Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 90
    Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve...
    Vendosa me hap ket tem pasi simas meje ne forum ka anetar qe perdorin me shum se 1,2 ose 3 pseudonimeme, madje edhe njekohesisht ne te njejten koh ne forum.Po ju car menoni?
    [/LEFT]
    Sbesoj te jete e mundur qe te futesh nga e njejta IP me 2 account ne te njejten kohe.

megjithate personalisht sme intereson se me sa nick mund te futet nje anetar.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin
    Sbesoj te jete e mundur qe te futesh nga e njejta IP me 2 account ne te njejten kohe.

megjithate personalisht sme intereson se me sa nick mund te futet nje anetar.
    Pershendetje xhuliana, dhe flm per pjesmarrjen.....e thash edhe me perpara qe mundesh nga 2 ose 3 pc njeheresh, ose edhe nepermjet cell.....problemi qendron tek arsyea se pse, dhe sidomos nga kush....

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    ti skender76 pse je i njejti person me landi45?

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    ti skender76 pse je i njejti person me landi45?
    Ciao MUAHHH......emri im eshte skender dhe jam i 76 dmth 32 vjec, dhe nuk kam pse te jem Landi45(respekt per Landi45).....s'mund te jet nryshe, se s'do kishte kuptim tema qe kam hap....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Pershendetje xhuliana, dhe flm per pjesmarrjen.....e thash edhe me perpara qe mundesh nga 2 ose 3 pc njeheresh, ose edhe nepermjet cell.....problemi qendron tek arsyea se pse, dhe sidomos nga kush....
    si fillim, mund te hysh me 2 , 3 account pernjeheresh thjesht duke patur 2,3 shfletues te hapur dhe te ndryshem.
    Pra nuk ka fare nevoje per shume pc.

pastaj, arsyeja pse dhe kush.
    Te flas per si e shoh une.
    Ta zeme kam mbi 3 vjet ketu si xfiles, dhe me njohin disi, mirpo do kisha deshire te dija si do ishte te flisja me nje nickname tjeter, me te njejtet persona, apo thjesht per anonimitet, si do e merrnin mendimin tim te shkruar me nje nickname tjeter etj etj si keto.
    Edhe pse nuk eshte nevoja per arsye, fundja ne forum hyjme per qef, keshtu qe mjafton te them qe per qef dua te kem 2 nickname, se ashtu me do qefi.

Kena lind per qef o Skender.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    si fillim, mund te hysh me 2 , 3 account pernjeheresh thjesht duke patur 2,3 shfletues te hapur dhe te ndryshem.
    Pra nuk ka fare nevoje per shume pc.

pastaj, arsyeja pse dhe kush.
    Te flas per si e shoh une.
    Ta zeme kam mbi 3 vjet ketu si xfiles, dhe me njohin disi, mirpo do kisha deshire te dija si do ishte te flisja me nje nickname tjeter, me te njejtet persona, apo thjesht per anonimitet, si do e merrnin mendimin tim te shkruar me nje nickname tjeter etj etj si keto.
    Edhe pse nuk eshte nevoja per arsye, fundja ne forum hyjme per qef, keshtu qe mjafton te them qe per qef dua te kem 2 nickname, se ashtu me do qefi.

Kena lind per qef o Skender.
    Shife sa mir e ditka xfile perdorimin e 2,3 account pernjeheresh.....te deklaroj FAJTOR, denim me varje...pak shaka se edhe ne kena lin per me ba qejf, po pa ia prish qefin te tjerve......un nuk po gjykoj apo ofendoj njeri, thjesht desha opinionin tuj......ti e dhe, flm shum.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Kjo asht e vertet, bukur....po s'mduket e drejt qe ti flet me diken ne forum, pse jo edhe duke kerku ndihmen e tij(saj), kurse nga ana tjeter tallin b***** duke e kthy muhabetin simas qejfit, e ne forma nga ma te ndytat......se di si mun te durojn vehten...

po keshtu njerzish ke gjith andej ti nuk esht gje e re kjo as dhe ne forum jo...nuk ke cfare ti besh mos ja ve veshin fare atyre me mire
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    po keshtu njerzish ke gjith andej ti nuk esht gje e re kjo as dhe ne forum jo...nuk ke cfare ti besh mos ja ve veshin fare atyre me mire
    Pershendetje Tironcja_BLN dhe flm per kshillen, me t'vertet.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Nuk shof naj arsye te vlefshme pse njeri futet me dy Nick. Mbase kush perjashtohet per nje kohe te gjate, ben nje account tjeter dhe pastaj gjendet me dy nickname. megjithate nuk ka shum kuptim.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin
    Nuk shof naj arsye te vlefshme pse njeri futet me dy Nick. Mbase kush perjashtohet per nje kohe te gjate, ben nje account tjeter dhe pastaj gjendet me dy nickname. megjithate nuk ka shum kuptim.
    Ciao xhuliana....ata qe perjashtohen i lem jashte, t'pakten kan qen vetvetja....un po flas per persona ma te squt, qe din ca bajn, e lozin mir telenovelen, dhe qe lujn shum role mrena.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Roli i Akides së Selefëve në bashkimin e muslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •