L
pjesa pare mire ama kjo e dita nuk edi dicka nuk me shkon
rrespekt.........
Jeta dhe vdekja jane pa emer.
Me shkronjen...F
Je idealist dhe romantik,e ngre dashnoren tėnde ne piedestal.Do gjesh partnerin me te mirė qe mund te jetė.Tė pėlqen te flirtosh,por nėse dashurohesh je shumė i/e drejtė.Je sensual,seksual dhe ne mėnyrė private je pasional.Publikisht tregohesh ekstravagant dhe galant.Ke lindur romantik.Skenat e dashurive dramatike janė fantazite e tua te preferuara.Mund tė jesh njė dashnor/e shumė bujar.
Ca doni mo shum nga i cun![]()
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
edhe mua nuk di se sa % me ka treguar.
jam romantik ne rastet e duhura,normalisht me gjeste te thjeshta por ne momentet qe nuk e pret e dashura.jam ashtu sic prezantohem por me tipin qe kam mund te fitohet vetem.ajo qe me terheq me shume ne nje raport eshte flirtimi i vazhdueshem me partneren sepse kam nevoje perhere per pasion dhe ndjenja.kur behet fjala per seks eshte i rendesishem aksioni por kerkoj perhere komunikimin me partneren time dhe kerkoj te bej perhere gjera te reja (natyrisht sebashku dhe eshte shume me e bukur dhe eksituese.)natyrisht qe te gjithe meshkujt jane gjuetare dhe eshte e vertete qe nuk flas per raportet e mia.ate e beja kur kisha 17-18 vjec.tani ne kete moshe 24 raportet jane gjera personale qe duhet te bashkejetohen me personin qe je.
Shkronja ime qe ka fiks fare!!!
Hera e pare qe me me dalin kto budalliqe.
Keyboard not found .... press any key to continue!
ku jan moderatoret
Me shkronjen...R/RR
Nuk je rremujaxhi,duke ju referuar jetės ne pergjithsi.Ke nevojė pėr dike qe te mund te mbaje paqen me ty dhe pėr dike qe te kėtė njė intuite dhe zgjuarsi te mirė.Ndizesh shpejt,ashtu si me njė qe ka mendje te madhe,po ashtu edhe me njė qe ka njė trup te bukur.Pra terheqja fizike ėshtė shumė e rėndėsishme pėr ty.Do qe te ndihesh krenar pėr partnerint tėnd.Ne privat je shumė seksi,por ne krevat sherben me shumė si profesor.Seksi ėshtė i rėndėsishėm,por mund tė jesh njė i/e dashur i mirė i lojrave shumė kerkuese.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aty mbaje i ke ren ne kok
ALBANIAN^POWER
xx.x % true![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt