sa jane shtuar komunistat more brari
Cfare njerezish te semure qe ka kjo bote.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
O Dele komuniste qe nuk e hoqe kurr vesin e keq te se qenit skllav me deshire.
DEMOKRACINE NUK E SOLLI BERISHA MORE LEGEN; E SOLLEN ATA STUDENTE DHE POPULLI QE U NGRIT ANEMBANE E JU KUNDERVU SISTEMIT.
Nuk ju largove kurre idhujtarise politike mor i ngrate. E cte ben ty me te mire se ata qe vrane ne emer te Enverit, kur ti do te vrisje ne emer te Berishes?
Cte ben ty me te zgjuar se ata qe gjithe perparimin ekonomik pas L2B ja veshen Enverit dhe jo prinderve tane qe ndertonin hekurudha si vullnetare ( te detyruar) ne moshen 16 vjecare.
C'te ben Njeri ty mor legen, mor kriminel qe nuk njeh jetet e atyre qe luftuan per Demokracine por ja vesh Berishes kete merite te popullit.
PTu ... Njeri i pacipe, i ngrate... Skllav. Ti ke qene skllav i Enverit e tani je Skllav i Saliut.
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
kam kohe pa hyre ketu dhe njehere qe hyra me ra shorti te lexoj budallalleqet e ketij injoranti fukara
zoti na ka dhene syte per te pare veshet per te degjuat mendjen per te menduar por ketij injorantit ti japesh nga 100 sy veshe e mendje kurre nuk ka per te ndryshur do kujtoje qe evolucioni eshte komunist
sa per temen ne fjale une kam qene student ne ate kohe dhe ishte per tu qeshur ne dolem jashte ("demostrate")sepse na deturuan petagoget duke na thene por nuk dolet jashte te ankoheni qe skeni drita(urdheri i skender gjinushit) do tju ngelim ne provimet e nentorit
ramis alise nuk mund ti afroheshe 100 metro dhe ai pranoi takim me studentet bile na pyeti cfare kerkoni ne i thame plurarizem ai tha po mire bejini nje kerkese adilit dhe une do ti them nga ana ime qe ta ndryshoje ligjin
so cdo gje ishte nje JOKE
plani ishte bere kur alia mori ne zyre Nanon e Bishen e i tha ti nano do mbash partine komuniste dhe serbi-grek berishe do krijosh nje parti demokratike
e bukura ka qene kur SERBI-GREK-BISHA i tha ramis alise
" UNE KAM MBI 25 QE I SHERBE PARTISE ME BESNIKERI DHE DEVOTSHMERI CFARE TE KEQE I KAM BERE PARTISE QE ME JEP NJE DENIM TE TILLE TE JEM NJE KRYE TE NJE PARTIE ARMIKE ME PARTINE E ZEMRES SIME"
ramizi i tha kjo pune ka mbaruar dhe keshtu do te behet
Krijoni Kontakt