Pershendetje pėr tė gjith...
RaPSouL a ke ti ndonje barnatore afer aty ku jeton ?!! nese ke shko i nderuar dhe merr ndonje hap per qetėsim se keshtu me tė vėrtet kush te shef tė vajton pastaj.
Po nuk besoj se edhe hapat tė bėjn dobi, se ende nuk kam dėgjuar tė ketė barna pėr ata qė kanė trurin e larė!!
Sikur tė mos kishe qenė ndonjė partiash do tė thonim se kėto fjalėt e tua mund tė pijn ujė ndokund, por kur e dim se je njė pasues i verbėr i pdsh-kijeve, atėher fjalėt e tua janė tė tepėrta edhe ti shikosh e le mė ti lexosh.
nėse i kthehesh archives sė shkrimeve tua para 1 qeroshit e gjen realietin e ėndrruar qe ke pasur, ndėrsa tashė iu doli gjumi por iu mbeti vetėm ėndrra!!
Nuk jam unė partiash dhe as qė kam votuar pėr ndonjėrėn parti, sepse tė gjitha janė pothuajse tė njejta, por kėto budallakit e tua kėtu nė forum nuk i bėnė edhe njė fėmij i vogėl i cili ende ska filluar tė kuptoj fjalėn politik mirė!
Kėshtu qė tė lutem tė heshtish sepse ske kurrnjė farė shije pėr pjesmarrje nė kėto tema, nuk ka dobi nga ty dhe nga pjesmarrjet e tua kėtu, njė gjė qė mundet tė kenė dobi nga ty, ėshtė ajo se do tė kuptojn cfar tė ēmendur pasojn Pdsh-kijeve, hesht, hesht, hesht, sepse heshtja ėshtė nė favor tėndin.
kalo mir.
Elhamdulilah!
Krijoni Kontakt