Pershendejte !
Kam luajtur ne kete loje qe ne versionin Lineage II C4, eshte vertet e bukur, e pa krahasueshme me lojrat e tjera, dhe lojerat e tjera si WOW etj. sjane gje tjeter vecse "kopje" e saj ( ata qe e luajne lineage 2 e dine ).
1.Dragon-net.net 15x eshte serveri i pare, qe kam luajtur,(nje nga serverat me te medhenj private ne bote).
2.l2fortuna.de eshte serveri i dyte 35x, qe kam luajtur, ku krijuam bashke me disa shoke te tjere shqiptare te parin clan "SonsOfTheEagle",i cili nga dita ne dite evoluoi derisa arriti maximumin ( zoteruam per per 1.5 vjet rresht Godard Casttle, deri sa serveri u be "wipe"( u fshi database ), dhe per nje periudhe kohe alleanca e krijuar nga ne "3Kingdoms" zoteronte 3 casttle.Deri ne diten e fundit te serverit pushteti dhe ndikimi i ketij klani ishte i padiskutueshem ne community e serverit dhe deri diten e fundit clani ishte i pari ne top clan list.Duke vrare shpesh raid boset epike Baium , Antharas, Anth queen, arritem te fitonim sasine me te madhe, si clan te boss jewels, mjafton te permend psh. ne te gjithe serverin ndodheshin vetem 8 antharas earing, nga te cilat 5 i kishim ne si clan.Gjithashtu arritem te benim arme te mira, te cilat na ndihmuan te theynim disbalancen e krijuar nga "donatore", te cilet i blinin armet ne para reale online.Klanit pervesh shqiptareve iu shtuan mjaft djem dhe vajza nga shtetet e tjera me te cilet kaluam ( dhe kalojme akoma pak kohe te bukur ).
3.l2core.com eshte nje server tjeter ku kemi luajtur si klan, ku GM/Admin ka qene shqiptar.Serveri ishte i tipit pvp 1000x, ku gjithashtu per nje kohe mjaft te shkurter arritem te mernim Godard dhe te kishim Top clan.
4.l2blaze.com u be "foleja" e re e Shqiponjave mbasi l2fortuna.de u be "wipe".Me 400-500 njerez online , edhe me surprisoi fakti qe per 2 jave arritem te mernim Godard Casttle.
Aktualisht te gjithe "Funs" e lineage II mund ta gjejne Fuqine e ketij klani ne serverat : l2fortuna.de Clani Illegals( pas wipe ) me Lider Aslan dhe l2blaze.com ku kemi vendosur lider Zipper, dhe ku luaj dhe une.
SI E KEMI MBAJTUR KETE CLAN ME 120 NJEREZ ?
Komunikimi eshte zemra e organizimit.
Une qe ju shkrojta jam RenaldoNjeshi, krijuesi dhe Lideri i clanit SonsOfTheEagle.
Per te pare foto,video action ( se shpejti ) per te mesuar per me te rejat e S.O.TH.E, kuptohet nese jeni "funs" i lineage 2, po ju vendos adresen e clanit :
eagle.informe.com
JU FALEMINDERIT
Krijoni Kontakt