Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Faqja faithfreedom është hapur prej një ish studiuesi islamik të quajtur Ali Sina (nuk e di nëse është emri i tij i vërtetë ky, apo përdor pseudonim për shkaqe që merren lehtë me mend)

http://www.faithfreedom.org/index.htm

Këtu te kjo faqe, Ali Sina ka vendosur një lajmërim interesant ku nëpërmjet Kuranit shpjegon se Muhameti ka qënë:
    - Misogjin
    - Narcizist
    - Përdhunues
    - Pedofil
    - Torturues
    - Vrasës
    - Terrorist
    - Lider kulti
    - I çmendur
    - Plaçkitës
    etj.

I jep atij që i hedh poshtë këto akuza plot $ 50.000.

Fitoni para nëpërmjet besimit tuaj! Sfidojeni Ali Sinën.
    Pik se pari ky Ali Sina kur nuk ka qene musliman. Pra ta pastrojme kete pike.
    Se dyti Ali Sina nuk ka 50 morra ne b.yth e jo me 50 mije dollar.
    Se treti Ali Sina eshte i verberuar komplet nga trute. Truri i tij mund te krahasohet lirisht me trurin e Kristofer Kolombos i cili vdiq duke menduar qe zbuloi Indine e jo nje kontinent te ri, edhe pse te gjithe lundruesit tjere qe vizituan token e re i thonin Kolombos ke zbuluar toke te re, por Kolomboja ishte kryeforte sa qe i quante ata budallejne dhe nuk luante aspak prej qendrimeve te veta se kishte zbuluar Indine.
    Sot ne e dime se cfar trapi eshte treguar Kolomboja ne kete aspekt.
    E njeta vlen per Ali Sinen te gjithe i thuajne se eshte gabim por eshte e kote kur truri i tij i thote se ka te drejte, por kjo ama nuk dmth se ai ka te drejte.
    Andaj te bindish nje person te tille eshte njelloj sikur me bind Kolombon qe kishte zbuluar toke te re.
    Sot ekziston nje proverbe e cila thot " nqs e ngrejme nga varri Kolombon ai perseri ka per me thene qe ka zbuluar Indine".
    E njejta vlen edhe per kete far idioti qe mundon te tregohet si ish musliman edhe pse kurre nuk ka qene i tille.
    Ai edhe pasi te vdesi, nese njeri gjen menyre ta ngjalli perkohesisht, ai perseri do te pohoj keto gjera, qe islami keshtu, Muhamedi ashtu.
    Ali Sina nuk e ka problem fare te kuptoj se si Toka u krijuar para Diellit sipas Bibles, por ama e ka problem te kuptoj qe a.s. Muhamedi ka qene profet e ka problem te kuptoj qe Kurani eshte liber i Zotit.
    Andaj ju kisha keshilluar qe nese mundoheni te lexoni Kuranin per te marre 50 mije dollar nga ky manipulatori, ju kisha thene e beni ate pune kot.
    Por ama nese e lexoni Kuranin per deshiren tuaj , atehere kjo ka vlere.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    e vetmja arsye se kerkushe nuk i merr ato pare ashte sepse myslimanet nuk i pranojne qe ti marrin se i quajne haram e jo sepse nuk munden ti hedhin poshte ato qe thote kurani
    Je ai burre nene ti qe mund te hedhish dicka poshte nga Kurani?!!!
    Ja urdhero hidh dicka poshte nga Kurani dhe une do te jap ty $500!!!
    Ke besen time.

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Je ai burre nene ti qe mund te hedhish dicka poshte nga Kurani?!!!
    Ja urdhero hidh dicka poshte nga Kurani dhe une do te jap ty $500!!!
    Ke besen time.

Me Respekt GV_USA
    kuroni thote qe toka shtrihet si qilim,pra eshte e sheshte.silli 500$
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

