Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga nuro1 Lexo Postimin
    ata djem ne foto jan torbesh, torbesht pra ku gjenden dhe e nderojn kombin dhe her malazez her shqiptar e cka mos, dojsha me then se torbesht nuk zgjedhin mjete per me perfitu ne vendin ku ndodhen jan shum te aft mos ishin dhe aq e aft nuk do te na lujshin ne qibrita neve ne maqedoni pershembull me dui,n parti me asnje shenje kombetare populli e voton mernja me mend torbesht na udheheqin mos zot ma keq

E kam ndegju prej pleqve se torbesht e ruajn kryqin ne fund te cekmexhez,ne rast nevoje.
    Pse kush te tha ty qe jane torbesh?...ata jane malesor (shqiptar te Malit te zi) duke festuar pavarsine e Malit te zi ne 2006.

Demokracia e Re Maska e Progres
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    216
    Per torbeshet nuk di shume,mirepo e di qe torbeshi q

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-07-2007
    Postime
    25

Reagim

Shoci, mos e ke pak gabim, pwr Ali Shenin, apo sic eshte ne te vertete Ali Sami Jen.
    Nuk e mohoj faktin se se ka qene BEKTASHI, por asesi nuk ka qene TORBESH apo GORAN. I tille nuk ka qene as Abdyli, as Naimi, dhe kuptohet qe nuk ka pasur mundesi te jete as Samiu. E kam fjalen per vellezit Frasheri qe i kane dhene ndere dhe respekt shqiptarise, si ne fushen politike, poashtu edhe ne ate letrare dhe gjuhesore.
    Mbetsh me shendet.

Citim Postuar më parë nga GL_Branch Lexo Postimin
    nuro, Zajasi eshte me 99% shqiptar kurse 1% jane sllavmaqedon (mbase keta jane torbeshet)

dhe ato foto qe i dergove nuk jane torbesh por pomaket e greqise thuhet se jane me origjine kaukaze por edhe vendas thrakas te islamizuar.

Disa nga keta torbeshet duken tipare si sllav dhe bullgar (perzier) e jo si shqiptar kurse keta Goranet jane me te ngjashem me shqiptaret

nje nga torbeshet em te famshem eshte Ali Sheni (me origjine nga Prizreni) ka qene per disa vjet kryetar i Fenerbahces dhe eshte nje nga 5 personat me te pasur te Turqise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-05-2008
    Postime
    33
    Pse bre bura lodheni kot me kete pyetje.

Shkoni e pyetin Ali Ahmetin kush jane keta Torbeshet dhe ju tregon ai shum mire, sepse i njeh shum mire, pasi qe Nanen dhe baben e vet i ka te ktii lloji te flliqur.

Shendet djema...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •