Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Cfar te te bej une ty qe ke mungese intelekti ?!!!
    Juve vazhdoni me qendrimet e juaja duke thene se ne Kuran thuhet se Toka eshte e rafshte dhe i qendroni besnik ketij pohimi edhe pse e dini qe nje fjale e tille nuk ekziston ne Kuran!!!
    800 milion here e kam perseritur dhe prap e perseris. Fjala qilim ka kuptimin metaforik, okay. Qilimi shtrihet mbi nje siperfaqe tjeter, pra mbulon nje siperfaqe me nje siperfaqe tjeter.
    Toka eshte e perbeme prej disa sferave. Ni-Fe sfera, magma sfera , litosfera etj.
    Secila sfere shtrihet si nje qilim mbi sferen tjeter, sepse mbulon siperfaqen e saj me nje siperfaqe tjeter.

GV_USA
    Domethene kur thuhet qe "shtrihet si qilim" eshte e pamundur te jete metafore per "e sheshte" dhe eshte vetem metafore per "shtresat e tokes" ?

Aty shkruhet shume pa thene asgje dhe pastaj me metafora nxirret ca kuptimi kan qef robt.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Domethene kur thuhet qe "shtrihet si qilim" eshte e pamundur te jete metafore per "e sheshte" dhe eshte vetem metafore per "shtresat e tokes" ?

Aty shkruhet shume pa thene asgje dhe pastaj me metafora nxirret ca kuptimi kan qef robt.
    po re ishte gjeolog muameti,merrte vesh nga litosfera....dhe nga mineralogjia dinte ai,thoshte qe ka ren hekri nga qielli....vecse ai e thoshte hekri ne kuron, nuk e thoshte hematit si nje oksid(Fe2O3),kuron shkencor mo
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 30-12-2008 më 16:10

i/e regjistruar Maska e Aerial
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    81
    Nje pyetje kam per te gjithe ata musliman qe e ndjenje se munden te japin pergjigje... Cili eshte qendrimi zyrtar i fese per femrat ne boten e ardhme (mashkujve u premtohen bukuroshe symedha, te lumet ne/ata qe shkojne atje ), po femrave cka u ofrohet ? (me sa kam informata ne Kuran nuk shkruhet fare per kete)??

Eshte bere kjo pytje here pas here gjetiu ne forum mirepo do te kishim dasht nje pergjigje te drejtperdrejte dhe dhe racionale (nese ekziston) dhe jo te kalojme ne polemika te ndersjellta.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Se di ti?I ofrohet 1/78 pjese e mashkullit.Po te jene me fat qe ti bjere nje mashkull qe nuk ka qene edhe aq i mire ne toke,qe te mos marri 78 virgjeresha ne parajse.Une them 56 mire eshte,si viti kur Rusia komuniste hyri ne Hungari.

Gjithsesi Kurani mashkullin pa femer nuk e le,te pakten 1 do ja japi dhe ajo do jete femra me fat ne parajse.Kuptohet raste te ralla keto sepse lufta per pushtet dhe skllaverimin e femres edhe ne parajse do vazhdoje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 09-01-2009 më 21:14

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    hec se ju ben nje sfide white_knight ktyre te arabizumve.

vera eshte nga shejatani apo jo!!!!!!!!!!!!
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=142
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Shqiperia në internet, pa ".al
    Nga PORTI_05 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 18:54
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •