"Derisa te Jetë ne Kosovë Pushtuesi apo Okupatori Rus (UNMIKU),Mitrovica gjithnje e me Teper Do ta Ndjej Ndarjen Faktike"
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Cuca flor
Une nuk jam lokalist,dhe kjo me ben qe shlirshem ta them mendimin tim.
Kosova nuk eshte e madhe sa te ndahemi ne krahina,mua nuk me intereson asgje tjeter perveq kosoves,dhe nese ti mendon qe te han uku vetem nese mendon ndryshe nga ujqit tu ateher, le te hajn se kujt nuk i duhesh.
Ti cuca flor je shume e pa qart dhe nuk ja vlen te debatoj me ty,ne momentin qe permisohesh ne thurjen e fjalive ateher mund te bisedojm.
Mitrovica veriore dhe veriu dot veproje ne vejti , ndoshta do tu jipet autonomi , ndegjova kryetarin e komunes se Mitrovices , Bajram Rexhepin , ankoheshte se shqiptarve nuk u jipet leje nga institucionet nderkombtare per ndertim te shtepive te tyre ne veri ne Mitrovices , ndersa nga ana tjeter serbet ndertojn pa nderpe , bile edhe banesa kolektive. Cka dmth kjo ?
Shqiperi eshte edhe Cameria
ishte nje fjale e popullit andaj ta thashe , une nuk jom lokaliste por duhet perkrahur krahun e luftes , por eshte mire me qene edhe lokaliste ne dobi te vendlindjes , kosova nuk eshte e madhe qe te ndahet ne krahina , por kur vjene puna mu ndertu diqka ne kosove , nuk e merr parasysh askush drenicen qe eshte sakrifikuar , qe eshte e lane pase dore , po shkojne ne viti e ne vende te tjera e ndertojne shkolla , fakulltete , e TI mos u bej lokalist , mos i perkra njerzit tuaje, njese dhe une pse te debatoj me ty , kur s'ke as nje miligram shkrimin mate mire se une , as radhitjen .: )
Lej ti fjalet e popullit po me thuj kish eshte krahu i luftes e kush jo?
Per kosoven te gjith jan skrifiku pa dallim,une nuk di qe dikush eshte sakrifiku ma shume se te tjeret,une nuk njoh krah te luftes dhe krah jo te luftes.
Keto ndrje i bejn njerzit injorant pa kuptuar se qfar thon.
Tani kur i kemi qeverin e drenices(qeverin e thaqit) qfar po bejn ata per drenicen,perse 90% te intelektualve kan ikur nga drenica.
Perse sot nuk ka drita ne drenic
Perse nuk ka uj te pishem ne drenic
Perse nuk ka asnje investim sot ne drenic.
Per te gjitha keto ne nuk mujm ta fajsojm asken tjeter sepse ne krye te qeveris e kemi drenicak,ne krye te parlamentit e kemi drenicak
Pra nese dikur jemi ankua se nuk po na dojn te tjeret sot i kemi njerzit "tan"drenicas qe asnjeher nuk me ka ra te ndegjoj ne parlament qe kan hap debat per drenicen.
Cuca flor
Po shifet se nuk je lokaliste(mos e vet se te trgon vet)por te fajsosh dike tjeter se sot ne drenic nuk po ndertohet asgje eshte budallalek.
Perse eshte keshtu,sepse kryetar te qeveris me sa di une eshte drenicak,pastaj kryetar te parlamentit e kemi drenicak.
Pra nese dikur kemi pas kujt ti ankohemi sot nuk kemi sepse i kemi njerzit tan ne krye.
Dhe qfar ben keta ,asgje
90%te intelektualve te skenderajt kan ikur nga ketu sepse nuk duan te dirigjohen nga analfabetet
Kjo eshte deshmia me e mire se ne qfar gjendje eshte drenica dhe kush eshte pergjegjes.
Me sa duket ti cuca flor pak ke njohuri per gjendjen ne drenic,por une te them se drenica po vuan si asnjeher me par nga njerzit analfabet dhe do te vuaj perderisa ka njerz qe mendojn ne menyren tende.
se di more vlla qka te thuhet ne ket raste ne kohe te komunizmit ankoheshim se spo mund ti zgjedhim me vote te lire njerzit qe i duhen kti populli,e tash kur munt ta bejm ket madje mbrem ne lajme than se nder njerzit mete votuar ne kosove eshte Sami lushtaku plus ksaj disa te intervistuar than sa pate filluar me ba ndryshime pozitive ne komune,tash kercen drenica edhe naje hudhe posht te gjitha ato qe thuhen per drenicen pas zgjedhjeve o drenice mos jen manipulu zgjedhjet mor vlla?!!! hhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaa
serbi ule koken se shqiptari te q...... ca ke nfare![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt