Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 55

Tema: Lotėt

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Lotėt

Sa shpesh nė jetėn tonė derdhim lotė! Dhe si po ata lotė tė derdhur marrin kuptime krejtėsisht kundėrthėnse, krejtėsisht tė ndryshme! Njė herė janė lotė gėzimi, herėn tjetėr lotė hidhėrimi, njė herė janė lotė tė derdhur, herėn tjetėr lotė tė ngulfatur. Njė fjalė, njė domethėnie dhe shumė-shumė kuptime.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Lotet

Njė botė pa lot nuk ėshtė mė botė
    njė botė pa lot nuk ka kuptim
    njė botė pa lot nuk merr jetė dot
    ėshtė botė pa emėr miku im.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sikur lotėt tė ishin shi
    Bota do tė ishte nėn ujė,
    Kjo botė e rreme, e poshtėr
    Qė s’ėshtė e imja, e jotja, e askuj?!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sa herė nė jetė jemi zhgrehur nė lotė, sa e sa herė na ka ndodhur tė qajmė nė zė duke mos e ditur se ēdo pikė loti e derdhur ėshtė njė brengė e hudhur tutje, njė zbrazje e ngarkesave qė kemi nė shpirt, njė tentim i harrimit, por nuk di pėrse lotėt e mijė janė disi mė ndryshe, disi sikur kanė kahje tė kundėrt, sikur nė vend se tė mė lehtėsojnė veēsa mė rėndojnė edhe mė shumė zemrėn time, nuk e di se qfarė jam unė dhe qfarė janė ndjenjat e mia??

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Unė mendoj se duhet tė derdhim lot, atėherė kur kemi nevojė t’i derdhim ata, sepse ngulfatja e tyre shkakton ērregullime tė tjera emocionale, shkakton shkatėrrim shpirtėror dhe trupor, shkakton ndonjėherė edhe ērregullime mentale… prandaj mos i ngulfatni emocionet dhe nė veēanti mos i ngulfatni lotėt…

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Lotėt mė rrodhėn edhe sot pėr ty
    Lotėt qė janė bėrė shoku im,
    Lotėt e vetmisė, lotėt e vuajtjes
    Lotėt e njė dashuria tė mbetur jetim!

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    loti eshte dhimbje
    loti eshte gezim
    por s'duhet derdhur kot
    per ate qe vleren nuk ia din

(ishte nje perpjekje, nuk di te thur vargje, por e adhuroj poezine)
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Era1 dhe hope31, ju faleminderit per postimet tuaja ne kete teme dhe kontributin e dhene.
    hope31, te gjithe ne kemi filluar me frike, me ngurrim por ja tani shkruajm dhe ti merr guxim dhe shprehu, une dhe mikja ime Era1 do te te ndihmojme, apo jo Era1?

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Do tė doja tė derdh lotė gėzimi sepse ata simbolizojnė dėshirėn pėr tė shprehur gėzimin nė mėnyrė tė dukshme dhe pėr tė ndarė gėzimin me Do tė doja tė derdh lotė gėzimi sepse ata simbolizojnė dėshirėn pėr tė shprehur gėzimin nė mėnyrė tė dukshme dhe pėr tė ndarė gėzimin me ata qė na duan dhe i duam.
    Unė shkruaj pėr lotėt, lotėt e gėzimit, lotėt e hidhėrimit, lotėt e vuajtjes dhe nė pėrgjithėsi, loti ėshtė shoqėrues i imi.
    Por sot kam marrė njė vėrejtje nga dy mike qė postojnė kėtu qė tė ndėrpres me lotėt nė postimet e mia dhe unė do tė mundohem tė respektoj kėrkesėn e tyre, por dua tė ua besoj njė mėshehtėsi: Ka tri ditė qė kam filluar te shkruaj njė poezi dhe kam ngelur ne katėr rrjeshta, sepse disi qė nė strofėn e dytė mė imponohen lotėt… ēarė tė bej a nuk ma thuani???

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Ka tri ditė qė kam filluar te shkruaj njė poezi dhe kam ngelur ne katėr rrjeshta, sepse disi qė nė strofėn e dytė mė imponohen lotėt… ēarė tė bej a nuk ma thuani???

Per lotet ja vlen te shkruash ndonjehere por jo gjithmone.
    Pyetjes tende po perpiqem ti pergjigjem une me aq pak sa te njoh.

Boll ju shkruajte himne loteve , grise ate flete ku po e shkruan poezine, merre djalin tend dhe dil diku , aty ku "lotet nuk te prekin". Kur ta shohesh tet bir kujtohu qe ne jeten tende eshte dikush te cilit, lotet e tu nuk i sjellin asgje te mire, ai dikush (djali jot) kerkon buzeqeshjet e tua , mjaft me lotet per vetmine sepse ne shoqerine e tij ti nuk je me vetem , duke qene me te ti nuk ke pse te qash. Shikoj tunelit ku ke hyre driten qe qesh ne syte e tet biri dhe pastaj ulu dhe shkruaj nje poezi per te pastaj shkruaj per tjeter gje.
    Pra dhuroi disa vargje pa lot trashgimtarit tend dhe pastaj "qaj" sa te duash.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •