Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Cool Sapo morët një paralajmërim tek Forumi Shqiptar!

I/e dashur MUAHHH,

Sapo morët një paralajmërim nga moderatorët tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Mungesë serioziteti në diskutime

Kujdes ke mare nje verejtje per mungese serioziteti her tjeter do flasim ndryshe.

-------

Postimi në fjalë:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=1965058
    Citim:
    Video Historia
    Zogu
    Paralajmërimet shërbejnë si një mënyrë për t'iu kujtuar ju rregullat e forumit të cilat ju duhet t'i respektoni.

Gjithë të mirat,
    Forumi Shqiptar
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Pratolini, mos i jep verejtje nje anetari ne nje forum ne te cilin nuk moderon. Nese shikon shkrime apo sjelje te pahijshme ne nje forum tjeter nga ai i cili moderon, nisi nje MP moderatorit te atij forumi ose nje smo apo admin.

Albo
    Forumi: Ndihmoni njëri-tjetrin
    Moderatore: ClaY_MorE, Darius, BvizioN

Perse ky "abuzim" dhe ky "kercenim"?! Kush tha se duhet te jemi gjithmone serioze ne pergjigjet tona neper tema?! Tek ai forum une kam ndihmuar shume vete dhe kam dhene pergjigjen si e kam pare te arsyeshme per temen. Ke kam ndihmuar me ka falenderuar te tjeret sme kane dhene verejtje! Apo meqe eshte mundesia ne dore shfrytezim posti!
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 07-07-2008 më 11:03

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Ne kete rast behet fjale ne nje teme qe une kam hapur personalisht nje Moderator i ForumiShqiptar dhe kur ti shkruan ne temen e tij dhe ven line qe nuk jane serioze dhe jane thjesht tallje eshte munges serioziteti dhe munges rrespekti ndaj pjestareve te stafit te ForumiShqiptar:

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Me serioz ne tema te anetareve te tjer dhe me serioz dhe rrespekt ndaj pjestareve te forumishqiptar.

Citim Postuar më parë nga Bledari Lexo Postimin
    Ne kete rast behet fjale ne nje teme qe une kam hapur personalisht nje Moderator i ForumiShqiptar dhe kur ti shkruan ne temen e tij dhe ven line qe nuk jane serioze dhe jane thjesht tallje eshte munges serioziteti dhe munges rrespekti ndaj pjestareve te stafit te ForumiShqiptar:

Me serioz ne tema te anetareve te tjer dhe me serioz dhe rrespekt ndaj pjestareve te forumishqiptar.
    Me falni per nderhyrjen.Po ca do te thuash me kete ti Bledar qe je moderator dhe ke te drejta me shume se antaret e tjere.Apo duhet te respektohesh me shume se te tjeret.????
    Edhe njehere me falni per nderhyrjen.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    MorDor asnje gje ishte munges serioziteti ne nje teme qe hap cfare do kush te jet Anetar apo Moderator ai i mungoj seriozitetin asaj teme pasi ai anetar ose moderator "une" ka hapur nje teme sepse kerkon nje ndihme per nje dicka prandaj nese eshte e mundur qe doni ta ndihmoni shkruani nese jo mos shkruani fare po te lexosh rregulloren FSH mungesa e serioziteti "kur nje person paralajmerohet ne privat nje her" dhe fyerja e nje anetari apo moderatori ndeshkohet penalizim.
    Nuk kam gje ne dore MorDor sepse sot jam moderator nese nuk jam thjesht po rrespektoj rregulloren e FSH.

Kalofsh Mire

Mos me keqkupto.Nuk e kisha me tendence..Se mund te jem shprehur keq aty..Nuk kisha gje me ty as qe kishte piken me te vogel te tendences..Thjesht paqartesi..
    Kalofsh sa me mire...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar më parë nga MorDor Lexo Postimin
    Mos me keqkupto.Nuk e kisha me tendence..Se mund te jem shprehur keq aty..Nuk kisha gje me ty as qe kishte piken me te vogel te tendences..Thjesht paqartesi..
    Kalofsh sa me mire...
    Jo aspak nuk te keqkuptoj thjesht me qe kerkove nje sqarim te sqarova

Kalofsh Mire dhe ti plako.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Jo vetëm që vërejtja nga mod. ishte me vënd por u ndryshua edhe ngjyra, nga e verdhë në të kuqe. E di që ke sensin e humorit, por fatkeqësisht e ke shumë të tepruar dhe je në forumin e gabuar.

Gabimi i mod. është sepse ka vendosur vërejtje në një forum të cilin nuk e ka nën moderim, mod. do të japë sqarim karshi stafit të forumit dhe jo anëtarëve.

Mordor, për ju e për të gjithë: doni nuk doni ju mod. është pjesë e stafit të forumit dhe si i tillë e keni për detyrë ta respektoni. Siç po diskutojmë edhe tek tema për listën e injorimeve e keni të pamundur të vendosni anëtarët e stafit në injorim, mund ti injoroni në mënyra të tjera dhe ajo është e drejta juaj.

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Ndihme per disa test cases...
    Nga BeracakjaKeqe në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-02-2004, 01:07
  4. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •