Pershendetje Anetar/e Te Forumit.
Te Ardhmes Tone Asnjehere Nuk I DIhet .... Apo Jo ?
Nga Njė Mendim : Si e Mendoni Tė Ardhmen Tuaj ?
Ju Uroj KaLofshi Sa me Mire ..... Diskutim Te Kendshem .....
Pershendetje Anetar/e Te Forumit.
Te Ardhmes Tone Asnjehere Nuk I DIhet .... Apo Jo ?
Nga Njė Mendim : Si e Mendoni Tė Ardhmen Tuaj ?
Ju Uroj KaLofshi Sa me Mire ..... Diskutim Te Kendshem .....
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
O maxhun ke filuar te mendosh seriozisht per jeten?(epo shyqyr)
Ku e dime ē'na rezervon e nesemja po duke njohur veten arrijme te imagjinojme dicka,thurim plane edhe pse ca gjera jane me fat e nuk varen nga ne.
E ardhmja ime-familja,puna,pushime (po patem kohe dhe lek).
Harrova,dhe te jemi shendosh se pa shend s'ka te ardhme.
Keshtu si rrjedhin punet tani e mendoj me nje diplome master ne ndonje dege te socil. ose psikologjise (edhe pse jam pak me vonese), ne apartament nja 50m2, te shkolloj vajzen, te jetoj me te gjersa te behet nja 25 vjece se pastaj do martohet. Do tja rris kalamajt.
Nese mbetem ketu ku jam dhe arrij pleqerine (Ishalla jo) do me gjejne ndonje dite pa fryme. Nese shperngulem diku tjeter do te jem ne ndonje azil pleqsh.
ky eshte realiteti se po te shkruaj car fantazoj he he he...
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Pa menduar te ardhmen ,nuk mund te jetosh dot te sotmen.Cdo gje qe bejme sot e bejm per te qen me mire neser .Pa te ardhmen ne mend nuk mund te hedhim dot asnje hap sot.
Te ardhmen e mendoj ne shqiperi.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Tani per tani nuk arrij te kem nje perfytyrim te qarte te se ardhmes time edhe se do deshiroja te ishte si fushe me lule![]()
La vita č bella...
Mendo te djeshmen...Jeto te sotmen...Perfytyro te ardhmen
Hmmm e ardhmja ime?? Me thon te drejten di qe do jet me vitalitet...se kshu jom une....! po gjithsesi le te themi qe do jete surpriza qe do mor perdite deri ne vdekje !
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Une te ardhmen time ,po e shikoj pak te zese ,..e prandaj po heci me filozofine jeto te sotmen ,se neser nuk i dihet .......
E mendoj kshu: e martuar me nje cun te bukur, te zgjuar e pasanik... me dy kalamaq te urt e te bukur si mami![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Krijoni Kontakt