Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 90
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ti skender falenderon ata qe e mendojne si tyja edhe replikon ata qe e mendojne ndryshe.

Une kam 3 nick ne Forum.Cfare bezdie te jep tyja kjo gje?????????????????????????????????
    Une i rregjistroj per vete edhe jo per tyja nick ne Forum.
    Per me teper po te them qe sjam njeri me 2 fytyra por me 1 edhe keshtu mos akuzoni kot sepse skeni ma cfare te kaloni kohen.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga klaus fisher Lexo Postimin
    Seicili le te mbaje aq pseudonime ,sa edhe deshiron ai vete.Nga ana mjekesore kjo shpjegohetme 3 fenomene-diagnoza. Personalitet i dyzuar,kompleks inferioriteti,dhe kompleksi i mugesave.. N.q.s. njeriu mendon se shprehet me mire duke patur 5-6 pseudonime , le te mendoje qe eshte edhe figure poliedrike(sic tha Ramizi per Dullen).por mire do te ishte te mos na qelbnin forumin me ere te keqe....Sepse shume rubrika kane filluar te qelben !
    Flm Klaus...m'ka pelqy shum pergjigjia jote.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Se pari tema eshte e hapur ne nenforumin e gabuar, tek kjo teme nuk kerkohet diskutim mes anetareve por sqarim nga stafi i forumit.

Sa i perket pyetjes tende, une do te sqaroj tash pik per pike dicka.

Sic eshte e drejt e nje vizitori te anetaresohet ne forum dhe te behet anetare i regullt i saj ashtu edhe e drejta e atij qe te regjistrohet me me shume pseudonime. Behen perjashtim tek anetaret e perjashtuar dhe problematik qe tentojne serish te futen me pseudonime te tjera, kundrejt atyre do te meren masa si cdoher qe jane marre, vetem se duhet qe sigurie reth kesaj ceshtje te jete 100% e sigurt qe eshte personi i permendur.

Perdorimi i me shume pseudonimeve ndonjeher shpie ne probleme te ndryshme, nje nder kryesoret eshte kur disa anetare njekohesisht gjenden ne Internet Kafe dhe e vizitojne forumin shqiptar, dhe te gjithe dyshojne se eshte anetari i njejte kur ata secili jane pran pc-s se vet ne net kafe. Andaj smund te meren masa perkundrejt anetareve qe na vizitojne nga adresa te njejta, sepse siguria se ai mund te jete nje person eshte e barabart me sigurine qe njekohesisht mund te jene disa anetare nga nje internet kafe.

Besoj se u sqarove dhe tash e ke gjithcka te qarte, disa ceshtje nuk zgjidhen aq lehte, sepse ketu ne forum kemi afer 40.000 anetare dhe nuk mund tu marim te drejten e shprehjes se fjale x anetareve pasi kan ip te njejte, sepse sic e ceka me lart, siguria eshte e permbajtur sa i perket kesaj ceshtje.

Gjithe te mirat!
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une vetem nje kam, por planifikoj te futem me nje tjeter,
    ska gje te keqe mendoj.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Se pari tema eshte e hapur ne nenforumin e gabuar, tek kjo teme nuk kerkohet diskutim mes anetareve por sqarim nga stafi i forumit.

Sa i perket pyetjes tende, une do te sqaroj tash pik per pike dicka.

Sic eshte e drejt e nje vizitori te anetaresohet ne forum dhe te behet anetare i regullt i saj ashtu edhe e drejta e atij qe te regjistrohet me me shume pseudonime. Behen perjashtim tek anetaret e perjashtuar dhe problematik qe tentojne serish te futen me pseudonime te tjera, kundrejt atyre do te meren masa si cdoher qe jane marre, vetem se duhet qe sigurie reth kesaj ceshtje te jete 100% e sigurt qe eshte personi i permendur.

Perdorimi i me shume pseudonimeve ndonjeher shpie ne probleme te ndryshme, nje nder kryesoret eshte kur disa anetare njekohesisht gjenden ne Internet Kafe dhe e vizitojne forumin shqiptar, dhe te gjithe dyshojne se eshte anetari i njejte kur ata secili jane pran pc-s se vet ne net kafe. Andaj smund te meren masa perkundrejt anetareve qe na vizitojne nga adresa te njejta, sepse siguria se ai mund te jete nje person eshte e barabart me sigurine qe njekohesisht mund te jene disa anetare nga nje internet kafe.

Besoj se u sqarove dhe tash e ke gjithcka te qarte, disa ceshtje nuk zgjidhen aq lehte, sepse ketu ne forum kemi afer 40.000 anetare dhe nuk mund tu marim te drejten e shprehjes se fjale x anetareve pasi kan ip te njejte, sepse sic e ceka me lart, siguria eshte e permbajtur sa i perket kesaj ceshtje.

Gjithe te mirat!
    Pershendetje Rapsoul, dhe flm per sqarimin qe me dhe.....por pytjen e kam per forumistat, thjesht per mi nigju opinionet e tyre, nuk du asgja ma teper, s'kam hap gjyq.....Shum respekt per punen tuj dhe te stafit.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ti skender falenderon ata qe e mendojne si tyja edhe replikon ata qe e mendojne ndryshe.

Une kam 3 nick ne Forum.Cfare bezdie te jep tyja kjo gje?????????????????????????????????
    Une i rregjistroj per vete edhe jo per tyja nick ne Forum.
    Per me teper po te them qe sjam njeri me 2 fytyra por me 1 edhe keshtu mos akuzoni kot sepse skeni ma cfare te kaloni kohen.
    Pershendetje IL_SANTO dhe flm per pjesmarrjen, kjo tregon qe ma ke beku temen(pak shaka).........Bezdi aspak, por eshte loj e piset, sepse perdorimi i me shume nick-ave at qellim ka, mos t'marrim ne loje njari tjetrin se s'ka lezet....jo t'gjith hyn ne forum hyn me tall b****....Koha per mu eshte e shtrenjte, pranaj hapa edhe ket tem....

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    mu po me duekt se ky landi45 dhe skenderi76 bashke me ate klauss jane i nejjti person se vetem ata mendojne njesoj

Sa teme vari kanistren kjo, cpo te rruhet ty sa nicke kane te tjeret mer shok, apo ske dashnore ene ske me ca me u mor, shko mer shoku shif punet e tuja ca te duhet me te tjeret, po te dush me fol per robt e tjere nxirr emrat ene fol ta dime me cin po flet

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Eshte goxha e drejte.
    Kjo thjesht eshte per tu cuditur...se si mund ta bejne kete gje. Te bejne monolog.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    mu po me duekt se ky landi45 dhe skenderi76 bashke me ate klauss jane i nejjti person se vetem ata mendojne njesoj

Sa teme vari kanistren kjo, cpo te rruhet ty sa nicke kane te tjeret mer shok, apo ske dashnore ene ske me ca me u mor, shko mer shoku shif punet e tuja ca te duhet me te tjeret, po te dush me fol per robt e tjere nxirr emrat ene fol ta dime me cin po flet
    Pershndetje MUAHHH(mos je gja Koci i teta Ollges ti....) Temen time lene rehat, merri t'gjitha ato shprehjet e bukra futi te kanistra jote e shko ka t'dush ti....Un po flas ne paqe pa u nxeh apo akuzu njeri, nuk esht ven forumi per kto shprehje qe perdor ti, se ni qe munet nuk i perdor k'tu....( e di qe po lushe pranaj te dhash ket pergjigje)

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Eshte goxha e drejte.
    Kjo thjesht eshte per tu cuditur...se si mund ta bejne kete gje. Te bejne monolog.
    Flm KOKASHTA....

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Roli i Akides së Selefëve në bashkimin e muslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •