une ?
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anëtarësuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar më parë nga Bl3ri Lexo Postimin
    Muhabet kot !!!
    Skan bo vetvrasje ato qe kan sjell vellavrasje mes shqiptareve e te bej Ali Ahmeti i cili regulloi pak gjendjen tone ne Maqedoni.

Shoum e rregulloj gjendjen tone ne Maqedoni, u knacem ne ktou, te ka mbet gjegë taj ne gurbet...

Alia na knaqi me Ligjin per Deshmoret e Luftes, me Ligjin per perdorim te flamurit, me Implementimin e Marveshjes se Ohrit, me Pavarsine e Kosoves, me qeverine pa kushte, Komunen e Kercoves, Ministrat e rij (quskija) etj.. etj. U knaqem vllaj hajde ma frejk...

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anëtarësuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar më parë nga Bl3ri Lexo Postimin
    Fakti qe Aliu e zyrtarizoi aty se leviz as topi i Rusit, kurse ate qe thua se permendet vetem Poroj ndoshta gabohesh, keshtu gjith shqiptaret kan kontribuar per ate Universitet, harrove qe edhe ne Recic u vran e u maltretuan ?
    Kurse sa per librin, edhe une tash e nxjeri nje liber dhe shkruaj aty cka me kujtohet mua, pastaj psh, duhet ti besojm edhe asaj qe kam shkrujt une ?

Zyrtarizimin e vertet e beri PDSH-ja dhe Sadi Bexheti me punen e palodhshme qe ben, a DUI jot vetem korrupsionin dhe keqperdorimet zyrtarizoi.

Dush ose sdush, faktet i ke kunder.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Situata në Kondovë, Maqedoni
    Nga Prespar_ në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  3. Pse Ali Ahmeti ik nga duelet televizive?
    Nga Omari në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-09-2007, 10:34
  4. Rama rizgjidhet kryetar i bashkisë së Tiranës
    Nga Humdinger në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 564
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 23:08
  5. Intervista e z. Ali Ahmetit dhënë gazetës Fakti!
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-02-2006, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •