Kush e ka luajtur? Ju ka pelqyer? Cfare mendimi keni per Nero?
Une nuk e kam luajtur por kam pare disa video te DMC 4 ne youtube dhe me eshte dukur mjaft i bukur por mendoj se nuk ja kalon dot DMC 3
Kush e ka luajtur? Ju ka pelqyer? Cfare mendimi keni per Nero?
Une nuk e kam luajtur por kam pare disa video te DMC 4 ne youtube dhe me eshte dukur mjaft i bukur por mendoj se nuk ja kalon dot DMC 3
Kam ne plan ta blej per xbox 360.Kur ta luaj te them se deri tani sja kam idene.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Loje e bukur, mua me pelqeu me shum se 3, Nero ne krahasim me Dante duket pederast po ta shofesh ne kendveshtrimin e shqiptareve po ne kendveshtrimin e japonezeve eshte heroi zemermire tipik. Gjithsesi loje qe ja vlen ta luash
Gerdi kot me te pyet ore ka dale gje GOD OF WAR III ????
jo, nqs mund ta quash si III God of War qe doli per PSP por qe nuk mund te quhet sepse si histori me duket se eshte para te gjithave? God of War Chain of Olympus qe doli per psp trajtonte histori ne momentet e para qe Kratos fillon te sherbej Olimpin. God of War III me duket se eshte akoma TBA po eshte konfirmuar qe do dali dhe do jet vetem ne PS3
E dij qe eshte vetem per ps3 por doja me dit a ka dale ne komercio apo jo se ketu ne Itali del vitin tjeter.
Mendova mos kishte dale ne USA ose Japan.
Ne ShBA del neser (8 Korrik) per PC. E luajta demo-n edhe besoj qe do e marr se s'po luaj ndonje loje tjeter.
S'e marr vesh si pelqejne njerezit DMC3 me shume se te parin. Ta shikosh ca grafikesh ka mjedisi (kryesisht keshtjella) tek i pari ne krahasim me te tretin, menyra si leviz kamera ne ca kende eshte shume here me perpara. I treti ka ate qe personazhet i ka disi me te detajuar gjate filmave. Por ama i ka me te detajuar ne drejtim te stilit japonez, jo si i pari qe ishin me realistike. Po armiqte? Pse krahasohen ato budallalleqe gure shahu me shadows nga DMC1? Krahasohen ata engjejt kot me kot me Death Scythe e Sin Scissors nga DMC1? Ku ka boss ne DMC3 qe krahasohet me Nightmare 3 ne DMD mode te njeshit.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
E mora dje DMC4 edhe sikur s'kam shume qejf te kaloj ne Dante se krahu i Nero-s me duket me zbavites. Me Dante-n jam ngopur ne plot 3 lojera.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt