Kurse ne nje manual per deshifrimin e frazave pa lidhje qe nxirrni nga goja.
Ah po, dhe nje studim me titullin "ēfare duan femrat?" dhe perfundimi studimit do jete, nuk e dine as ato ca duan.
Kurse ne nje manual per deshifrimin e frazave pa lidhje qe nxirrni nga goja.
Ah po, dhe nje studim me titullin "ēfare duan femrat?" dhe perfundimi studimit do jete, nuk e dine as ato ca duan.
E shprehin e shprehin.. por varet se kujt ja shprehin.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
meshkujt flasin gjithmone per ate qe ndjejne. shpesh here mjafton nje fjale e vetme per te dhene te kuptosh. por ne femrat sa jemi ne gjendje te kuptojme ate qe duan te shprehin meshkujt?????
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Maryp, po neve trurin e kemi 24/7 ore ne dispozicion te analizes se fjaleve te tyre , qysh nuk e shef.
Si i tha Sandri - Irenes (pas kurrizi) te Pallati 176
- "Hajd tani ma thuaj troc, ky je ti e kjo jam une ... po jo keshtu se me nxive jeten "
Mire e tha po kujt ja tha![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
E kush tha qe nuk e shprehin aq troc madje sa te fusin friken... lum ajo femer qe e kupton![]()
Per mendimin tim meshkujt nuk flasin hapur per ndjenjat e tyre,se jane me te ekuilibruar,me te permbajtur dhe shpeshhere e kane te veshtire ta pranojne se kane rene ne dashuri.Kurse ne femrat,kur dashurojme " s'na mban barku gje".Meshkujt jane shume te rezervuar.Ndoshta sepse u pelqejne ta demostrojne ate qe ndjejne me shume me vepra se me fjale . (mua me pelqen ta besoj kete)
Elegance is an attitude.
Kush tha qe nuk e shprehin meshkujt??
Nese eshte vertet i dashuruar i shpreh qe c`ke me te.
Kur nje mashkull bie ne dashuri eshte zor me dal e kshuqe i bo tgjitha me qen me ate qe do.Edhe kjo qe thu ti eshte me e pakta qe mund te bej.Tani meshkujt po mashtrojn un te dua mi qene vdes per ty i thojn kot me tmbush menien gjasme.
E jo mo kur jan te dashuruar.
ndoshta ti e ke tek menyra se si e shpreh ai dashurin!bo!
Eh, bela. Gjynah qe ato qe njoh une jane lum fjalesh e nganjehere dhe daullen e veshit na e ēane me derr-verre. Ndoshta dikur mund te kene qene me namuz se kohet e fundit jane bilbilosur me teper se femrat(ose se kjo femra qe po flet ketu).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 07-07-2008 mė 18:22
Kam vetem nje limit: qiellin!
Sidoqoftė veprat mė tė bukura artistike qė shprehin (dhe pėrjetėsojnė) dashuri ndaj partnerit janė shkruar apo bėrė nga mashkujt...
Pse s'ua pėshpėrisim nė vesh ē'do ditė apo natė si diskun muzikor tė modės sė fundit, e bėjmė sa pėr t'ua kursyer timpanin...
Krijoni Kontakt