Ndodh shpesh qe pasi zihen e rrihen e shahen.... ne fund rikthehen serisht bashke. A eshte kjo dicka e mire ?
Kerkoj mendimin tuaj !
Ndodh shpesh qe pasi zihen e rrihen e shahen.... ne fund rikthehen serisht bashke. A eshte kjo dicka e mire ?
Kerkoj mendimin tuaj !
aspak .....I bie qe une qe jam ndar 5 here dhe jam bashkuar serisht qekam mekatar po ku ka zot te me fali atehere zenkat ne nje lidhje jan eshume normale dhe smuand ta mohoje njeri nuk ka lidhje pa zenka.
Ere mire mire
Pershendetje Pratolini,Postuar mė parė nga Pratolini
Te pergezoj per temen...
Nuk arrij dot te te jap nje pergjigje te sakte se edhe vete jam konfuze persa i perket ketyre qe ti thua..
Do te mundohem te te jap nje pergjigje pak me vone,po desha te dija cili eshte mendimi yt personal ne lidhje me kete ceshtje!
Mund te me thuash?!
respekte per ty
"Carpe Diem"
Zihesh e shahesh gjith diten...po ndarja sosht e lehte. Te pakten per mu. Me ishin kthehesh nqs e do...Kur se do ste bi menia.
Personalisht jam kundra rikthimit, por jo ne menyre kategorike sepse ka dhe raste te cilat mund te diskutohen.
Ne momentin qe je ndare me dike, patjeter kjo ka ndodhur per nje arsye te forte dhe rikthimi tregon dobesi, paqendrueshmeri dhe per me teper i hap rruge nje shperdorimi te besimit ne te ardhmen.
Theksoj qe duhen diskutuar situatat ne te cilat behet fjale per nje dashuri te vertete dhe ndarja ka ardh si pasoje e nje reflektimi te dyanshem apo per nje gabim te rikuperueshem.
Ajo qe me nxiti te hap kete teme eshte sepse sot shoh rendome nje fenomen te tille, ku djem qe perbejne pjesen me te ulet te shoqerise apo edhe vajza, perfitojne nga dashuria e partnerit dhe ndahen e lidhen sa here te duan, duke i shfrytezuar pauzat ne menyren me te mire te mundshme. Kjo eshte e papranueshme, vulgare dhe antivlere !
PS : Shpresoj qe mendimi im te mos influencoje ne pergjigjet e te tjereve sepse qellimi eshte te shoh realisht se cfare mendoni ! Respekte !
Absolutisht jo. Ime mė (si grua shumė e bukur qė ishte, dritė pastė) thoshte: " Kur tė vijė dita qė tė ngrisėsh dorė mbi partnerin mė mirė ndahu"...
Pas vdekjes sė tim atė shkoi dhe ajo shpejtė se ashtu deshi....
Gabim jo ndoshta dobesi poPostuar mė parė nga Pratolini
![]()
te pranosh gabimin sepse ndarja mund te jete gabim kjo nuk do te thote dobesi, do te thote reflektim !!! nese ndarja ka nje arsye te forte tradhetine jam kundra rikthimit !!! nese kjo ndarje ka arsye te tjera eshte shume njerezore te rikthehesh me ate qe do !!! zoti iu bekofte !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Sbesoj Se Eshte Gabim Eshte Thjesht Nje Shance E Dyte.......
Nqs aty ekziston dashuria, nuk e fajeson dot nje rikthim!
por cfare dashurie do ishte ajo nqs aty kercet druja!?
ne rastin e dyt, do ishte jo vetem gabim, por edhe denim!
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
Krijoni Kontakt