do i thoja ku je manksh syrin tanksha zemren .Cfare do t'i thoshit njeriut tuaj te zemres ne keto momente?! -
goca-bules
jam si yll
ajde te shohe iher qe ta besoj![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Do ti thosha keshtu.
http://it.youtube.com/watch?v=iRbWtKh5QKk
do doja me mire mos i thoja asgje....thjesht ta shikoja dhe ai ta kuptonte nga veshtrimi im gjithe dashurine qe ndjej per te dhe gjithashtu te kuptonte se ndonjehere esht fati qe te detyron te besh gjera qe nuk i do dhe un e kuptoj mire por qe nese ti fatit nuk i jep nje te shtyre ai do te ngeci diku e ndoshta do te lendoje.....ne syte e mi ai do mund te lexoje se un jam gati te pres ne perjetesi por nese ne syte e tij nuk esht kjo deshire sikur nuk ia vlen.....nuk ia vlen te presesh ne nje hapesire boshe te pakuptimte......keto ai do ti kuptonte vetem me nje veshtrim por gjithashtu do te ishte dicka qe ai nuk do ta kuptonte kurre nga nje veshtrim...ose me sakte nuk do donte ta kuptonte dhe mua do te me duhej tia thoja me fjale............zemer edhe pse nuk do doja kurre un jam e detyruar te iki prej teje......por brenda meje do jem gjithmone me kujtimin tend.....
(Mtregoi motra qe ke pyt per mu)
:S Me fal qe jam humb keto jave, kam vendos te te lajmrohem shpirtuc... T'DU.
**** ** ** ***** ** ***!
fjalet jane thjeshte fjale, mund te te lendojne shume per nje moment, mund te bejne te lumtur ne nje moment tjeter, por.....jane vetem FJALE.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga maryp : 25-08-2008 mė 20:14
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Lepurushi ime,u bene 5 ore qe s'te kam pare.Me ka marre malli thummmmmmmmmm dhe pse te mora ne tel,nuk mu shua malli.
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Krijoni Kontakt