kushe e ka pare zotin asnjeri.po me tregoi njeri zotin do ti fal jeten

une besoj ate qe shoh dhe ate qe eshte llogjike dhe qe perputhet me shkencen dhe shkenca eshte ajo qe thote te verteten se eshte shkenca ajo qe ne nxjerr ne pah sot se persh hebrenjt me palestinezet jan vellezer kan nje dna dhe ata prap vriten me njeri tjeterin ngaqe jane viktima e e pejllave e tyre q seshte gje tjeter pervec se kurani dhe bibla.zoti eshte nje dhe ai mund te njihet thjesht vetem si zot kurse keta qe kan shkruajtur kurana bibla e ku di care jane njeres qe me ane te zotit te kryejne qellimet e tyre per shembull arabt sot po bejne ato qe kan bere te krishteret ne mesjete persh mbreti i athershem i spanjes ju vidhte arin inkave dhe e perdorte ate per te forcuar kishen katolike po qellimi i tij ishte spanja dhe spanjollet jo kisha katolike. sot arabt deri te majkell xhekson shkojne duke i dhen me miliona dollar vetem e vetem per te bere reklam ne favor ta allahut dhe arabi sot ne nje fare menyre na rriep ne se na e shet nafeten sa qimet e kokes dhe qellimi i tyre nuk eshte islami po me ane te islamit te fitojne sa me shume pushtet vete si arab dhe ne nje fare menyre ja kan arritur qellimit te dyaj palet perderisa akoma dhe sot ka akoma njeres qe nuk e shohin dot te verteten qe nuk ndodhet jo me larg se para syve te tyre.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Bashkim_Lecka Lexo Postimin
    kuroni thote qe toka shtrihet si qilim,pra eshte e sheshte.silli 500$
    E ke gabim !!!
    E keq kupton ajetin, aty nuk thot se toka eshte e rafshte !!! Kete konkluzion e nxjer ti nga mendja jote pasi mendon qe qillimi shtrihet vetem ne gjera te rafshta!
    Qilimi shtrihet mbi siperfaqen e nje objekti tjeter.
    Ky ajet tregon se toka (Litosrefa perndryshe) shtrihet si nje qilim permbi NIFe sferen sepse mbulon siperfaqen e kesaj sfere me nje siperfaqe tjeter.
    Pra roli i qilimit eshte per te mbuluar nje siperfaqe , cfar do qofte forme te ket, andaj i dashur Bashkim Lecka je gabim, ashtu qe nuk meriton $500!
    Oferta ime akoma vazhdon, mos u brendog Kurani ka 114 kaptina ashtu nuk ai vlen qe te terhiqesh nga kjo sfide vetem me nje humbje.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    C'far u be me pyetjen time ?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E ke gabim !!!
    E keq kupton ajetin, aty nuk thot se toka eshte e rafshte !!! Kete konkluzion e nxjer ti nga mendja jote pasi mendon qe qillimi shtrihet vetem ne gjera te rafshta!
    Qilimi shtrihet mbi siperfaqen e nje objekti tjeter.
    Ky ajet tregon se toka (Litosrefa perndryshe) shtrihet si nje qilim permbi NIFe sferen sepse mbulon siperfaqen e kesaj sfere me nje siperfaqe tjeter.
    Pra roli i qilimit eshte per te mbuluar nje siperfaqe , cfar do qofte forme te ket, andaj i dashur Bashkim Lecka je gabim, ashtu qe nuk meriton $500!
    Oferta ime akoma vazhdon, mos u brendog Kurani ka 114 kaptina ashtu nuk ai vlen qe te terhiqesh nga kjo sfide vetem me nje humbje.

Me Respekt
    GV_USA
    ke pa noi qilim sferik ti???? hec silli 500$
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Pik se pari ky Ali Sina kur nuk ka qene musliman. Pra ta pastrojme kete pike.
    Kjo që thu ti është prdhë.
    Unë shkruajta ish studiues islamik.

Se dyti Ali Sina nuk ka 50 morra ne b.yth e jo me 50 mije dollar.
    Kjo është fëndë.
    Ti nuk ke sesi ia di llogarinë bankare Ali Sinës.

Se treti Ali Sina eshte i verberuar komplet nga trute. Truri i tij mund te krahasohet lirisht me trurin e Kristofer Kolombos i cili vdiq duke menduar qe zbuloi Indine e jo nje kontinent te ri, edhe pse te gjithe lundruesit tjere qe vizituan token e re i thonin Kolombos ke zbuluar toke te re, por Kolomboja ishte kryeforte sa qe i quante ata budallejne dhe nuk luante aspak prej qendrimeve te veta se kishte zbuluar Indine.
    Kjo është diarre mendore.

Nga sa pashë unë te faqja e këtij, aty kanë marrë pjesë shumë shkollarë të islamit, shumë njerëz të njohur dhe të paktën, të paktën janë futur në debat.
    Madje kanë nxjerrë dhe justifikime.
    Me këto "argumente" vari hejbet ju të mërzisni për nder.
    Ezekiel 25-17.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Kjo që thu ti është prdhë.
    Unë shkruajta ish studiues islamik.

Kjo është fëndë.
    Ti nuk ke sesi ia di llogarinë bankare Ali Sinës.

Kjo është diarre mendore.

Nga sa pashë unë te faqja e këtij, aty kanë marrë pjesë shumë shkollarë të islamit, shumë njerëz të njohur dhe të paktën, të paktën janë futur në debat.
    Madje kanë nxjerrë dhe justifikime.
    Me këto "argumente" vari hejbet ju të mërzisni për nder.
    Per ty cdo gje eshte diare mendore, fundja eshte e kuptueshme kjo sepse ma merr mendja te njejtin kuptim ke edhe per trurin tend.
    Ti urdhero e me demanto ne ato qe thash , e diaren lene anash , se nuk i unteresojne ketu askujt pordhat e tua dhe diareja jote.
    Keshtu jasht teme te te pyes sa vjecar je pash nderin, 5 ose 10 ?!!
    Sma merr mendja qe je me i vjeter, sepse ato qe jane me shum se 10 vjet nuk permensin pordha dhe diare ne postimet e tyre.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Po çfarë të demantoj o i trashë?
    Që nuk është studiues islamik?
    Apo që nuk ka lekë për të të ofruar nëse e kap në gabim?

O tarallak mazllëm, këto që thu ti nuk kanë lidhje fare me temën.
    Këtu e ke sfidën: http://www.faithfreedom.org/challenge.htm

Hidhju sumës edhe hidhi poshtë çka shkruan ai. Përndryshe kris bithën mos na hip nervat kot.
    Ali Sina thotë, është si Kolombi! Ty të paska bërë qark të shkurtër truri mer!!
    Ezekiel 25-17.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Shqiperia në internet, pa ".al
    Nga PORTI_05 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 18:54
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •