Do tė pėrpiqem tė sjell njė fond modest nga fjalitė e shkurtėra qė paraqiten si vezullim. Ndaj i titullova : Vezullim mendimesh ! Bashkangjiten nė kėtė vazhdė !
Do tė pėrpiqem tė sjell njė fond modest nga fjalitė e shkurtėra qė paraqiten si vezullim. Ndaj i titullova : Vezullim mendimesh ! Bashkangjiten nė kėtė vazhdė !
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Nqs do te jesh i lumtur per nje cast, Rebelohu! Nqs do te jesh i lumtur per gjithe jeten, Fal!
FALJA eshte vyrtyti me i lart njerezor sepse esht Hyjnore.
![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Je fjala qe vjen me pas. Je zeri qe i jep force gjithe mendimeve te mia.
Emocionet e dashurise jane ethe te shpirtit, kur te shoh vdes nga te ftohtet..brrr
cdo dite po vdes nga pak, se dhemjen e kam afer e ty te kam larg. Kam prit e nuk ke ardhe,
pse s me vrave ti, po me le te gjalle. Vone eshte, vone eshte per te qar, vone eshte per te qesh,
vone eshte perseri pran meje te jesh!
Jetoj si ne parajse, ne nje bote krejt tjeter, nuk di se c'bej, nuk di nga shkoj.
Gjithmon nje buzeqeshje me perkedhel krejt fytyren kur kujtoj syt e tu.
A nuk e ven re o e dashur se sa i dashuruar jam pas teje?
Merre zemren time te shkret mbyte me dure tua pastaj knaqu ne kete bote se me s te them te dua!
Se kjo zemer vec per ty ka rrah dikur, por ti kete se kuptove kurre!!
Mos loto nese shkoj e s'kthehem. Mos me pyet si jam, kur e ndien si ndiehem.
Mos me pyet si jetoj kur me ke lene vete, mos kerko falje nga zemra qe nje here e vret.
Krijoni Kontakt