CILA ESHTE DHURATA ME ROMANTIKE QE KENI BERE TEK PRATNERI APO TEK PARTNERIA JUAJ? DHE PER TE CILEN DHURATE PARTNERI APO PARTNERJA JUAJ ESHT MALLENGJYER?
(P.S. S'KA RENDESI CMIMI.)
CILA ESHTE DHURATA ME ROMANTIKE QE KENI BERE TEK PRATNERI APO TEK PARTNERIA JUAJ? DHE PER TE CILEN DHURATE PARTNERI APO PARTNERJA JUAJ ESHT MALLENGJYER?
(P.S. S'KA RENDESI CMIMI.)
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Jemi prane cdo dite eshte dhurata me e madhe qe i kemi bere njeri-tjetrit.
Te jesh afer saj eshte dhurata me e madhe qe mund ti japesh ti dhe te te jep ajo ty..
Sui generis
Si kam blere akoma BMW apo ndonje apartament qe te mallengjehet. Me mire do ishte te pyesnit se nga cila dhurate e marre jeni mallengjyer me shume, keshtu mund te pergjigjemi me kollaj.
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
kam marr shume po per te bere skam bere asgje te vecant thjesht ndonje gje te thjesht si psh lule
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
dhurata me e bukur qe i kam bere burrit e qe me ka bere burri mua?
e thjeshte fare: DJALI
ku ka dhurate me te bukur sesa femijet????
Mir e ki MatyPostuar më parë nga maty
![]()
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Dhuraten me romantike e kam bere kur kishte ditlindjen nje ish e dashura ime dhe ndodheshim ne nje fshat te vogel turistik te nje ishulli te greqis,Para se te flinim kishim nje sher te vogel(ajo kujtonte se une nuk mbaja ment se kishte ditlindjen dhe me nxori nje pretex kot per tu zen nga inati,pa me thene gje per detlindjen) dhe u shtrim pa i then as naten e mre njeri tjetrit.naten,e kur e kishte zen gjumi u ngrita ngadal qe mos ta zgjoja.mora makinen dhe shkova ne nje qytet qe ishte reth 50 km larg fshatit ku ishim pasi aty nuk kishte dyqane fare.atje kalova naten rrugve sepse dyqanet ishin te gjitha te mbyllura dhe hapeshin ne oren 8 ne mengjes dhe une se kisha mnduar kte gje. si perfundim i bleva nje trendafil te kuq dhe nje pal veth te cilet i futa me gjith kuti ne ambalazhin e lules.kthehem ne hotel, futem ne dhom dhe per fat te mire nuk kishte kuptuar gje dhe ishte akoma ne gjum.ja vura te koka e jastekut dhe u shtriva per te fjetur ... duke u zgjuar me von nga perqafimet dhe puthjet e saj.me tha se ishte dhurata me e bukur qe i kishin bere ndonjeher.u ndjeva shume bukur ker e degjova kte gje dhe dhe si perfundim ja vlente sakrifica qe bera...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga illirycum : 25-05-2007 më 19:30
Kurse Dhuratat Me Romantike Qe Me Kan Ber Mua Jan Me Siguri Ato Qe Kishin Te Benin Me Pajisje Ilektronike Pasi Jam Shume I Apasjonua Pas Tyre![]()
une i kam dhene nje liber me titull shetitje e paharrueshme !!! me ka thene qe ka qare me ate liber qe i bera dhurate se di sa e vertete ka qene kjo puna e te qares !!! kshu me ka thene edhe e besoj !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt