Hasa me te dashuren e vet angleze:
HASA: I love you!
ANGLEZJA: I love you too.
HASA: I love you three.
Hasa me te dashuren e vet angleze:
HASA: I love you!
ANGLEZJA: I love you too.
HASA: I love you three.
Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...
tju tregoj nje histori per te qeshur: Kur jetoja ne Tirane kisha komshi nje cun nga Tropoja. Keshtu ishte shpirt njeriu i shkreti, vetem se ne pune seksi ishte njecike axhemi. Nejse, kishte bere si kishte bere dhe e kishte kapur njeren. Kthehem ne shtepi pas mesnate, dhe nga shtepia tjeter (muri na ndante) degjohej qe kishte action. Tani ky bircja yne, kishte degjuar qe femrat bertasin gjate seksit, po kjo e tij spo nxirrte ze. Vetem kur degjoj zerin e ketij palles tuj i berrtit asaj : po berrtit moj te q.... robte, bertit..dhe i binte ne shpulle...Ajo : Aman mos qello dhe bente sikur bertiste sa per ti bere qejfin atij dhe te shpetonte nga shpullat....
Nga te qeshmet kam rene nga krevati, vallai. Biles kur e takoja kete cunuin, jam matur ca here tja hapj si histori e te beja njecike gallate, po kisha frike mos ma merrte per keq...
haha me ndodhi nje e fort sot ne pune
Ishte nje burre italian dhe vjen te supermarketi ku punoja une dhe ngaqe nuk fislte mire anglisht me tha...un Kapucino!
Ok i thashe une, to stay apo to go??
Yes yes kapucino thoshte ai
Am like ok i know but is it to stay or to go???
He is like duke u shtremguar dhe bertitur...yesssss kapucinooooo
hahaha
dhe un nga mbrapa duke bertitur ar u gonna stay here??
Pastajq e mori vesh..o zot u shkriva...
niset nje emigrant per ne greqi dhe i bie nga mali.
sa po kalon kufirin dhe del ne autostrad sheh nje taksi dhe perpiqet ti thote ne greqisht ; thesaloniqi re thesaloniqi.....dhe
i pergjigjet taksixhiu duke i thene Oqi ..oqi.... po mir re bereqaves
deri ne Oqi me co.... i pergjigjet shqiptare.
Nje djale me emrin Taqke, pelqen nje vajze, dhe vendos ta propozoje. I del para dhe fillon ti flase por pa u prezantuar. Vajza e degjon dhe pas ca minutash i thote:
-PO mire ti po me flet kaq bukur, po emrin nuk ma the.
Dhe ky tani qe te hiqej si i zgjuar thote:
-MY NAME IS TAQI.
haahahahahhaah
Ishte njoni qe kishte 1 benz 240 nga ato te vjetrit.Kte e kishte ngjyre ulliri.Pas ca kohesh merr 1 benz tjeter,edhe ky 240 por ishte i zi.Targat e benzit te vjeter ja ven atij te riut.E ndalon policia dhe i kerkon dokumentat.Ky ja jep dhe polici i thot :
- Ktu thot qe makina eshte ngjyre ulliri kurse ti e ke te zeze.
- Pse mer vlla,ske pa naiher ulli te zi ti ?!
nje djale shqiptare martohet me nje greke per dokumenta se aji nuk dinte greqisht po ja bene njerezit e tij
naten e pare qe erdhi ne greqi aji si burre i mire qe ishte dhe per tu dukure i forte se kish degjuare qe greket duan shume te {q....} e shqepi gocen ne sex dhe ajo me ne fund i thote { qimisu } aji nuk dinte greqisht dhe i lodhure sic qe i thote akoma nuk u ngope moj te q... nenen e fillon nga e para ..
Ne pune dje me ndodhi i dicka qe une mendova ishte qesharake.
Nje burre donte te blinte topa tenisi dhe vjen me pyet mu:
Hey guy what kind of balls do you have?!
I'm like we have all different kinds sir which kind were u looking in particular.
nje grua qe eshte supervizer me pas me thote me shenje ....
You should have said: big one small ones and the ones in the middle.
Ej medet thash dhe ksaj si ka ik menja per at pun akoma - 50 vjec gruja...
E vertet........
Ishte nexho shabani ne nje lokal te tiranes me met begen e disa humorist te tjer.dhe po mundoheshin te benin humor po spo ja arrinin ne ate koh cohet nexhoja nga tavolina dhe mer me ik.
i thot meti ku po shkon nexho
po iki ne shkoder se kam i varrim...
meti,pse kush vdiq
nexhoja,po ja kan vra njerin ne shkoder se ka then 2 her rresht nje barselet!!!
Gjate 11 shtatorit, kur rane kullat binjake ne NY. Nje burre po tradhetonte me nje femer larg vendit ku ndodheshin kullat. Gruaja e ketij burri ishte bere merak edhe po i telefononte per shkak se burri i punonte ne njeren nga kullat binjake. Mbas shume oresh edhe kur kullat ishin rrezuar, burri hap celularin edhe shikon telefonatat edhe mesazhet e gruas se tij. E merr gruan ne telefon edhe i thote qe ishte i zene ne pune edhe ne ate moment ishte ne zyre duke punuar....
Ishte ne nje gazete ketu ne NY, ku tregonte qe me pas ky cift kishin bere divorc.
Krijoni Kontakt