Kete vizatim e kam bere ate dite kur Ani hodhi poezine "Me Shqipërinë" te forumi i vjeter. Ne te vertete eshte vetem skica e nje pikture dhe nuk e di nese do kuptohet shume keshtu si vizatim.
Kete vizatim e kam bere ate dite kur Ani hodhi poezine "Me Shqipërinë" te forumi i vjeter. Ne te vertete eshte vetem skica e nje pikture dhe nuk e di nese do kuptohet shume keshtu si vizatim.
Sikur ta beje me penela kete punim me laps, une do te isha i pari qe do te te beja oferte per ta blere. Piktura eshte shume domethenese dhe pershkruan shume mire poezine. Nese do te perdorje penela, ngjyrat do ti ndanin me mire objektet dhe pjeset e trupit ne ate foto.
Ne qe nuk kemi talent per pikture, mjaftohemi duke u bere kritike te mire :)
"Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"
Perëndim
![]()
Ngjyrat primare
![]()
E pambaruar
![]()
NE
![]()
Violina
![]()
Moxart
![]()
p.s. Une vetem qe ta blesh ti do e kthej ne pikture ate me lart :)
jo dua un ta blej. fiori e di qe me do me shume mua kshq as mos ia premto albos.
ti albo zi rradhen lal ;) :p
ate ne dua ta shoh ne origjinal se duket shume interesante po ne foto me duket se humbet pak.
Shume nice Fiori
Sidomos ajo Perendim edhe Ne
Ate 'e pambaruar' e paska lezetin te pambaruar.
Me kujton nje person ti po qe tani sme kujtohet :)
Henri
copyright © 2002 shqiperiachat.tk
Mos je gje fans i Matisit ti???
:)
Live and let live!
Me duket se i kam pare edhe nje here tjeter keto punimet tuaja,apo gabohem?Sidoqofte jo se kisha ndonje kundershtim,por sbesoj qe ti nuk ke punuar serish per te treguar fryte me te reja te krijimtarise tende...qe sic edhe me intuite, Armando kishte cituar Matisse qe pak influence shikohet tek puna "Ngjyrat primare"...urime per ditelindjen...dite sa me te mira.Gezuar.
Alban qellimi i kesaj teme eshte vizatimi i pare i cili ka lidhje me nje poezi te hedhur ne forum tek letersia - keto te tjerat thjesht sa i kopjova nga tema e vjeter.
Tani qe lexova komentet me lart, po beja krahasim me punet e Henri Matisse dhe ndoshta vertet ka pak ngjashmeri por ne kohen kur i kam vizatuar ato me lart, tre vjet me pare ose dicka e tille nuk e kam njohur pikturen apo vizatimin e Matisse, ndoshta eshte thjesht rastesi.
Dua tu kujtoj gjithashtu se punimet e mia nuk jane profesionale, cdo gje varet sa kohe te lire kam dhe cfare bojra me bien ne duar.
Faleminderit per komentet.
Meqenese me kujtuat Matisse me poshte po ve nje pikture te tij, vetem sepse me duket shume shqiptare si pikture. Me kujton kartolinat qe i beja mamit vete per 8 Marsin.
Still Life with Iris Arum & Mimosa
![]()
Pershendetje te gjitheve
Nje propozim te tille e kisha bere tek nje kend me poezi te Anit,qe edhe ty te paska frymezuar;eshte e vertete qe arti viziv merr shume stimuj,elemente per te krijuar dhe angazhuar poezine ne nje dimension tjeter,ne dimensioni e nje poezie qe ndjehet dhe njekohesisht shikohet,pra nje poezi qe ka impakt dual me publikun,por mesa shikoj une eshte e veshtire te kontaktosh me identikite reale dhe personazhe qe kerkojne nje vlere me te kujdesur nga publiku.
Nuk do te thote qe puna jote qe ngjan apo te risjell nje imazh te nje pikture tjeter,eshte e pavlere,perkundrazi vlera qe ti i jep kesaj pune eshte nje brendesi,nje organike e gjithe struktures tende te pakondicionuar nga realiteti...e keshtu ndosh gjithandej.
Tani po te shoh me tej...fiori...URIME
Me pelqen shume.
A nuk me thua...ne michigan je?
nese po...me gjej mundesine te takohemi
me dashuri macia blu
Krijoni Kontakt