Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-07-2008
    Postime
    2

Lineage II CT1.5 Hellbound

Pershendejte !
    Kam luajtur ne kete loje qe ne versionin Lineage II C4, eshte vertet e bukur, e pa krahasueshme me lojrat e tjera, dhe lojerat e tjera si WOW etj. sjane gje tjeter vecse "kopje" e saj ( ata qe e luajne lineage 2 e dine ).
    1.Dragon-net.net 15x eshte serveri i pare, qe kam luajtur,(nje nga serverat me te medhenj private ne bote).
    2.l2fortuna.de eshte serveri i dyte 35x, qe kam luajtur, ku krijuam bashke me disa shoke te tjere shqiptare te parin clan "SonsOfTheEagle",i cili nga dita ne dite evoluoi derisa arriti maximumin ( zoteruam per per 1.5 vjet rresht Godard Casttle, deri sa serveri u be "wipe"( u fshi database ), dhe per nje periudhe kohe alleanca e krijuar nga ne "3Kingdoms" zoteronte 3 casttle.Deri ne diten e fundit te serverit pushteti dhe ndikimi i ketij klani ishte i padiskutueshem ne community e serverit dhe deri diten e fundit clani ishte i pari ne top clan list.Duke vrare shpesh raid boset epike Baium , Antharas, Anth queen, arritem te fitonim sasine me te madhe, si clan te boss jewels, mjafton te permend psh. ne te gjithe serverin ndodheshin vetem 8 antharas earing, nga te cilat 5 i kishim ne si clan.Gjithashtu arritem te benim arme te mira, te cilat na ndihmuan te theynim disbalancen e krijuar nga "donatore", te cilet i blinin armet ne para reale online.Klanit pervesh shqiptareve iu shtuan mjaft djem dhe vajza nga shtetet e tjera me te cilet kaluam ( dhe kalojme akoma pak kohe te bukur ).
    3.l2core.com eshte nje server tjeter ku kemi luajtur si klan, ku GM/Admin ka qene shqiptar.Serveri ishte i tipit pvp 1000x, ku gjithashtu per nje kohe mjaft te shkurter arritem te mernim Godard dhe te kishim Top clan.
    4.l2blaze.com u be "foleja" e re e Shqiponjave mbasi l2fortuna.de u be "wipe".Me 400-500 njerez online , edhe me surprisoi fakti qe per 2 jave arritem te mernim Godard Casttle.
    Aktualisht te gjithe "Funs" e lineage II mund ta gjejne Fuqine e ketij klani ne serverat : l2fortuna.de Clani Illegals( pas wipe ) me Lider Aslan dhe l2blaze.com ku kemi vendosur lider Zipper, dhe ku luaj dhe une.
    SI E KEMI MBAJTUR KETE CLAN ME 120 NJEREZ ?
    Komunikimi eshte zemra e organizimit.
    Une qe ju shkrojta jam RenaldoNjeshi, krijuesi dhe Lideri i clanit SonsOfTheEagle.
    Per te pare foto,video action ( se shpejti ) per te mesuar per me te rejat e S.O.TH.E, kuptohet nese jeni "funs" i lineage 2, po ju vendos adresen e clanit :
    eagle.informe.com
    JU FALEMINDERIT

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    shum seriozisht e ke marr nje loje. Une e kam luajtur L2 qe nga C2 deri sa dolen Kamael. Kamael per mua e prishen komplet lojen. Kam luajtur ne shume servera dhe kam qen Admin/GM i serverit echokinetics per mbi 2 vjet dhe jam akoma thjesht nuk jam aktive sepse kam pun te tjera per tu marre. Kam qen dhe un lideri i clanit dhe aleances ku u mblodhem shoqeria ime e shum te tjer qe kisha njojtur nga serverat e meparshem dhe tek serveri ku luanim dhe per 3 muaj kemi mbajtur te gjitha kishtjellat e lojes. Gjithsesi WoW nuk eshte kopje e L2. Mesa shof un ti ke luajtur vetem ne servera private po te provosh serverat e NCSoft se L2 eshte grind fest dhe gjithmon ka qen. E vetmja gje qe mund te beje te L2 ishte beje grind sa te arrije ne lvl 80 te merrje gjith armet S grade pvp si idiot deri ne fundjave dhe shpreso te behet ndonje siege i bukur.

Kamael jane vetem rrace e bukur per nga visual.Per nga loja ishin cope-cope.Ke te drejte Gerdi e prishen lojen,.Ishin shume mire racat e meparshme per Komercializmi do bej te veten..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Kam degjuar se kto lojra te behen si droge.
    Nuk ja vlen te fiksohesh aq shume.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Tema tė Ngjashme

1. Kėrkoj 'Lineage II: The Chaotic Chronicle'
    Nga MaDaBeR nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-11-2006, 21:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •