- Enveri
- Ramizi
- Saliu
- Fatosi
Enveri
Ramizi
Saliu
Fatosi
- Enveri
- Ramizi
- Saliu
- Fatosi
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
Po Princi ku eshte ? :P
Si Saliu, spaku demokrat![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Enveri, te jem diktator e kam enderren time ne sirtar.
votova per xhaxhin Enver qe na i mbush barkun me sheqer se xhaxhi Ramiz na i mbush me oriz...hahaha...Enveri ore se ja ka mbledh shqiptarve nuk ka pas krime vret baba cunin dalin gocat gjys lakuriq etj etj etj qe po ndigjojme....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
nuk ja vlen per asnjerin nga keta te votosh e jo me te te jesh si keta ...
..po nuk te prodhon truni emra tjere o Ard legeni...?
ps. "legen" po tregohesh vetem per kete rast..nese e ke me ironi dhe don te thuash qe jane" te kater njesoj" te lumte inteligjencia dhe ne kete rast ky sontazh do te ishte sondazhi me interesant per mua.
Ne se do te behej pyetja : Cili nga keta i ka sjelle me shume deme Shqiperise dhe shqipetareve ?..une do ti rreshtoja
1-Enver Hoxha
2-Sali Berisha
3-Ramiz Alia
4-Fatos Nano
Si Fatos Nano
ka lek te papam grun e ka kinge
ca do donit me shum nga jeta .....!?
Parti ENVER jemi gati kurdo her. Votova per xhaxhin se vetem ai i mban shqiptaret nen kontorll.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Qe je K..qe me K te madhe je o trim Dajti..Pike se pari meso te flasesh dhe mos ofendo si te te doje ***** ...pike se dyti shiko hapi syte aty se jeton ne shqiperi dhe keta lart te kane qeverisur ter jeten.. E treta shife qe ky sondazh eshte me shume humoristik se ske se si te behesh ti enver edhe as une sali.. Mire o Dajt K..qja? Ps "K..qe" vetem nqs e kishe me gjithmend ato qe the..
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
Krijoni Kontakt