Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Ali Ameti beri lufte , vrau bije e bija - shkatroi shum shtepia - i ndihmoi varferis edhe ashtu te vobekt , pru marveshtjen e Ohrit, 2002-2006 nuk e realizoi - sepaku per luftaret e UCK - tjerat mos ti permendi, thiret ende ne marveshtjen e Ohrit 2008-2012, e kjo mbetet te shifet me kralin GRUEVSKI si do ti dalin punet.
KUsh ju coj te ja puthni doren kur nuk patet takat pasoj puthadoreve tuaj eshte kjo situate
Hikni burra se na doxh shkavi![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Cipiripi a je chokollate ende apo je shkri ne aerokrem ?
Oooo cka te te them une ty more injorant.
USHT ALI AHMETI E BERI??????????????????????????????
Ore cka je duke folur?
TE TREGOJ UNE DICKA USHT U THEMELUA NE POROJ KU MIJERA BANORE TE FSHATIT TIM REZIKUAN JETEN E TYRE ME FORCAT E ATEHERSHME SLLAVE, E JO ALI TORBESHi!!!
Mos ta ndegjoj kete fjale edhe njeher, more, kjo eshte poshtersi drejtuar gjithe porojasve dhe mua.
Turp te kesh, te thuash aliu e beri usht!!
Sui generis
Pershendetje te Gjidhve, Medi1. Po Shifet se qfar Shqiptari je ti po Shifet egjith Puna Jote Me kta Shkronjat e tua qfar i paske Fol Ste Vjen Turp Mor ta Nenqmojsh nje Udh'heqs te Ushtris Clirimtare Kombetare qe e gjith Bota Kan Lavdrata ti e Lavdron Shkaun I Cili Po ne vitin 2001 Ishte ne Qeveri i Cili Po ne vitin 2001 Bombardoi te Gjith Fshatrat Shqiptare ake More Marre Ake More Pak Gjak Shqiptari Ae Zen More pak Veten Shqiptar qysh spot Vjen Turp Ti Thash Shkaut KRAL e ali Ametin Po e Kesh ah ke More ti Uj ne sy ajo cnncnc qenke per tu quditur ti mor burr zoti te Ndihmoft.
eh Ti Mor Strong Kumanova qfar po don ti mor burr qfar jan kto shkrimet e tua ti pasi qe je kUmanovar dhe Kerkon fakte se qfar ka ber Ali Ahmeti ti jap un Faktet Por jo ktu ti jap Live nese te Duhen Kur te dush vetem me shkruj nese asht nevoja ta shkruj edhe numrin e thirrem kur te dush mi dit faktet hajt kalojani mir se sepata ndermed me shkru por Nuk Munda te rri pa shkru Por Un Ju Kisha Lut mos qani Koken me kta njerzt e Pdsh's se kta Shkavin e Dojn mashum se Njerzt e BDI's esht e Kot tjav thejsh Mendjen PDSH me Maqedonet Jan Partner Strategjik Perndrishe (GJAKPIRSAT e SHQIPTARVE) Cao Gjidhve
*K U M A N O V A*
Krijoni Kontakt